Ova magična mrlja za usne nije bledila 9 sati | RS.burnbrightlove.com

Ova magična mrlja za usne nije bledila 9 sati

Ova magična mrlja za usne nije bledila 9 sati

Znam da nisam jedini koji pamti VICTORIA'S SECRET ukusom sjaj za usne ludilo. Ne samo da su ti nepristojno lepljive Glosses jedan od "zanimljivih" kozmetičkih proizvoda iz ranih 2000-ih, ali više ukusa li vlasništvu (Cherri Bomb, ko?), Više srednje škole Street Cred ste zaradili. Na sreću sveta - i za sve kose koji se zaglavio na usnama mlađe svuda - kako Victoria Secret i ja smo ozbiljno pojačali svoje lepote igre od tada. I to je dobra stvar, jer u suprotnom nikada ne bih otkrio Hidrating (da! Hidratizirajuće Šta !?) usne mrlja koja je zauvek promenila šminku igru.

Kako biljojedi je Lapis lica ulje sa Blue Krem Transformed Mi Skin

Svi smo se bavili borbe koja je mat karmin. Izgleda tako, tako dobro kada ste ga prvi put provuče, ali nakon sat vremena je uspeo da sisa sve vlage iz tvojih usta neposredno pre ljuštenja i ljušti zakrpa. Zabavno! Dakle, možete zamisliti zašto nisam bio super nada kad sam ruke na Victoria Secret Velvet Matte Cream Lip Stain. Mislio sam da će imati istu vrstu suvog, lisnatom finišu da sam došao da očekuje od svih mat usne proizvode, ali sam bio toliko iznenađen da pronađu formulu osetio ništa slično tradicionalnom mrlje kad je maznuo na. Ne usuđujem se reći da je osetio - spremite se za ovo - dobro? Odlično, čak? Znam, to nema smisla.

load...

Za razliku od većine usne fleka koje su u suštini proslavljena markeri koji krvare sloj nejednakog mastila preko usta, to se oseća kao krst između balzam za usne i grumen šlaga. Ne, stvarno - formula je malo šlag i suptilno Vanilla mirisom (slatko, ali nimalo cloiing), i mada obično zovu gluposti na proizvode koji tvrde da su i mat i "hranljiva," ovaj zaista ostavio moje usne osećaj šokantno soft zahvaljujući maslinovom ulje i vitamin E-infused formula.

Zbog krem-kao formula, potrebno je samo da prevučete na jednom sloju da se potpuno neprozirna nijansu, a onda, baš kao i svi lip mrlje bi trebalo da omogući da uradite (ali retko do), dođete do zaboraviti - ne touch up to potrebno. Čak i nakon tri sata pio kafu i grickanje, kada je početna šlag sloj izbledela od moje usne, ja sam ostavio sa divnim, hiper-pigmentirano mrlja koja oseća svilenkasta. Postoji čak i pranje boje na usnama kad sam došao kući posle posla - to je punih devet sati kasnije, momci - što je prilično zapanjujuće. Kao, ja dete ne kada kažem da je ovo mrlja je napravio moj mat usne snove.

load...

Na $ 14 cev, te usne mrlje nisu najjeftiniji stvar tamo (pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da ćete želite da kupite svih 11 nijansi), ali verujte mi kad kažem da je svaki peni proveo u pravcu će nadoknaditi za mnoge ne-tako-neverovatnim mat karmin iskustvima koje su te ožiljke. Sada samo treba da se preko mog teške krivice za sve sumnjam VICTORIA'S SECRET na prvom mestu - Sjaj za usne koji vole srednje Schooler u meni govori mi je.

Uh, Kejt Bosvort je Isprepleteni Ponitail je najluđa stvar ikada smo videli

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

Sjaj za usne za usne koji me čini budnim za nekoliko sekundi

Post Lepota i stil

Kako popravite kosu kada je suva kao pustinja

Post Lepota i stil

Najčešća kosa i koža se menjaju u očekivanju tokom trudnoće

Post Lepota i stil

7 najboljih šampona koje ustvari glatka, zamahna kosa

Post Lepota i stil

Tretman tretmana za kosu daje vam boju i sjaj bez ikakvog posvećenosti

Post Lepota i stil

Kako se osloboditi patches za suhu kožu preko noći

Post Lepota i stil

Ove žene sakupljaju novac samo noseci haljine

Post Lepota i stil

7 potpuno novih dolazaka za kupovinu na sefori danas

Post Lepota i stil

Halloveen Barbie šminka koja će vas pretvoriti u živu lutku

Post Lepota i stil

Šta se dešava sa vašom kožom kada popijete pimple

Post Lepota i stil

U odbrani cara delevingne, ikona koze stoljeća

Post Lepota i stil

Upoznajte retinolovo ulje: najljepši proizvod protiv starenja koji zapravo radi