Sve što sam učinio da smiriš kožu sklonu akni nedelju dana pre mog venčanja | RS.burnbrightlove.com

Sve što sam učinio da smiriš kožu sklonu akni nedelju dana pre mog venčanja

Sve što sam učinio da smiriš kožu sklonu akni nedelju dana pre mog venčanja

Raspored sedenja završen, naši Španski pločice uslugu pečat, jedino što nisam tendenciju da za moju svadbu u San Juan? Moja koža. I kada sam konačno pobegao kokanje u ogledalu, oko 9 dana pre mog venčanja, stvarno se plašio da je prekasno za tako veliku intervenciju.

Ja sam se borio sa aknama i ožiljci skoro ceo moj život i slathered svemu manje od Accutane da ostane pod kontrolom. (Nisam popuniti papirologiju i dobiju inicijalni test krvi, ali je ogroman knjižica pečatom sa jarko crvenim simbola upozorenja na skoro svakoj stranici može istinski odloži avanturistički devojku, čak i tokom očajnim puta.)

load...

Unesite preko-the-counter i dioptrijske napitke, svetlosna terapija, fotodinamička tretmani, CO2 Ablativni laseri, spironolakton. Naravno, odbijanja od spironolactone dva meseca pre venčanja (želimo da počnemo da pokušavamo za decu uskoro) je verovatno odluka da podnese pod "Ma, ne bih to ponovo." Godinama su neželjeni efekti su imali svoje ekstremitete Frostbitten od niskog krvnog pritiska i bio sam umoran da se ne oseća vrtoglavicu i mutnu svaki put kad bih ustane prebrzo.

Dermatolog saveta da bi Halloveen iz smrdljivi do kosu i kožu

Verovatno da zamislite da odrastao kao tinejdžer nije bilo baš lako. Moja koža je hrana u školskih nasilnika. To je bila prva i jedina stvar koju su mogli da -and bi Vidiš, i fiksacija dvostruko varped svoj osećaj samopouzdanja u godinama koje dolaze. Sasvim nažalost dermatologa sam se konsultovao sa učinio ništa da ublaži fizičku i emocionalnu štetu koja se čine svaki put kada je nova mana je došao na površinu.

load...

Sigurno da bih mogao da živim svoj život ponovo sam postao dermatolog sebe. Dok je opšti medicinske školskog vremena i računa se svakako zastrašujuće, pre mnogo godina sam umesto zaronio u pravu u svet izveštavanja lepote. Ja sam od podeljena svoje lice u kvadranata u cilju provere što više proizvoda moguće. Vitamin C serumi, više molim. Bilo preko noći krema sa gladak silikonom, apsolutno ne! Ako proizvod je radio za moju kožu, hajde da se dogovorimo da možemo prilično zeleno svetlo je za 90% stanovništva. Mi bad koža mi je dao prednost izveštavanja. Šteta planiranje venčanja, rad i moji lični odgovornosti su me zato što nije posluša svoj savet drže do zdravog režima i konsultacija sa dermatologa na više rutinski. To je život, zar ne?

Znao sam da vreme nije bio na mojoj strani, a da po gradu da se više mišljenja ne bi bilo opcija. Umesto toga sam kliknuo u da RealSelf je Pitajte doktora forum gde bih biti u stanju da brzo ankete krajolik od predloga iz oblasti lekara.

Najnovija usna onu stvar trenda zahteva operaciju

Zaustavio sam na mom putu kada dermatološke hirurg dr Džoel Schlessingeradvised nikakvu medicinsku intervenciju. Da, ništa! "Iako postoje mnogi proizvodi i režimima tamo da pomogne sa problemima kože kao što ste pomenuli, ja nisam ljubitelj menja stvari nedelju dana pred svadbu." On je primetio, "jednostavno nema bilo vreme da se okrenete, ako stvari krenu pogrešno. " On je preporučio novu šminku, a matirajuća kremu, izbegavajući mlekaru i ide na suvo na bilo koji protein dodacima kao što oni mogu da doprinesu stvaranju akni.

Dr Sejal Šah, osnivač Smarter kože Dermatologi, s druge strane, preporučuje se da vitamin C serum i GIDROHINON, jedan uređaj svetlo at-home, a bilo je u kancelariji Picogenesis ili Clear + Brilliant tretman. Obriši + Briljantno je ljubavlju naziva "babi Frakel" i dok se u potpunosti ne bavi dramatične probleme, poboljšava tonus kože, teksturu i jasnoću stvaranjem mikro-povrede koje su pokretanje proizvodnje kolagena i smiruje lojne žlezde sušenjem do nafte ispod kože. Osim toga, jedini zastoj je ružičasta roze sjaj za jedan ili dva sata posle postupka, bio sam sve u! Čak i ako šminka primenjuje glatko na dan mog venčanja, koji će biti od koristi dovoljno. Dok je malo jami u stomaku s obzirom šta bi moglo da krene naopako u ovom poslednjem minutu fazi Možda samo treba da se tu matirajuća kremu? -I je sastanak sa dr Shah, ​​sa tačno nedelju dana da se pre mog venčanja. Poželi mi sreću.

Da li osiguranje pokriva zapravo kozmetičke operacije?

Nakon 20-minuta za lokalnu bolnu kreme, bili smo spremni da 'roll' - bukvalno! Obriši + Briljantno laser prevrnuo na koži, tri do četiri propusnice po delu. Pate od nekoliko aktivnih cistične fleka, akne ožiljaka, velikih pora, nebalansirane kožu i hiperpigmentacije, moram reći ti leptiri od straha izbledela do uzbuđen izgledima za njega vorking out. "Na kraj nedelje svi oseća njihova koža izgleda mnogo bolje," Šah me je uverio.

Postupak 15 minuta je brzo gotov i ledeni za dodatni par. Moja koža je blago ispran i za narednih nekoliko sati osetio toplije, kao da sam sedeo pored bazena na Bahamas odmaralištu. Kasnije te večeri sam stavio prste na površinu svoje kože. Bilo je meka, kao da sam eksfoliran prilično temeljno. U cistične fleke su počeli da izravnaju! Nisam mogao da verujem.

Kao što je opisano, drugi i treći dan, kože počinje da odbacimo. Postoji fino šmirglom oseća na površini, ali ne mora skinuti na prstima. Ako je izgledala veoma blizu -Mislim, super blizu, mogli ste da vidite sitne male crne tačke, dokaze o laserima kolona toplote koji su isterani u kožu. Ovi mikroskopski male rane su lekovita, a u procesu dopunjavanja sa sveže kolagen, dajući koži skakanje novu teksturu. Ili možda sam imao neku mikro-otok. U svakom slučaju, pogledao sam debeo i svidelo mi se. Ja nerado primenjuje šminku preko grubljim površine i bio šokiran koliko je to dobro izgledalo -i satima na kraju! Laser je privremeno usporila svoj proizvodnje nafte i moje Fondacije, bronzer i rumenilo nije Kriz, pomeri ili blede. Ja sam već osećaju optimista u vezi ove nedelje krajnjeg rezultata.

Tokom narednih nekoliko dana sam mogao da vidim da hiperpigmentacija počeo da raspusti, pore i ožiljci od akni su čvršće, a ukupna tekstura je sve više prefinjena, pa čak. Mogu da primenite šminka i korektor sa manjom rukom i nije morao da potapšeš dole creased temeljne linije sa blagim dodirom mog prstena prsta da izgladi stvari dole oko osmeh linije i gornjeg obraza.

Dan venčanja je konačno ovde! Posle pomoć deveruše sa svojom šminkom, prijavila sam Rolokin Lift Instant izglađivanje kože Maska za 15 minuta da dodatno smanji pore privremeno. Nakon ispiranja sa mlakom vodom i obrisali na Hourglass Veil Primer i Bobbi Braun kože Foundation Stick i nekoliko minuta kasnije stajao. Ja sam imao sjaj! Sa nari manu na vidiku, sam odmah bio u boljem, upaljač raspoloženje. Bio sam spreman za oltar.

Prošlo je dve nedelje od postupka i moja koža stalno poboljšanje. Nije proboj, sveobuhvatno i-zategnuta ten i veličina pora koji je ostao stabilan. Ulje proizvodnja je počela polako raste, ali ne uporediti sa prethodnog tretmana. Šah preporučuje niz Clear + Brilliant sesija za najbolje rezultate, i dao ovo pre i posle, to može postati moj idi do pred specijalnom događaju. Ispada da možeš ići protiv svih zvuka lepote savet i prevladati!

Dok je u želji za boljim kožu je svakodnevna repertoar ceo moj život odraslih, ja sam počeo da ga bolje prihvata i ne držite kao štaka. Hej, moglo bi se ceniti pošteno ispitivanje i izveštavanje iz devojku koja je zaista bio tamo!

Pre i posle Clear + Brilliant sa Sejal Shah, ​​MD.

Brzo talas na prvu bračnu noć!

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

Kako sam prešao na prirodne proizvode i lične proizvode bez surovosti

Post Lepota i stil

5 jednostavnih frizura koje možete učiniti za manje od 5 minuta

Post Lepota i stil

Uradi to sami lavandne bombe za kupanje koje su luksuzne i ekonomične

Post Lepota i stil

8 stvari koje trebate i ne bi trebalo učiniti za zdraviju kosu

Post Lepota i stil

Kako je Karen Ballou imunokologije pretvorio rak u liniju za negu kože

Post Lepota i stil

7 novih dolazaka do 10 evra za ulazak u ultu danas

Post Lepota i stil

5 ciljeva za negu kože koje možete lako postići ove godine

Post Lepota i stil

Evo tačno kako nanijeti sjenilo za oči, Korak po korak

Post Lepota i stil

5 najboljih krema za podkvice koje stvarno rade

Post Lepota i stil

8 (zapravo ukusna) hrana koja može učiniti da vaša kosa raste brže

Post Lepota i stil

10 stvari koje su žene sa (naizgled) gustoj kosi

Post Lepota i stil

Kako staviti šminku na bubuljicu nakon što ga popupite