Čovek je napravio veb stranicu kako bi pronašao datum, i umjesto toga umire skoro sve žene | RS.burnbrightlove.com

Čovek je napravio veb stranicu kako bi pronašao datum, i umjesto toga umire skoro sve žene

Čovek je napravio veb stranicu kako bi pronašao datum, i umjesto toga umire skoro sve žene

U ovom digitalnom svetu zabavljanja smo sada nastanjuju, to nikad ne dolazi kao šok kada je drugi izlaz za online romantiku izgradnju potiče iz dubine interneta. Enter, ShouldIouDateNate.com - sajt stvorio i potpuno posvećena čoveka po imenu Nejt Rifkin, koji se nudi odmor iz snova na jedan "srećna žena."

Tinder Is So 2015 - Isprobajte ove Dating Apps Umesto

Preko video, Rifkin, objašnjava on je 31, živi u Denveru i da je spremna da upoznam nekog posebnog. "Možda je ovo neprijatno, ali ovo je ko sam ja!" priznaje: "Ja sam te toliko nadi da ovaj pristup, idete dalje."

load...

I hej, upoznavanje može biti totalni bol, zar ne? Ideja o ispunjavanju potencijalni utakmicu i postigao odmor u procesu doduše zvuči prilično primamljivo. Bili smo zaintrigiran, pa smo odlučili da istraže Rifkin je teren za više detalja.

"Zašto ovo 6'4" strastven biznismen nudi Free Dream odmor "

Pa, ovo je isključen na obećava početak. On je visok. On je strastven. On je dobio posao. To su sve čvrste akreditive. Pored toga, resa korist slobodnog odmora ne boli.

Ono što je možda najupečatljiviji, iako je spremnost Rifkin je da se zaista stavi tamo. Kao što svi znamo, Intervebz je kao na Divljem Zapadu - digitalni granice koja je naizgled bezakonja i prepun bodljikava karaktera spremni i voljni da se uključe u duelima reči.

Pa, da, svaka ti čast za Rifkinom za spreman da se hrabri one žaoke u potrazi za, po svoj prilici, ljubavi. On dobija bonus poene zbog činjenice da je on otvoreno priznaje njegov shtick je malo šašav.

load...

"Šanse su, ova prilika je notright za vas"

U stvari, stvari su krstarenja dobro za nekoliko pasusa. Da li si ti jedna žena u 20 ili 30-umorni od ispunjavanja iste dosadne bros? Potpuno preko udaren na po Neandertalci? Spreman da upoznam nekoga ko te istinski vrednuje? Rifkin podrazumeva da je odgovor na sve tvoje probleme.

6 Totalno Feminističke načina da zadrži Gui Zainteresovani

Pump kočnice, ipak. Jer dok Rifkin obećava ove stvari anda besplatno odmor, on je takođe upozorava: "Ne nadaj se." Prema Rifkinom, šanse su "skoro nula" on je momak za vas - "[E] Ven ako iou'rea zdrava, lepa žena koja je spremna da oseti uzbudljivo chemistriof zaista duboko, obogaćivanje odnosa."

Mrkvu zvanično je visio, brate. Mi shvatamo.

"Daću vam tri razloga zašto sam ozbiljno notthe momak za vas"

Hmm, možda je obrnuta psihologija taktika neke vrste. Još uvek čekamo na mamac-i-prekidač, ali u međuvremenu, Rifkin kapi drugi bombu o ova tri razloga - ". Jedan od njih bi te stvari vređaju"

Samo nagoveštaj, Nejt: ne baš reči žena želi da čuje kada dimenzionisanje do potencijalnog partnera. Ali opet, moraš dati tom tipu rekvizite za njegovu iskrenost.

"Prvi je, ja sam se oporavlja opsednut radoholičar."

Rifkin razrađuje u dužini oko svog prvog razlog datira ga nije za svakoga. Nadugačko. On radi mnogo.

Ipak, on se otkupljuje u smislu objašnjavajući svoj drugi razlog, a to je da je on glavni introvertan. On nikad nije imao društveni život zbog toga, i da može biti teško stvar policajca na. A da ne pominjemo da ponovo nagoveštava moguću budućnost ispunjena stvarima kao coziing od strane vatre u planinskog stanu ili uživanje zamrznute koktele na plaži u Južnoj Americi.

On je takođe fesses do prolazi kroz neke ozbiljne borbe u oba svojim ličnim i profesionalnim životima, i svi možemo svakako odnosi na to na nekom nivou. Avaj, to nas dovodi do konačnog delu Find-a-date sajtu Rifkin je.

"Stvari Nejt ne želi u ženi"

Za početak, Rifkin ne želi ženu koja voli da učestvuju u stvari do stepena da smatra preterana. Izvinite, dame - ako volite da se napijemo i / ili kamenjem, ovo nije tip za tebe. Oh, i ako je "tvoja ideja o pravilnoj ishrani je na vrh svoje ekstra-velike pice i cimet krofne sa dietcoke. Onda ja nisam tip koji će vam pomoći poliranje tanjir."

Takođe, smatra No-no je za Rifkinom? Svaka žena koja voli da se zabavlja, gledaju realiti TV, dođite na Facebook na kraju dana, ne udari u teretanu na redovne i više u "liberalizma" nego "libertizma." (Nije ljubitelj savezne vlade, taj tip.)

"Kako da znam da si žena pišem"

Ako taj poslednji deo vas nisam uplaše, ovo bi se moglo. Ili u najmanju ruku, da bi ti ostaviti osećate potpuno zbunjeni.

Jer s jedne strane, Rifkin prvo navodi da je njegova ideja o savršenoj ženi je "neko ko je inteligentan, zdrav, srećan, ambiciozan, duhovno, i ima dobar smisao za humor." Zatim, u skoro istom dahu, on sužava parametre ženama koje su "negde između 22 i 35" sa "razumno tankom struku" i "veoma lepog lica."

25 Pickup Lines tako loše da Nećete verovati da su prave

Rifkin očigledno ne shvataju da izrazi poput "razumno tanak" i "veoma lepa" su potpuno subjektivni, za početak. I on je, nažalost, udaljava mnogo, mnogo žena koje označite sve okvire za svoju "savršenu ženu", ali koji vređa njegovo insistiranje na podsticanju proizvoljno (i koristiti jedan od Rifkin je Buzzvords, vapid) standarde lepote.

"Napišite poruku za mene"

Ipak, ako ste spremni da previdi sve to - hej, thereisa san odmor na liniji - Rifkin vas poziva da mu kaže nešto više o sebi. Samo ne zaboravi "noviju, pune dužine" slike sebe. Mislim, kako drugačije će moći da kažeš da si inteligentan, srećan, ambiciozan, duhovni i smešno bez njih?

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Kako odabrati savršene poklone za svaku fazu vaše veze

Post Ljubav

Bdsm za Vanilije parove je lakše nego što mislite

Post Ljubav

Koje žene žele da su znale pre razvoda

Post Ljubav

Koje su srećno udate žene žele da ih poznaju kao mladenice

Post Ljubav

Neću sakriti feminizam ili aktivizam da bih učinio moje datume udobnijim

Post Ljubav

7 venčanih trendova koje ne možemo čekati da vidimo 2018. godine

Post Ljubav

Zašto je bila suva čarolija ono što sam trebao da ozdravim od seksualne traume

Post Ljubav

Zašto LGBT erotički romani predstavljaju važan deo istraživanja seksualnosti

Post Ljubav

Ova hilarious nova aplikacija za zabavu je napravljena za debbie dovners

Post Ljubav

Dobre vesti - sve što ste znali o ženskom seksualnom vrhuncu je verovatno pogrešno

Post Ljubav

Kako tražiti ono što želite u krevetu

Post Ljubav

Kako se baviti kada se ne slažete sa svojim roditeljima