5 znakovi da je prerano da se kaže volim te | RS.burnbrightlove.com

5 znakovi da je prerano da se kaže volim te

5 znakovi da je prerano da se kaže volim te

Ispuštanje L-bombu u jednoj vezi znači stvari se kreću na viši nivo - osim naravno neko skokova pištolj i kaže, "Volim te", prerano.

Kada neko čini ovaj težak izjava super rano u vezi, postavlja pitanja o tome da li ili ne je ta osoba pravi ili samo uhvaćen u trenutku. Dok rano odnos oseća (i hormoni) mogu biti opojno, stručnjaci odnos upozoravaju da bi to mogla biti crvena zastava ako vi ili vaš partner suviše brzo da kaže, "Volim te."

load...

"" Volim te "ne bi trebalo da se kaže olako," kaže "Dr Romantika" Tina B. Tessina, psihoterapeut i autor Love stilova:. ". Ako je, to je besmisleno" Kako da proslavimo tvoj razlike

Evo nekih znakova da je malo prerano da se govori te tri čarobne reči.

1. Niste se zabavlja najmanje tri do šest meseci

Naravno, uvek postoje izuzeci, kao da ste trošenje svakog minuta zajedno protiv samo da se viđamo jednom ili dva puta nedeljno. Ali, u principu, ako kažete, "Volim te", pre nego što upoznavanje za tri do šest meseci, možete biti pogrešno ljubav za nešto drugo.

"Ja sam veliki vernik u vreme Ne bi mi bilo baš uveren da neko to kaže pre šest meseci, jer ono što su se infatuated,.", Kaže sociolog Biber Švarc, profesor na Univerzitetu u Vašingtonu, a autor iznenađujuće Tajne srećnih parova.

2. Vi niste imali seks još

Ako još uvek niste spavali togetherand neko kaže, "Volim te", pazi. To bi mogao da bude trik da vas odvede u krevet. Tessina kaže da osoba može reći, "Volim te", tokom seksa ili da dobiju seks, ali bi oni nemaju stvarno mislio da preko ili znači da je. Ako si ti taj koji je rekao zato što je uhvaćen u trenutku, možda ćete želeti da se našali o kako je lepo ludnica je da je napravljen da preteruješ malo. U svakom slučaju, to nije obaveza na bilo koji način, kaže Tessina.

load...

6 Znakovi je vaša veza u Rut

3. Niste proveli dovoljno vremena zajedno da formiraju dobru osnovu za vezu

Zvuči jednostavno, ali mnogo nas je samo uhvaćen u trenutku kada L-reč je prvi put izgovorio. Ali ako niste proveli zajedno u realnom vremenu kvalitetno i vaš odnos i dalje oseća na nestabilno tlo, nema dovoljno stigli da to bude prava ljubav.

"Svaki put pre nego što ste proveli vreme zajedno i upoznala međusobno je suviše rano za bilo ko od vas reći, 'Volim te'", kaže Tessina. "Ne postoji način iko od vas može znati. Verujem da" ljubav na prvi pogled "je samo retrospektivno."

Ona kaže da su mnogi od parova je zastupnicima dolaze do nje sa visokim očekivanjima "instant" odnosa i romantiku i jednako visokim nivoima frustracija kada se stvari ne se otkrivaju na taj način. "Internet Dating, zajedno sa filmskih i televizijskih snimki na instant 'ljubav na prvi pogled" stvaraju očekivanja da zabranjuju ljudima da dobiju bilo šta o karakteru osobe oni datiraju da znaju i ne daju parova šansu da razviju šta Pozivam "infrastrukturu" u dugotrajnom odnosa ", kaže Tessina.

4. Vi ili vaš partner ne može da se posvete budućnosti

Mnogi ljudi smatraju da je "Volim te" znači osoba oni dating je u tome na duge staze. Na žalost, to nije uvek slučaj - u stvari, to je potpuno odvojena razgovor treba da ima kako bi se izmerio jedni drugima osećanja. Ako vaš partner kaže da te volim, ali ne mogu da rezervnu kopiju sa commitmentof nekom vrstom, tread lako.

Švarc kaže da uopšte, kada osoba čuje svog partnera kažu, "Volim te", oni ne automatski da njihov partner govori, "To je ono što osećam kao što je ovaj trenutak" - umesto toga, oni razmišljaju tu je implicitno obećanje mnogo dublje veze i reči može dovesti do posvećenosti, kao da je njihov partner govori, "želim da provedem ostatak svog života sa tobom."

Ako vaš partner to kaže, jer oni samo osećanje ljubavi u trenutku, ali nisu razmatrali kakav je odnos znači da ih, to može biti crvena zastava.

11 Little Things To može u potpunosti Transform Iour Relationship

5. Vi to kažete, nakon intenzivnog iskustva

Možda relativno je upravo umro ili jedan od vas je sleteo novi posao. Kada idete kroz iskustvo menja život kao da zajedno, to može biti vezivanje i učiniti da se osećate puni ljubavi jedni za druge. Ali je to stvarno ljubav? Ne mora da znači da je ostatak vašeg odnosa ne mere se.

"Zavisno od konteksta, može [se reći] te tri reči, jer [su] da vam dao žurku iznenađenja ili ustali za vas protiv chastising roditelja ili potrošen bogato na vas," kaže Rejmond. "To zavisi od plime i oseke veze."

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Šta raditi ako volite oralni seks, ali vaš partner nije u njemu

Post Ljubav

Kako odabrati savršene poklone za svaku fazu vaše veze

Post Ljubav

Kako početi koristiti sek igračke sa svojim partnerom

Post Ljubav

Kako reći prijatelju da su ih varao

Post Ljubav

Bdsm za Vanilije parove je lakše nego što mislite

Post Ljubav

7 načina seksualnih profesionalaca čine stvari sveže u spavaćoj sobi

Post Ljubav

Senzualni dodir može biti isto tako erotičan kao penetrativni seks

Post Ljubav

Zainteresovani da nosite guzu? ovde je nizak niz

Post Ljubav

Kako se nositi kada se svi angažuju i još uvek ste sami

Post Ljubav

7 savjeta za upravljanje romantičnim odnosima kada imate ADHD

Post Ljubav

Iznenađujuća emocionalna greška većina nas čini u odnosima

Post Ljubav

Kako reći vašem partneru da volite otvorenu vezu