Ovaj džemper mat boje je promenio moj život | RS.burnbrightlove.com

Ovaj džemper mat boje je promenio moj život

Ovaj džemper mat boje je promenio moj život

U redu, da budem potpuno iskren, čak i kao tvrdica lepotica proizvod i nova otpuštanje manijak, ja sam iznenađujuće izuzetno lenji kada je u pitanju šminkanje. Ali čak i na moj najveći neodlučne, nerado-to-make-an-napora ujutro (znate, dani da vode kroz vrata posle udarate vaš alarma milion puta), tu su jedan proizvod koji sam uvek potrebno vreme da se prijave: a mat karmin. I mada sam testirao i pokušao sranje-tone mat ruževa u ovom trenutku, ja nikada pronašla svoj savršen lenji-devojka-odobrila meč - do sada.

8 Novi Sephora proizvodi koji treba da Pokušajte da Right Nou

Unesite Maibelline Color Sensational je Inti-Matte nudes, moj omiljeni liniju mat ruževa do danas. Pored činjenice da su ovi aktovi dolaze u 10 neutralne nijanse koje odgovaraju skoro svaku boju kože (Shoutout da Maibelline za stvarno razmišlja o različitosti, ovde), njihova glavna prodajna tačka je da su to biti od magije i Fairi Dust - ili barem to je ono što sam mislio kada sam prvi put ukrao jednu na. Jer za razliku od većine mat ruževa koji su bez veze vlagu iz tvojih usana ili pahuljica do ručka, ovi kamenac u stvari ostanu i ostati hidratacija, čak i kroz dve šolje kafe (uh, nula maraka karmin na svoje šolje, usput) i kašastu ručak. U stvari, u vreme kada mi je prvi sloj mrkog Blush izbledela posle dobrih šest sati, moje usne osetila primetno mekši, kao što sam koristio melem umesto ruža.

load...

I ako je sjajna, fangirli pregled nije bilo dovoljno da vas namami, možda činjenicu da je svaki od ovih kretena je samo $ 7.49 vill, što znači da neće imati drugog ponavljanja epizoda poslednje vreme kada se zaljubio u proizvod samo otkrili neverovatno je iz svog opsega cena (izvini, Tom Ford - nije li, to sam ja).

I kako sam odmah priznaju kako duboko, duboko nisko-održavanje sam i da ću baciti tantrum ako moram da provedem više od 23 sekundi na nešto poput karmina, verujte mi kad kažem da je L'Oreal u osnovi samo je moj život - ili barem moj jutra - značajno bolje. Dakle, predlažem da odmah kupi vaš akt i testirati ga za sebe, dok sedim ovde i moli za lepotu bogovima da se nikada ne obustavlja, da ne bih prestao da postoji.

7 isprobanih i True Ovlaživači koje vas neće Break out

Slične vesti


Post Lepota i stil

Najbolja obrva oblikuju da vam laskate lice

Post Lepota i stil

Najbolji antiaging proizvodi za kosu koji stvarno rade

Post Lepota i stil

10 stvari koje vam niko nije rekao o obojenju kosu

Post Lepota i stil

Pogodan Dandi vodič koji će vam pomoći da konačno shvatite koji ste oblik tela

Post Lepota i stil

Da li vaše vjere trebaju vaskrsenje?

Post Lepota i stil

Najbolji retinol u drogi koji zapravo radi

Post Lepota i stil

Kompletna pojednostavljena boja boja kose za svaku nijansu koja se može zamisliti

Post Lepota i stil

101 najboljih modnih citata svih vremena

Post Lepota i stil

Kako smanjiti rutinu nege kože na 90 sekundi ili manje

Post Lepota i stil

8 načina da koristite označivač na licu

Post Lepota i stil

8 stvari koje trebate i ne bi trebalo učiniti za zdraviju kosu

Post Lepota i stil

Zašto Salma haiek nikad ne pere lice ujutru