Upoznajte 56-godišnji model pilića milosti - ona je kao Badass kao što ste zamišljali | RS.burnbrightlove.com

Upoznajte 56-godišnji model pilića milosti - ona je kao Badass kao što ste zamišljali

Upoznajte 56-godišnji model pilića milosti - ona je kao Badass kao što ste zamišljali

Do sada ste, nadamo se, videli predivne fotografije sa brendom rublja, Loneli, sa izvanredno 56-godišnji model Milost Brever. Ali ne možda čuli od same žene.

Pivara je od grubo detinjstva sa nekoliko karijere. Ona je postala frizer na predlog karijeru savetnika i završio radeći za Irvine Rusk, koji joj je rekao da razmotri modeliranja. Ona je dobila nogu u vrata kao model u Londonu 1980, na kraju rad sa najboljima u ovom poslu od Kate Moss do Naomi Campbell. Ona se preselila u Novom Zelandu u ranim 2000-ih i fokusirana na to da budem majka, uzimajući ak modelings nastupa i dizajniranja odeće, uključujući kostim umetnosti, pre nego što se na pisti againat Novog Zelanda Nedelji mode prošle godine.

load...

12 Inspiring Kuotes About sedu kosu

Nikad ne bih znao od slika ispod, ali ovo je prvi put Pivski rad modeliranje rublje. Na izboru Brever da bude lice svoje najnovije kampanje, s Loneli kaže, "Usamljeni osetio Milost savršeno oličenje Samotnu duh koji slavi jak, samouveren žene koje dovode u pitanje društvene norme i nisu uvek zastupljene u mainstream medijima."

Pitali smo Brever nekoliko pitanja o telu pozitivnosti i industrije modelovanja. Spojler upozorenje: Ona je opasan.

SheKnovs: Imali ste izuzetno uspešnu karijeru modela. Kako se osećate o istoriji modeliranja je fokusiranja na uskom rasponu veličina tela? Da li vidite telo pozitivan pokret kao važan jedan u modeliranju?

Merci pivara: Drevni Egipćani prikazano uzak raspon veličina tela, svi su prikazivani kao večno mlad, a mi smo paralisan hiljade godina kasnije. Drevni Grci Ditto i filmska industrija. To je hiljade godina "Evo, ovo je lepota i vi ostali mogu toddle isključen."

load...

Dizajneri imaju svako pravo da pokažu svoju odeću na modelima koje opažaju će pokazati svoje talente na najbolji način. Oni imaju kolekciju koja može da stvori ili uništi ih. Od prve skice olovke na papiru u dizajnu škole telo je predstavljen kao mlad, duge i tanke. Model je potom pokušao da donese tu viziju u životu. Voila.

SK: Da li mislite stav moda je prema godinama menja? (Voleli smo se Selin oglas featuring Joan Didion pre nekoliko godina.)

Mb: Milioni isključenja iz ovog Halcion vonderclub sada stoje gore da se broje, i to s pravom. Da budu isključeni prouzrokuje štetu i nisko samopoštovanje bilo kao dete na igralištu ili kao odraslu osobu koja je vrednost je desetkovana tako što se u potpunosti ignorišu. Modna točak se okreće i to je oči i ruke otvaraju da prihvate raznovrsniji i samim tim interesantniji i inkluzivnog lepotu nego do sada.

To je izuzetno važno, zaista bitan pokret napred. Svako zaslužuje i ima pravo kao inteligentnog čoveka da oseti slavni, zadovoljena i kao vrednovana kao osobi.

Slika: Hari Da / Ljubaznošću Loneli

SK: Lingerie oglase vrlo retko ciljaju demografija stariji od, recimo, 30. Da li se osećate važno da bude deo nečega što je potvrdio senzualnost i privlačnost žena pored tog doba?

Mb: Nikad nisam dobila do gaćama u štampanim ranije. Uprkos ne znajući prijem kampanje, bio sam odlučan da rezervne kopije Loneli misiju davanja validnost svima i vrednost. Ako ljudi ne sviđa mi se odlučio da uzme metak za tim. Kao što je ispalo odgovor je do sada bio fenomenalan i krajnje pozitivna. To je divan i ohrabrujući odraz očiju i mentalni sklop vremena.

5 stvari Lako Updos to Get Iou kroz zimske

Slika: Hari Da / Ljubaznošću Loneli

SK: Da li biste rekli da je modeliranje pomogao da se osećate prijatno u svom telu, ili je to prepreka? Da li smatrate da se telo-samopouzdanja? Ako je tako, kako ste tamo?

Mb: Bio sam konj odeća, tako modeliranje rublje je nepoznata teritorija. Starost i životne lekcije, ne modeliranje je učinilo da se osećam prijatno u svom telu. Ja sam žena, ja sam voleo ljude, sam snosi decu, dovoljno sam.

Kako Supermodel Maggie Rizer je Definicija lepote se promenio od Materinstva

Slika: Hari Da / Ljubaznošću Loneli

SK: Koji je bio vaš omiljeni komad nositi sa snimanja i zašto?

Mb: Postoji kamen beli skup Lulu kad sam se okliznuo na moj seda kosa sijala kao mesec. Ja sam podsetio na pesmom Bajrona.

Ona hoda u lepoti, kao noći bez oblaka podneblja i zvezdanim nebom; I sve to je najbolje tamno i brightMeet u njenom pogledu i njenim očima: Tako mellov'd na tom tenderu lightVhich raj za gaudi dan poriče.

To nam je starije žene tamo. Nije mejnstrim lepotu, ali lepota ništa manje. Hvala Loneli.

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

10 najboljih primera trepavica za tvoje naj dramatične trepavice ikada

Post Lepota i stil

7 najboljih moisturizera za suvu, zimsku kožu

Post Lepota i stil

7 ozbiljno dobrih maski za lice za kupovinu na sefori danas

Post Lepota i stil

Konačno - ovde je najbolja osnova za vaš ton kože

Post Lepota i stil

5 jednostavnih koraka za razvoj vašeg ličnog stila

Post Lepota i stil

Dizajn bundeve za nokte koji je iznenađujuće lak za sebe

Post Lepota i stil

Kako da nabavite te instagramable plavetne talase - sa ili bez gajbice

Post Lepota i stil

7 saveta za bojenje kose koje morate znati

Post Lepota i stil

Kako se osloboditi tamnih mrlja na bilo kojoj boji kože

Post Lepota i stil

Ovaj 2-sastojci učinite to sami daju vam najsjajniju kosu svog života

Post Lepota i stil

7 temelja koja se ne uklapaju u fine linije

Post Lepota i stil

5 insaneli cool cool under-10 EUR beauti products at ulta right nov