Najbolja tehnika za definisanje prirodne kose prema IouTube-u | RS.burnbrightlove.com

Najbolja tehnika za definisanje prirodne kose prema IouTube-u

Najbolja tehnika za definisanje prirodne kose prema IouTube-u

Iako sam dobila preko mog duboko ukorenjen kovrdžav kose kompleksa, to ne znači da sam zanemarena potragu za jednostavan način (ključna reč: lako) da bi mi lokne odbijaju i spirale. U luksuznijih smislu, želim definiciju i da poboljša ono što je već tu. Ono što sam naučio je da ponekad gelovi i kreme jednostavno ne smanji.

Kada faktor u svim procesima koje obično stavimo lance kroz - kao bojenja ili toplotne stil - nije ni čudo što naši prirodni lokne početi da pada tokom vremena. Ono što stvarno treba da uradimo preko ulaganja u Karling proizvoda bukvalno manipuliše kosu nazad u svoj prvobitni obrazac. Iako je potrebno vreme i doslednost, postoje neki pokušali-i-istina tehnike koje čine ovo realnost.

load...

Sada, ako imate teksturom kosu kao ja, skala se je prilično široka, ali su rezultati i vreme Prep neznatno razlikovati. Tokom mog prirodnog kosu putovanja, ja sam odrasla da vole mnoštvo crnih Vlogeri, kao PrettiGirlsVithCurlsand Mini Marlei, čiji lokne izgleda da uvek cveta bez napora. Ono što im je zajedničko su ovih pet definisanje metoda. Napred, podsetite šta svako od njih je i šta mogu da očekuju kako ih probati.

30 Vrlo Chic načina da ubije u direktnom Vrap

Shingling metod

Ovaj alat bez metoda najbolje funkcioniše na detangled, vlažnu kosu, ali zahteva dosta proizvoda, kao što su alkohol bez gela ili krema. Počnite tako što razdvaja kosu u četiri sekcije. Odatle, uzeti manju deo iz jednog od tih sekcija i rake ili glatku proizvod preko od korena do vrhova.

Ako se osećate ekstra ambiciozan, definisati i elongate svaki pregib u toj manjoj delu od grabuljanja prste kroz. Nakon toga, pokušajte da ne pipnem kosu jer isušuje preko noći ili na neki drugi način. Ovaj proces može osetiti zamorno u zavisnosti od dužine kose, tako da možda nije najbolja opcija za one sa vremenskim krize.

load...

50 Iza-Pretti Natural frizura na Pokušajte ove zime

Finger-coils method

Kao metod shingling, možete početi tehniku prsta-namotavanje deljenjem kosu na četiri dela i podeliti svaki od njih u dva stavovima (osam ukupnog broja). Sledeće, detangle svaki deo (ili detangle celu glavu unapred) i nanesite curl aktivatora po vašem izboru. Uzmite jednu od svojih stavovima i uzmite mali deo kose od njega.

Dlaka kažiprsta u dab od lokon aktivatora i okrenite se lanac oko njega, držite nekoliko sekundi i opustiti. Nije bitno koliko veliki ili mali uvijeni deo je; to je jednostavno stvar ličnog izbora, iako je manja lokon, više definicija videćete u celini. Kada završite, možete da dozvolite kosu u avio-suvo. Ova metoda je takođe dosadan, pa sačuvajte ga za lenje nedelju.

3 Stvari koje treba zapamtiti pre nego što odaberete zaštitnu Stile

Dva ili tri lanca zaokret-od metoda

Obrt-out ​​je najpopularniji pregib definisanje metoda, jer to može da se uradi na suvu ili vlažnu kosu. Kada završite na vlažnu kosu, rezultati su manji, spiralno lokne, a na toplotu stilu kose, možete očekivati da vidite veće talase. Počnite tako što razdvaja kosu u tri ili četiri dela. Uzmite jedan deo i prskati ga vodom ili Stiler (najbolja opcija za suvu kosu) da se doda vlagu.

Kada ste detangled sa saćem ili prstima, odvojiti mali deo u svojoj stava i podeliti ga na tri oblasti. Odatle, da najdalje The Strand sa desne strane, okrenite ga u levo i ponovite dok ne dodje do krajevima. Kada ti cela glava se radi, nose obrte preko noći da se zaista zaključali u definisanju i uklonite ih kada se probudite.

Smoothie Recepti To direktnu korist Iour Skin & Hair

Pletenica-od metoda

Ovaj metod je skoro identičan sa metodom tvist out, osim radiš tradicionalne pletenice kroz kosu umesto toga. Za najbolje rezultate, početi sa sveže šamponom i duboko uslovljena kosu. Takođe bi trebalo da počne svoje pletenice u potiljak, tako da lako možete videti taj deo, dok sve ostalo je zakačen daleko, dajući vam jasniji pogled. Broj pletenice ti zavisi od količine vremena koje imate i koliki želite da vaše lokne da bude. Opet, ako ste u potrazi za mršave spirala, cilj za manje pletenice.

The All-Time Best Proizvodi za održavanje vaših Edges Laid

Fleki-rod ili perm rod set method

Ako želite radite kosu pravo pred spavanje, tako da ima dovoljno vremena da se, fleksibilna-šipka skup će zadržati sve naporan rad sigurno i na mestu dok spavaš. Možete pokupiti ove stiropor štapiće u lokalnoj prodavnici lepota snabdevanja.

Položite rod stan protiv tvog skalpa i zamotati kosu oko šipke, radeći svoj put dole. Ako želite glatko izgled, stop svakih par sekundi da operem kroz lokne. Kada ste završili pakovanje kose, savijte oba kraja šipki u međusobno sve dok ne formiraju čvrstu krug. Ponovite to kroz kosu i držite ceo 'do na mestu sa svilenom ili satenskom haube. Nakon što ste uklonili šipke ujutro, koristite rep češalj za nežno stil kovrdže bez ometanja njihovog novodefiniranim oblik.

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

Kako koristiti kokosovo ulje da popravite suhu kosu

Post Lepota i stil

7 najboljih sapuna za suhu kožu

Post Lepota i stil

7 kozmetičkih proizvoda koji vraćaju ženama

Post Lepota i stil

Kako dekruktirati vašu ljepotu prema ljepotu

Post Lepota i stil

Definitivno rangiranje najboljih ljubičastih šampona i kondicionera

Post Lepota i stil

9 media mavens dele svoje najbolje savete za negu kože za život u velikom gradu

Post Lepota i stil

4 lepotne rutine koje će vas odvesti u praznično raspoloženje

Post Lepota i stil

Od ishrane do maski, evo kako dobiti čistu kožu na pravi način

Post Lepota i stil

Kako se osloboditi patches za suhu kožu preko noći

Post Lepota i stil

6 načina za bolje i efikasnije tuširanje

Post Lepota i stil

Gdje kupiti vašu garderobu za glavu kako biste postigli dogovor i dali i dobrobit

Post Lepota i stil

Zašto se modeli 6 smatraju plus-veličinom