Poznavanje vašeg oblika boje će vam donijeti jedan korak bliže nebu | RS.burnbrightlove.com

Poznavanje vašeg oblika boje će vam donijeti jedan korak bliže nebu

Poznavanje vašeg oblika boje će vam donijeti jedan korak bliže nebu

Pronalaženje grudnjak koji se savršeno uklapa može biti neka vrsta kocke. Dobijanje meri je samo deo procesa. Razne prodavnice, izgleda da idu različitim veličinama, a onda su svi različiti stilovi da se izvija u i van dok ne pronađete onaj koji radi za vas. To ako ne odustati i samo zgrabite sledeću najbolju stvar pre nego što potpuno strpljenje.

21 vrste sisa žena mogu imati u nekom trenutku u njihovim životima

Ali nova istraživanja mogla bi sve mnogo lakše. Lingerie kompanija ThirdLove je identifikovala sedam najčešće oblike dojke, koji se pojavljuju u sopstvenom obliku dojke rečniku kompanije da ubedi žene da je to oblik svojih grudi, a ne tradicionalnih merenja uzima oko grudi da bi diktiraju koju vrstu grudnjak bi trebalo da budu kupovinu.

load...

Round sise

Ovo je sveti gral sisa: jednako pune na vrhu i na dnu. Obično viđen na pre trudnoće 20-Somethings sa skakanje tela. Ako imate ove grudi, pokazuje ih, dame! A kada je reč o idealnom grudnjak, ići na stil uranjanje da pokaže da je dekolte i iskoristite svoj oblik, kao što je ovaj iz Nordstrom, $ 41.

Different-size sise

Ako imate asimetrične grudi (jedna veća od druge), niste sami. To je, zapravo, Super retki notto imaju grudi drugačije veličine, sa procenjenih 99 odsto žena koje imaju asimetrične grudi do nekog stepena. A oko 40 posto žena ima jednu dojku da je čitava veličinu šolja (ili dva) veća od druge. Zlatno pravilo: Kupite grudnjak koji odgovara veći najbolje. To je mnogo lakše - i udobnije - da dodate pad u manjem sisa nego da pokuša da proturi vecem u šolju koja je premala.

Ukrštena sise

Ukrštena sise ima razmak između njih koja je široka tri prsta. Ako, s druge strane, oni su veoma blizu zajedno ili dodirivanje, oni smatraju da su blizu skup. Napravi ukrštena sise osećaju podržana sa grudnjak dizajniran da ih uvuku u više centralnoj poziciji, kao što je ovaj front zatvaračem od Maci, $ 30.

Konačno, sladak oblinama kupaćih kostima je postao trendi realnost

Bell-shaped sise

Blame težinu za obliku zvona sise (Slim na vrhu i pune na dnu), iako to nije jedini krivac - Vi takođe može kriviti prirast ili gubitak i hormonalne promene. Ako imate grudi u obliku zvona, vaš najbolji prijatelj je Undervire grudnjak, koji će grudi pojavljuju rundi.

load...

Slender sise

Ako imate male, ravne grudi, prihvate činjenicu da možete ići braless ako želite - ti si zavist mnogih u velikim-bosomed dame. Ali, ako želite da dam ono što imaš malo ruku pomoći, a zatim investirati u kvalitetan, ugrađen push-up grudnjak da daju izgled prirodnog punoće, ovako Victoria Secret push-up grudnjak, $ 29. Grudnjak sa Insertable jastučićima može učiniti da izgledate do dve veličine veći.

"East Vest" sise

"East Vest" sise ima spoljašnjoj bradavice, koje su veoma česte. Za crtanje sise ka centru i stvoriti iluziju dekoltea, izaberite oblikovala, čvrstu grudnjak sa potpornim bočne panele.

Teardrop sise

Teardrop sise su manje pune na vrhu nego na dnu, a može biti posledica hormonalnih promena, dojenja, genetike ili jednostavno je u toku borbi protiv gravitacije. Najbolji grudnjak stil za ovu vrstu sisa je podržava pad grudnjak sa čašama pod uglom da stvori lift.

Potrebna mala pomoć radi šta oblikovati sise su? Pogledajte naš Infografika ispod.

Čovek pokušava na KSL odeću svoje devojke, poziva sranja na dimenzionisanje

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

7 najboljih suncobrana za osetljivu kožu

Post Lepota i stil

Chelsea Tiler na ponovnom razmaku od ikona 90-ih stilova

Post Lepota i stil

8 (zapravo ukusna) hrana koja može učiniti da vaša kosa raste brže

Post Lepota i stil

5 ekspertskih odobrenja za prestanak znojenja

Post Lepota i stil

Ovi anti-aging blusevi će vas učiniti da izgledate 5 godina mlađim

Post Lepota i stil

10 najboljih božićnih noktiju koje možete učiniti u poslednjem trenutku

Post Lepota i stil

7 slika kratkodlih celebara koje će vam umanjiti kosu

Post Lepota i stil

Prirodni proizvod Miranda Kerr koristi na strijama

Post Lepota i stil

Kako izgubiti telesnu mast: 50 saveta koje stvarno funkcionišu

Post Lepota i stil

Snovboarder Chloe Kim saveti za lepotu u hladnom vremenu

Post Lepota i stil

7 običnih američkih lepotnih sastojaka koje su zabranjene u drugim zemljama

Post Lepota i stil

10 najboljih lososa za drogu ispod 10 EUR