Datirao sam izvan mog tipa i bilo je otvoreno oko, da kažem najmanje | RS.burnbrightlove.com

Datirao sam izvan mog tipa i bilo je otvoreno oko, da kažem najmanje

Datirao sam izvan mog tipa i bilo je otvoreno oko, da kažem najmanje

Nikada nisam mislio o sebi kao neko ko ima tip. U stvari, ja sam se ponosio što svaku vrstu tipa fer šejk - upoznavanje eklektičan, ako hoćete. Ali nedavno, moji prijatelji istakao da moja ideja sorte je zapravo mnogo istog.

"Vi danas Hipster Bro momke," moj prijatelj Sara mi je preko ručak jedan dan. Izgleda da volim visoke, debeo momci sa bradama, tetovaže i sklonost za zanatske pivo. To su momci koji možete reći otišli ​​u dobru školu i dobio u finansije, a onda prebačen u grafičkom dizajnu. Oni nose ruksake i čitati Bukovski. "Oh, i verovatno imaju kvadratni vilicu", rekla je moja majka, nakon što sam je zvao da pitam šta misli moj tip je. "I oni ne mogu da žive u Nju Džersiju. Oni moraju da budu stariji od tebe, i oni moraju biti liberalan. "(Prokletstvo, mama.)

load...

Osetio sam se pročitati. Ali pošto sam aktivno pokušavaju da izbegnu postane totalni kliše, odlučio sam da se postroje tri datuma sa ljudima koji nisu moj tipičan tip. Ja isprano dating aplikacije, i svaki put instinktivno sam želeo da provuče levo, otišao sam u pravu. Za nekoliko sati, sam postrojili sastanak sa Joei * - kraće, stockier momak koji je živeo i radio u Nju Džersiju. To je tip momka sa kojim sam odrastao, ali izbegavajte upoznavanje jer sam uveren da ćemo imati ništa zajedničko.

U ovom trenutku, ja sam racking mozak načine za okončanje ovog datuma, tako da je laknulo kada je pitao za proveru ne vide da sam hteo još jedno piće. Deo mene osećao loše - ovde je to dobar čovek koji želi da zasnuju porodicu i ima punu kosu; Imao sam ostao u Nju Džersiju, možda se udati za tog momka ovog dana. Ali to nije mesto gde moj život je, tako Džoi izbrišu.

Moj treći sastanak je bio sa Piterom *, koji je izgledao kao Patrick Bateman kliše. On je otišao na Jejl, živeo u FIDI, i radio za Morgan Stanlei. Njegov profil bukvalno imao njegovu sliku drži flašu šampanjca na jahti. Petar je bio zapravo smešno, ali on ne bi dozvolio da dođe do reči u nasatice. On je govorio o svom putu u Iacht nedelje i njegove jednosobnog stana - ". Za piće", koji nije tako suptilno pokušao da me natera da idem u sam samo sedeo tamo, nasmejani, pokušava da pronađe put do mreže da doprinese. Nijedan nije došao.

load...

Ali to je bilo kada je Peter odrastao politiku da sam završio stvarno grize svoj jezik. Ja nesvesno bih izašla sa tipom koji zajedničkog potpuno drugačiji glasovima nego ja - i bio veoma glasan u vezi toga. "Nemoj mi reci da si demokrata", rekao mi je. "Piter, živite u Njujorku", rekao sam. "Svako je demokrata." Onda sam ga zahvalio na večeri, stavila $ 10 na stolu za moj piće, i izvinio se.

Je moj eksperiment totalna katastrofa? Ne bih išao tako daleko. To mi je pokazao da ja, u stvari, imaju tip. I logično je da radim. S obzirom na količinu vremena koje sam zabavljala sam iskoreniti momke znam da ne gubim vreme sa. Ja ne vidim da kao izbirljiv - Vidim da je ekonomski. Nadamo se, jedan datum, moj Hipster brate ortak princ će doći i mi ćemo nastaniti u Brovnstone u Bruklinu. Ali do tada, ja ću rado nastaviti da danas u svom "tip".

* Imena su promenjena za anonimnost.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Tehnologija koju treba da održite taj odnos na daljinu toplo i parno

Post Ljubav

Biti transgender mi je zabranio Tinder

Post Ljubav

6 pitanja da biste utvrdili da li ste pronašli srodnog srodnika

Post Ljubav

Neću sakriti feminizam ili aktivizam da bih učinio moje datume udobnijim

Post Ljubav

Dragi ljudi: Evo šta žene stvarno razmišljaju o kosoj tijelu

Post Ljubav

Trump bi mogao da se zabavlja sa svojim ljubavnim životom, kaže nova studija

Post Ljubav

Usporite svoj rolni: 8 pozicija za seksualni odnos

Post Ljubav

6 znakova da pozivate disfunkciju u vašu vezu

Post Ljubav

Iznenađujuća emocionalna greška većina nas čini u odnosima

Post Ljubav

Evo zašto svi imamo određene romantične vrste

Post Ljubav

6 pametnih strategija za zadržavanje stresa novca od trovanja vašeg odnosa

Post Ljubav

Bdsm za Vanilije parove je lakše nego što mislite