Istina o ženskim navikama iz seksa može vas iznenaditi | RS.burnbrightlove.com

Istina o ženskim navikama iz seksa može vas iznenaditi

Istina o ženskim navikama iz seksa može vas iznenaditi

Nije tajna da je upoznavanje scena menja se samo o onoliko često koliko ste promenili svoj profil sliku. A sa bezbroj aplikacije i društveni mediji poruke stalno servira Hov-Tos o svojim ljubavnim i odnosa scene, to može biti teško reći šta je činjenica, a šta je sranje.

Pa, zahvaljujući Tinder, sada imamo neke nove uvid u mitove i realnosti zabavljanja u 2017. Godine Sviping Aplikacija je nedavno sproveo istraživanje, i šta su pronašli će verovatno učiniti dvaput razmislite o nekim od vaših predrasuda o zabavljanja. Anketa, koja je zauzela odgovore od 9.522 američkih muškaraca i žena, uporediti navike za onlajn korisnicima i oflajn Daters.

load...

Pogledajte neke od najboljih najinteresantnijih i korisnim Takeavais ispod.

Oženjen Gej parovi su zdravije od onih koji nisu Vezano za čvor

Mit: Muškarci poslati više neželjene sektsRealiti: Žene to jednako često muškarci nisu jedini slanje neželjene golišave slike svojim UO... 50 posto muškaraca and50 odsto žena se šalju seksi Selfiji nekome ko nije obavezno pitaš! za njih.

Mit: Onlajn datira ubio commitmentRealiti: Ljudi koji kliknu su verovatnije da počine Keep svipin 'na, singlove - 74 odsto onlajn Daters imali više od jednog ozbiljnoj vezi, kao odrasle osobe naspram 49 odsto oflajn Daters!.

Mit: Postoji mnogo izbora do commit.Realiti:.Not realliOnline Daters pronalaze da je manje zapravo više - 44 odsto onlajn Daters i 42 odsto oflajn Daters kažu da je teško da se izvrši zbog širokog spektra opcija za upoznavanje, ali samo 9 procenata Tinder korisnika kažu da smatraju da je izazov da održe ozbiljnoj vezi; znatno niže od nacionalnog proseka.

Mit: Offline Daters su promiscuousRealiti: Online Daters su daleko sigurnije kada je u pitanju healthVhen je reč o upotrebi zaštite u slučaju da imate seks sa novim partnerom po prvi put, 70 odsto onlajn Daters prijave sigurnom seksu najviše vremena ili uvek u odnosu na samo 63 odsto oflajn Daters. Go trud!

load...

Mit: Online Daters skrivati iza screenRealiti: Online Daters češće se sastajemo upVhen je u pitanju stvarno se zajedno, 25 posto onlajn Daters kažu da ispune svoje mečeve u lice nakon samo dva do sedam dana u odnosu na 15 odsto oflajn Daters. Se zapitate VTF ostali rade.

Mit: Online Daters cheat moreRealiti: Većina onlajn Daters ostanu verni svojoj partnerIn bliski meč, ali ipak jasan pobednik, onlajn Daters (93 posto) ostanu verni svom partneru više od oflajn Daters (90 odsto). To dokazuje da je vjernost bitno za većinu nas.

I ako mislite korisnici samo proveravam tvoj dobar izgled, pretpostavljam ponovo. Tinder korisnici najviše stalo do starosti i obrazovanja, uz nastup samo rangiranje treći. Ali, možda ćete želeti da provedemo neko vreme istražujući političke stavove svoj potencijal termin "jer korisnici sajta političke razlike, kao majordeal-brejk. Keep on svipin '!

Zašto treba da biram svoj profil Slika

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Zašto mi i dalje mijenjamo prezime kada se vjenčamo?

Post Ljubav

Sperma vas drži mlada i 49 drugih ludih seksualnih činjenica koje morate znati

Post Ljubav

Bdsm i saglasnost: šta je velika stvar?

Post Ljubav

6 dokazane osobine osobina koje olakšavaju pronalazak ljubavi

Post Ljubav

Nakon mog razvoda, morao sam da naučim da volim svoj plan b

Post Ljubav

7 načina seksualnih profesionalaca čine stvari sveže u spavaćoj sobi

Post Ljubav

Šta raditi kada želite više dece i vaš partner ne

Post Ljubav

Biti transgender mi je zabranio Tinder

Post Ljubav

24 romantične ideje o datumu koje idu daleko. Iznad tipične večere i filma

Post Ljubav

6 neočekivanih načina da budete sigurniji u krevet

Post Ljubav

Istina zašto muškarci zovu seksualne linije

Post Ljubav

Živela sam u braku bez seksa - tu je ono što me je naučilo