Upoznajte cosdnu, veb stranicu koja vam govori da li će vas lepotice razbiti ili ne | RS.burnbrightlove.com

Upoznajte cosdnu, veb stranicu koja vam govori da li će vas lepotice razbiti ili ne

Upoznajte cosdnu, veb stranicu koja vam govori da li će vas lepotice razbiti ili ne

Zar ne bi bilo lepo ako bi definitivno znamo uzrok iza tog slučajnog bubuljicu na bradi? Da li je to prošle nedelje kasni sir pijanka? Ili dva prekovremeno ste povukli pre nekoliko dana zbog rokova? Ili je to novo lice krema li slathered jutros da je obećao da vam super glovi kožu? Velp, naš novac je na sva tri, ali ako to ne daje mir, možda CosDNAvill. CosDNA je neverovatan (ali potpuno Janki izgleda) sajt koji vam omogućava da pretražite bilo negu kože ili lepotu proizvod u svetu da sazna koja od njenih sastojaka je najverovatnije dajući vam akne ili iritacije. Aha.

Meet creva Maskara: Najbolje Maskara Internet kune

Samo ukucajte u ime proizvoda - ili da kopirate listu sastojaka u polje za pretragu - i CosDNA će analizirati svaki sastojak, dajući mu ocenu 0 do 5 za verovatnoće iritacije i potencijalne comedogeniciti (zvani pora-začepljenja mogućnosti ). Kult-favorit CeraVe krema, na primer, je ispunjen sa nivoom-2 i 4acne i iritantna sastojaka, kao što su cetaril alkohola i cetil alkohol, dok je vazelin ima potpuno čistu ratingof 0 preko odbora. Šokantno, zar ne?

load...

Nećemo reći, ipak, da treba da se zakunem sa CeraVe zauvek i početi slathering lice u vazelina (iako je internet kune vazelina za raščišćavanje akne), jer svima je koža potpuno drugačija, a može da varira. Fondacija ili ovlaživač sa potpuno čistim CosDNA klijenata, na primer, može da reaguje sa kožom te izbijaju, a serum ili rumenilo puna 4s i 5s bi mogao završiti radi savršeno dobro sa vaše kože. Znamo - to je sranje da ne postoji precizna nauka.

Plus, dobro je imati u vidu da je sajt nije potpuno besprekorna. To je, pre svega, baza podataka, a to privlači sve njene ocene iz studije najmasovnija, velike ikada sprovedeno na mogućnosti pore nakupljanja različitih sastojaka, koji je testiran na unutrašnjoj strani rabbit ušiju, a ne na ljudi (iako su njihovi pore i ulje žlezde su pokazala da su veoma sličan našem). Tako da uvek će biti margina greške u kozmetičkoj testiranja.

Ipak, ako ne mogu da shvatim misteriju uzrok vaših bubuljica ili osetljivosti, je odlično mesto za početak istrage CosDNA. Samo priključite vaš trenutni postavi proizvoda, proverite da li crveno-zastava sastojaka, i počeli da pravite beleške. Na kraju, vi ćete početi da vidite obrazac ponovljenih prestupnika preko vaše proizvode, pa ćeš znati koji sastojci da se izbegne sledeći put kada se prošetaš do apoteke. Znamo da zvuči kao mnogo posla, ali u našoj knjizi, 15 minuta istraživanja vredi za jasne kože.

load...

Vazelin li Lečenje narodnu akne, a Internet je Freaking Out

load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

Kako pripremiti i zaštititi toplo oblikovane kose prema celeb hairstilistu

Post Lepota i stil

Najčešća kosa i koža se menjaju u očekivanju tokom trudnoće

Post Lepota i stil

10 pet minuta frizura koji su vam potrebni u vašem arsenalu

Post Lepota i stil

Pogodan Dandi vodič koji će vam pomoći da konačno shvatite koji ste oblik tela

Post Lepota i stil

Kako izgubiti telesnu mast: 50 saveta koje stvarno funkcionišu

Post Lepota i stil

8 hidratantnih hidratantnih ulja za održavanje probijanja i sjaja u uvali

Post Lepota i stil

Kako sam koristio ulje čajevca za tretiranje mojih akni

Post Lepota i stil

7 vrhunskih proizvoda za ljepotu vredi razbijanja prema stručnjacima za šminkanje

Post Lepota i stil

5 ozbiljno dobrih novih dolazaka za kupovinu ulta ovog meseca

Post Lepota i stil

6 pravi način šminke i njegu kože može pomoći vašem mentalnom zdravlju

Post Lepota i stil

Ova magična mrlja za usne nije bledila 9 sati

Post Lepota i stil

5 stvari koje treba učiniti pre dramatične transformacije kose