Da, postoje prednosti mog muža biti upućen | RS.burnbrightlove.com

Da, postoje prednosti mog muža biti upućen

Da, postoje prednosti mog muža biti upućen

Kao vojni supružnika, raspoređivanje je nešto što svi suočiti pre ili kasnije. To je kao neizbežno kao stalnih poteza i nepredvidivim sati. Njegovo prisustvo je uvek na vidiku, senke svaku odluku i svaki trenutak između. Raspoređivanje je neizbežna realnost ovog života.

Plašim se, ali sam prestao kažem ne na vojne snovima moga muža

Svi znamo da je teško - prokleto teško. To nije nešto što bilo ko od nas želi. I to uvek zahteva veliku žrtvu i od vojnika i onih kod kuće. Ali samo zato što je nešto teško, ne znači da je bez vrednosti. U stvari, često je ona zaista teške sezone života koji nam pomažu da se najviše raste. Zato kažem, hajde da prihvate njegove prednosti - da, prednosti.

load...

U redu, hajde da slona iz prostorije ovde i priznati jedno određeno, opipljiv, prednost da je raspoređivanje pruža naše porodice: Monei. Situacije se veoma razlikuju, ali kada se dodaju oba poreske bez koristi i opasna dužnost plata u mesečnim primanjima, možete da gledate dobar deo promena. Ako ste apsolutno mora izdržati odvajanje, to privilegija može definitivno olakšati tešku situaciju. Koristimo priliku da svoje finansije kako ili rade na određenom finansijskog cilja. Ali, ako ste vojni supružnik, vi već znate da, i to nije vrsta prednosti Idem posle.

Činjenica je, vojni život će biti jedna tragedija za drugom, ako ne traže pozitivne i istinski prihvatiti ih. Prava tragedija, ona koja Rat uzima danak na ljudski život je realnost u našem svetu. Dugujemo to onima koji su dali sve da daju onoliko koliko možemo i mi. To ne znači da baca u peškir svaki put kad se vojska remeti naše planove ili stalno žale da je ovaj život je suviše teško. Svima nam je potreban podsticaj ponekad - Shvatio sam! Ali ako niste spremni da se suoče sa realnošću ovom načinu života sa vrstom optimizma da je zahteva, jednostavno nisu spremni za to uopšte.

load...

Oni od vas koji su imale duge, naporan, i stalne raspoređivanje iz Iraka i Avganistana prenapona su dobrodošli da baci brz Sucker Punch svoj put i da me recku. Moja relativno blaženi vojni život u proteklih sedam godina je 100 posto vredna vašeg podsmeha. Da si jak dame, Dižem ti kapu. Ali da pojasnimo, na raspored razmeštanja danas su znatno opušteniji i vojnici su generallinot predmet tipu brzih sukcesije raspoređivanja koji su norma u jeku ratova.

Nisam imao pojma koliko je teško biti vojnu ženu bi bilo

Dakle, kada pogledamo todai'smilitari i njenih sveprisutne stvarnosti, mislim da je važno da zapamtite sledeće:

Raspoređivanje može da nam priušti jedinstvenu perspektivu na čitav niz značajnih pitanja

Često se kaže da je nišan je 20/20 i obično, uvid koji dolazi iz takve refleksije završava suviše malo, suviše kasno. Ali, u slučaju raspoređivanja, kada su dugi mjeseci su konačno došli do kraja moguće je primeniti te uvid kako bi pozitivno nečiju dnevne aktivnosti i pogled na život.

Za razliku od naših civilnih kolega, prinuđeni smo da razmišlja kako bi život izgledati bez supružnika. Strah, stres i neizvesnost su naši stalni pratioci za vreme trajanja rasporeda, zajedno sa saznanjem da ceo naš svet može promeniti u trenu. Mi skok kada je zvono zvoni neočekivano, bojeći se vida uniformisanih vojnika nose nezamislivo vesti. Mi paniku kada je Skipe razgovor naglo završava, ili kada nam restrikcije spreči kontakt potpuno naš supružnik.

Kada smo konačno završiti svoje ruke oko njega po njegovom povratku, reljef se izdiše u svakom duboko disanje, a mi odjednom razumeti sa neprijatnu stepen jasnoće da neće svaki supružnik dobije tu mogućnost. To je potpuno ostvarenje u prelepom trenutku - ali važna.

Duboka osećanje zahvalnosti za svaki aspekt našeg života je nesumnjivo prednost za nas i naše porodice, ali je na nama da prepozna i obrađivati na pozitivan način.

Raspoređivanje iskopati vrela snage.

Odjednom mi nalazimo se sami i oslanjaju se na nikoga. Bez obzira koliko nezavisna mislimo da smo, to može biti prilično uznemirujuće da osete težinu odgovornosti da zaustavi u na početku raspoređivanja. Ali motati te rukave i na posao menjaju gume, vodeći računa o bolesnoj deci, montažu nameštaja, i košenje travnjaka, jer moramo. I nije dugo pre nego što radimo svaki od tih stvari jednostavno zato što možemo.

Svaki posao može izgledati trivijalno u izolaciji, ali, uzeti zajedno, oni čine neku vrstu opšteg životnog nadležnosti koje mogu ponekad da se izgubi u braku. I to je bitno, jer, kao što svi znamo vrlo dobro, ništa nije zagarantovano u ovom vojnom životu. Ukoliko se nezamislivo dogoditi, važno je da se nose znanje da smo teško, sposobni, i spremni - da ćemo biti u redu.

Raspoređivanje može da vam približimo zajedno kao par.

Sada svi znamo priče o parovima koji se urušila pod pritiskom razmeštanje i brzo spirali ka razvodu. Dešava se. Ali raspoređivanje sigurno nema da zvoni odzvonilo vašu vezu, a u stvari, često može da učvrsti svoju vezu ako rešite da rade ka tom cilju.

Ključ je u pripremi za teškoće i priznaje svoje nedostatke pre vremena. Da li mrziš small talk i trošenja vremena na telefonu? Da li imaju tendenciju da napadaju u svojim partnerom kada je vaš nivo stresa raste? Da li je potrebno vreme da dekompresiju na kraju dana pre stupanja u stvarnom razgovoru? Hash sve ovo sa svojim partnerom pre nego što ode, a onda zadrži jedan drugi odgovornost kada nastanu problemi.

To je neizbežno; Vi villargue u jednom trenutku, ali postoji zanimljiv obrt u borbama tokom primene, za razliku od borbe kod kuće - uvek postoji iznenadna spoznaja da komad vašeg srca je fizički prisutan. Kada te realnost života bez vašeg partnera gleda u lice, sitne argumenti imaju tendenciju da neuspeh od malo brže. To je jedna od velikih dvostrukih oštre ivice, mačevi koji dolaze sa ovim načinom života.

Naravno, tu je i duboko priznanje da nabavite za vaš supružnik, kada je njegov izostanak iznenada ističe sve načine na koje je zaista čini vaš život lakšim. Teško je videti u nereda svakodnevnog života, toliko da supružnici neminovno se nađu prepirali oko toga ko radi najteže i koji se ne vuče svoju težinu. To može biti tako lako da pronađu krivca sa našim partnerom, kad je pored koje treba uzeti zdravo za gotovo. Ali čim njegov se svakodnevno doprinosi našem porodičnom životu izveden iz jednačine, brzo postaje jasno da je možda naše partnerstvo nije tako jednostrana kao ti smo mislili.

To su jednostavne realizacija, zaista - ti brze, skoro neprimetni priznanja pravimo svaki dan od raspoređivanja da izoštri naš karakter i jačanja naše brakova. To ne čini odvajanje bilo lakše, ali svakako može da odvajanje vredno samo ako smo rešili da zavire kroz objektiv pozitivnosti. Odsustvo čini da srce raste Fonder, zar ne? Sigurno znamo da bolje od bilo koga drugog. I, u tom istinom, imamo jedinstvenu prednost nad civilnim kolegama. Tako ga koriste. Neka rade za vaš brak i vašu porodicu. Make raspoređivanje radi za vas.

Moj muž je raspoređen tri od pet godina braka

load...

Slične vesti


Post Ljubav

7 razloga alfa žene imaju bolje odnose

Post Ljubav

Smiri se: 8 polnih pozicija za lenjirno jutro

Post Ljubav

Bartanje u striptiz klubu mi je dalo više poverenja u krevet

Post Ljubav

19 znakova ste u jakoj vezi

Post Ljubav

7 savjeta za upravljanje romantičnim odnosima kada imate ADHD

Post Ljubav

10 bezbednosnih pravila koja mogu da spasu vaš život

Post Ljubav

6 dokazane osobine osobina koje olakšavaju pronalazak ljubavi

Post Ljubav

Vaš uvod u igru voska (i kako da ostanu sigurni)

Post Ljubav

Šta uraditi kada imate seksualni drajv, ali vaš partner ne

Post Ljubav

Zašto izlazak iz ormara je privilegija koju neki ljudi i dalje ne mogu priuštiti

Post Ljubav

Ove seksualne činjenice će vam oduševiti (i oni su zapravo prilično korisni)

Post Ljubav

5 seksi trikova koji će vaš Dan Valentina biti nezaboravan