Prema tipu stručnjaka, najbolje vrste ulja za tip kože | RS.burnbrightlove.com

Prema tipu stručnjaka, najbolje vrste ulja za tip kože

Prema tipu stručnjaka, najbolje vrste ulja za tip kože

Ponekad, to je manje o tome šta vi koristite i više o tome kako ga koristite. Takav je slučaj i sa lica uljima. Jedva dobijete lošu povez, ali znajući što oni rade najbolje za vas je ključ za obuzdavanje svoje brojne pogodnosti.

Kao i kod većine proizvoda za negu kože, najbolji način da se o izboru jedne razmatra svoje najistaknutije borbe, bilo da je suva, višak ulja ili fine linije koje želite bili malo manje... Dobro. Napred, odbor-sertifikat dermatolog i osnivač / CEO CurologiDr. David Lortscher akcije koje ulja su najbolje za svaki od njih.

load...

17 Maske To ulepšati umorne oči

Starenja kože

Ako bore i fine linije nisu vaša šoljica čaja, ulja sa antioksidanata, THE Teeni materija koje čuvaju od oštećenja, trebalo bi da bude na sujete. "Ulja, posebno one sa zaštitnim antioksidativne aktivnosti, mogu da se suprotstavi pojavu sitnih linija i tamne mrlje, kao antioksidansi mogu povećati proizvodnju kolagena i poboljšava elastičnost kože", kaže Lortscher.

Antioksidant lica ulje, $ 24.99 u Mad Hippie

Suva koža

Bavljenje čudnost ili suvim zakrpama? Ulja može biti samo ono što vam je potrebno, ali imati na umu kako ih primeniti. Ovo će odrediti trajnu snagu onog što ste odabrali da koristite.

"Za one sa suvom kožom, vlažnost napolju i unutra može biti vrlo niska zimi, i naša koža gubi vlagu na životnu sredinu", kaže Lortscher. "Na primer, možete da koristite tuš ulje - primeniti tek nakon vaša koža je temeljno navlaži -. Ili primeniti ulje dok vam je koža još uvek pomalo vlažna nakon tuširanja na 'pečat u" vodu "

load...

Seaberri Ovlažnavas lica ulje, $ 52 na Fresh

The Skin Care savet Stručnjaci Product-free Kunem se

Masna koža

Lortscher preporučuje u potrazi za naftom koji je lagan i noncomedogenic - čaj drvo ulje je favorit. Budite svesni da rastvor 100 odsto čajnog drveta ulje je veoma iritira i treba da se razblaži. Kao tretman za spot, razredite 1 deo Tea Tree ulje sa 3 delova uljem po svom izboru, kao što su suncokreta, tocka, jojoba ili konoplje - samo ne kokosovo ulje.

Nedelja Rajli NLO ultra objašnjavanje lica ulje, $ 40 na Sephora

Akne-skloni kože

Suprotno popularnom verovanju, većina ulja su dobro podnosi na akne kože sklone. Međutim, Lortscher savetuje protiv upotrebe kokosovo ulje, jer je izuzetno začepljenja u pore i pogoršava samo kada se koristi na proboj. Umesto toga, on preporučuje upotrebu nešto manju težinu sa anti-inflamatornim osobinama, kao što su ulje od čajnog drveta.

"Pacijenti sa akni su pokazali da pokazuju neadekvatne nivo esencijalnih masnih kiselina. Koristeći omega-3 i omega-6 esencijalnih masnih kiselina, kao što su pronađena u šipka ulja može da obezbedi antiinflamatorno dejstvo, koje mogu pomoći poboljšanju akne ", kaže on. "Imajte na umu da su trenutne smernice za lečenje akni objavljeni od strane Američke akademije za dermatologiju ne savetuje aktuelno EFA za rutinsko lečenje akni. Iako je potrebno više istraživanja pre nego definitivni zaključci se mogu izvući, trenutno nemam prigovor na upotrebu šipka ulja od naših akni pacijenata. "

Šipak hranljiva ulja, $ 22 na Mario Badesku

Kako Laier Iour Skin Care Kao k-Beauti Pro

Osetljiva koža

Na kraju, ako je vaša koža sklona infekcije u najmanju, izbegavajte esencijalnih ulja u potpunosti, što može izazvati iritaciju ili izazvati alergijske reakcije. Ovo se obično dešava zato što one nekvalitetne su široko prodaje.

"Razlika u kvalitetu može pripisati dodavanjem stranih supstanci, nenamerne kontaminacije drugim supstancama, neadekvatnu proizvodnju ili nepravilnog skladištenja uslovima," kaže Lortscher. "Kada se čuvaju pod previše toplim uslova ili izložen svetlosti i kiseonika, hemijski proces javlja, menja sastav nafte, koja može proizvesti jake alergene."

U principu, međutim, eterična ulja se smatra da imaju dobar sigurnosni profil, i kada toksičnosti ne dogodi, oni su uglavnom blagi i ograničeni na kožu. Ukratko: gaziš lagano.

100% Skvalan ulje, $ 58 na Biossance

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

Najbolji kozmetički proizvodi za kupovinu na sefori za manje od 30 EUR

Post Lepota i stil

7 poznatih ličnosti koje imaju vrhunske kanale lepote na IouTube-u

Post Lepota i stil

7 sastojaka koji čine losion za tijelo hidratantnom mašinom

Post Lepota i stil

Najbolji budžet modnog urednika i saveti za štedljivu garderobu

Post Lepota i stil

Probala sam celu ćeliju, a moje dupe izgledalo je ludo

Post Lepota i stil

5 čudno efikasnih načina za čišćenje mlijeka za ljepote

Post Lepota i stil

Ovo su sedam najprodavanijih proizvoda za lepotu sephora

Post Lepota i stil

6 pravi način šminke i njegu kože može pomoći vašem mentalnom zdravlju

Post Lepota i stil

5 uradi sami maske maslinovog ulja za suvu kožu

Post Lepota i stil

Ovi anti-aging blusevi će vas učiniti da izgledate 5 godina mlađim

Post Lepota i stil

Zašto je skvalanovo ulje vrhunski multitasker za kosu i kosu

Post Lepota i stil

Kako da operete kosu - pravi način