6 savjeta za druženje sa decom | RS.burnbrightlove.com

6 savjeta za druženje sa decom

6 savjeta za druženje sa decom

Nije tajna da izlazi sa nekim ko ima decu će biti prilično drugačiji od zabavlja sa nonparent. Kasni datumi, spontani noćenja i sposobnost da uradi ništa u poslednjem trenutku su prilično iz jednačine. Plus, tu je i činjenica da je vaš tako da ima i druge (neverovatno važne) prioritete u životu koji ne.

To je definitivno veći izazov do sada roditelj, kaže licencirani brak i porodični terapeut Lesli Doares, autor plan za trajni braka. Potrebe i raspored ove dece će uticati na to kako i kada ste u stanju da budemo zajedno, i Babisitters i sporazumi o pritvoru mogu da budu deo jednačine. "Takođe, postaje ne samo kako se osećate u vezi jedni druge što je važno, jer niste jedini koji su uključeni", kaže ona. "Osoba sa decom će uzeti u obzir kako [deca] se bave ovom odnosu previše."

load...

To ne znači da ne treba da date neko sa decom - to je samo dobro znati unapred da se verovatno će biti drugačije iskustvo od poslednjeg klinac bez veze. Evo nekoliko važnih saveta za navigaciju situaciju.

1. Imati realna očekivanja

"Samo zato što ste i roditelj zajedno da vas ne znači i deca će," Doares kaže - a to može biti dogovor prekidač za mnoge roditelje.

Tu je šansa da deca mogu biti ljubomoran na vas i vašeg odnosa sa svojim roditeljima i mogu ni pokušati da ga sabotiraju, kaže klinički psiholog dr Jovan Majer, autor Famili Fit: Find Iour ravnotežu u životu. Očigledno, to se ne dešava stalno, ali to može - i to je važno biti svestan pre nego što se suviše duboko.

2. Morate biti u redu sa vašim tako da ne bude dostupan sve vreme

Deca zahtevaju mnogo vremena, energije i fokus - naročito ako su mladi. To može da bude teško za roditelje da bi mogli da odgovarate na pozive i tekstove brzo s vremena na vreme. "Deca su prioritet", kaže Majer, a to može biti teško za nekoga ko ih ne treba da shvate-bar, na prvi pogled.

Doares preporučuje da oboje bude jasno o svojim vremenskih ograničenja, ne samo sa decom, ali sa radom, aktivnostima i životu uopšte, tako da oboje imaju realna očekivanja o tome kako dostupni ćeš biti.

load...

3. Stvari bi napredovao sporije nego što ste navikli, i to je dobra stvar

Vaš partner verovatno se mišljenje svoje dece u obzir kada je u pitanju seks nekog novog ili da li bi trebalo ni da seks uopšte - i to je razumljivo što bi moglo biti oprezni o uvođenju nekog novog u jednačini. Plus, vi takođe radi sa više ljudi, što može biti mnogo za rukovanje. "Uzimajući stvari sporo vam omogućava efikasnije bave ovim dodatnim izazovima", kaže Doares. Moving polako takođe omogućava deci da se naviknem na ideju njihove matične zabavljanja i vi biti na slici, kaže Majer.

4. Pazi šta reći o deci

U jednom trenutku, vaš tako da nije verovatno da Gripe o jednom iskustvu koje su imali sa svojim potomcima, ali je najbolje da se u drugi plan o stvarima. "Ako žele da pričaju o nešto dešava kod kuće, pokušajte da samo traže otvorenih pitanja i slušaju bez težine u" Doares savetuje. Odgovarajući na drugi način može biti shvaćeno kao kritika njihove dece, koja neće ići preko dobro.

5. Budite neutralni o ek

Ako je bivši još uvek na slici i stvari postanu ozbiljne, vi morati da komuniciraju sa njima na nekom nivou. Čak i ako je podela bila loša, a vaš partner nije lud za njihovog bivšeg Dakle, to je od ključnog značaja za da se civilni o ek, kaže Majer. Klevetajući ih ili odbija da komunicira sa njima će samo izazvati probleme.

6. Ne gurajte da ispune decu

To je super primamljivo s obzirom na to da će biti tvoj jednog dana ako se stvari srediti, ali je važno da se uspori. "Nemojte biti previše spremni da ih ispune [i] bude spreman da pusti roditelj povede o, uključujući decu", kaže Doares. "Oni znaju da njihova deca najbolje." U savršenom svetu, ne bi ispunili decu dok vaš odnos bio super čvrsta, kao nakon što ste od najmanje šest meseci, kaže ona.

Kada to uradite predstavim decu, ona samo kratko i sresti se u neutralnom mestu kao u zoološkom vrtu ili restoranu, kaže Majer. Ovo može pomoći da se situacija udobnije i manje opasne za svakoga.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

6 greške koje žene proizvode u krevetu prema porno zvijezdama

Post Ljubav

Kako mi je devojka sa kamerom pomogla mi da imam svoju seksualnost

Post Ljubav

6 neočekivanih načina da budete sigurniji u krevet

Post Ljubav

Mari Tiler moore i obojica smo to učinili našim

Post Ljubav

Kako sam prevazišao seksualnu disfunkciju nakon bebe

Post Ljubav

13 žena o tome kako imati sjajan seks dok ste trudni

Post Ljubav

Može li preveliki broj vibratora biti štetan?

Post Ljubav

Bartanje u striptiz klubu mi je dalo više poverenja u krevet

Post Ljubav

Prekršite vezu sa očima - ove polne pozicije će potrajati na sledeći nivo

Post Ljubav

Nedeljni ljubavni horoskopi: dec. 5 - dec. 11

Post Ljubav

Zašto neko vreme daleko od vašeg partnera može biti samo ono što vam treba za seksualni život

Post Ljubav

Više Amerikanaca nego ikada u međurasnim brakovima