Vodič za prednosti i nedostatke nadogradnje kose | RS.burnbrightlove.com

Vodič za prednosti i nedostatke nadogradnje kose

Vodič za prednosti i nedostatke nadogradnje kose

Ako ste ikada zavidio predivne pune brave slavan je, nadamo se da znate sada verovatno su produžeci. Nije tvoja krivica ako ne izbace iz kreveta sa neverovatnih Beach Vaves. Proširenja do više od dodati dužinu; oni su takođe dodati volumen. Ako imate kosu koja je duga najmanje 3 inča, možete dobiti ekstenzije. Možete da ih pletenja, lepljenjem ili utkane u, ili ako ih samo želite super privremeno, možete ih isječak u i. I oni dolaze u svim vrstama boja, tako da može uporediti svoju trenutnu boju kose ili dodajte naglašavajući ili lovlighting efekat.

Šta da tražite

"Frizuru može da stvori ili uništi svoj izgled", kaže specijalista stilista i nadogradnja kose Cezar Safieh. Safieh upozorava postoje neke važne pitanja koja treba postaviti pri odabiru ekstenzije:

    load...
  • Koje su ekstenzije izrađene od? Da li su sintetički ili 100 posto prirodna ljudska kosa? (Ljudska kosa je skuplji od sintetičkih kolegama.)
  • Kako će se produžeci se primeniti i ukloniti?
  • Može izabrati iz raznih težine?

Safieh je fan metoda ekstenzija poznate kao Termo Plastikue, koji uključuje relativno blagi proces koji se može ukloniti bez oštećenja kose. (On dodaje da su mikro vezivna tačke su jedva vidljive.) Kaže stari metodi, posebno lepak, su štetna. "Total (šivenje) može biti preteško, i metalne kopče istrošiti i teško oprati preko."

"[Cilj sa] ekstenzija je da imaju najviše prirodan izgled možete postići", kaže Toni Promiscuo, vlasnik Atlanta je Godiva salonu, koji napominje da iako sintetički tipovi su najviše u izobilju, ljudska kosa je superioran u njenom opstanku. (Osim toga, sintetički kose ne tipično greje, pa opcije stilizovanje su ograničeni - značenje zaboraviti fena i figaro.)

"Individualni niti dozvoliti prilagođeno, prirodniji izgled", kaže slavna frizer i salon vlasnik Filip Pelusi od njujorškoj Tela salonu. "Možete igrati sa bojom ili dužine i popunite tačkama koje je potrebno više od drugih. To je precizniji način da dobijete željeni izgled."

load...

Šta da se izbegne u kosu ekstenzije

"Najvažnije je da se izbegne ekstenzije i delove koji su teži od vašeg kose Ako produžeci su suviše teška, oni će oštetiti i prekinuti kosu - tako kosa mora da bude dugo i dovoljno zdrav da izdrži pritisak,." Pelusi bodova napolje.

The Best AntiAging Hair Products to stvarno rade

Pitati za dobijanje raznih težine, jer nijedan ne može raditi za svakoga. Posebno, ekstenzije koje se ne podudaraju sa kosu najverovatnije da vam probleme. Safieh preporučuje vrstu proširenja pod nazivom Hairdreams, koji nude različite težine ili dimenzije, tako da odgovara svoju pravu kosu - kao i sposobnost da pretprodaja izveštaje i lovlights. Hairdreams trajati do sedam meseci, a kosa može ponoviti, što takođe pomaže da se smanji kumulativne troškove nove kose i uklanjanje.

Metode specijalitet su nastale određene salona, kao što su boginje Loc, koji ima silikonski zahvat i plastike, kako bi se izbeglo oštećenje kosu.

Sledeći: Koliko su nadogradnja kose?

1 od 2Tagged u
load...

Slične vesti


Post Lepota i stil

7 kul veganskih proizvoda koze smo opsednuti

Post Lepota i stil

7 najboljih korejskih šminkerskih umetnika

Post Lepota i stil

5 krema za zaštitu od krtica koje će vam učiniti da izgledate mlađe

Post Lepota i stil

Upoznajte 56-godišnji model pilića milosti - ona je kao Badass kao što ste zamišljali

Post Lepota i stil

Kako primijeniti korektor za tamne krugove u 3 jednostavna koraka

Post Lepota i stil

Kako se supermodel maggie rizerova definicija lepote promenila od majčinstva

Post Lepota i stil

Da li vaše vjere trebaju vaskrsenje?

Post Lepota i stil

13 parova zimskih rukavica koje nećete izgubiti odmah

Post Lepota i stil

Ove žene sakupljaju novac samo noseci haljine

Post Lepota i stil

10 pet minuta frizura koji su vam potrebni u vašem arsenalu

Post Lepota i stil

Evo tačno kako koristiti retinol bez ubijanja lice

Post Lepota i stil

Upoznajte mamu iza nekih najhladnijih butika u državi