Kako odabrati savršene poklone za svaku fazu vaše veze | RS.burnbrightlove.com

Kako odabrati savršene poklone za svaku fazu vaše veze

Kako odabrati savršene poklone za svaku fazu vaše veze

To je uvek stresno da počne dating nekog novog nedelja ili čak nekoliko meseci pre svog rođendana. Šta je protokol Gifting? Koliko ste potrošili? Šta ti daju?

Nedostatak autentičnosti možda vas sprečava tog drugog dana

Praznici mogu biti podjednako stresna za novo kovana parove. Koliko ste potrošili? Šta ti daju? Prerano je da potrošite mnogo novca. Vi verovatno ne poznaju dovoljno drugima da znaju šta su oduvek želeli. Ali i dalje možete ih dobiti poklon koji će voleti, to znači nešto, a to će vam čak dati slatkih poena bio tako strašan.

load...

Najveća praznični poklon greška je nedostatak komunikacije

Koliko su važni praznici svom partneru? Kako su ih istorijski proveli? Postavljajte pitanja i pričaju priče o tome šta su praznici želim da jedni drugima i šta vaši omiljeni praznik sećanja. Kako provodite praznike? Ne samo da saznate više o svom partneru, o njihovim porodicama, prijateljima, tradicije i vrednosti, ali takođe uče svoje sklonosti kada je u pitanju poklone - i davanje i primanje. Govoreći o praznicima može biti vrlo otkrivanja.

Druga najgora praznični poklon greška je nedostatak misli

Više nego bilo šta drugo, vaš poklon treba da bude pažljiv. Kao što se govori o praznicima, možete čak pitati šta su njihovi omiljeni pokloni su da su dobili tokom godina. Opet, vi se prikupljanje informacija. Da li oni vrednuju eksperimentalne poklone, darovi vremena, ili određena vrsta poklon? To ne znači da treba da se pitaju: "Šta želiš za praznike" Ali, ako slušate moći da dođu do najmanje jednog poželjnog stilu, a odatle možete izabrati nešto što ima najviši šanse za njih to voli.

load...

Dakle, šta dajete?

Poklon vremena i zajedničkih iskustava može biti najviše gaji poklon od svih. Kupite parovi spa tretman za oboje. Planirajte vikend daleko u lokalnom hotelu. Idi Kite Surfing ili kajak. Organizovati putovanje u Njujorku i na klizanje u Rokfeler centru. Organizuje izlet sa piknik na vrhu. Ali ne samo dati slučajni iskustvo ili onaj koji zaista žele. Daj nešto što zaista žele, ali možete zajedno i uživaju. Kada dati poklon, napisati karticu koja objašnjava plan puta, zašto želite da to zajedno, i dati mali poklon koji objedinjuje iskustvo, tako da oni imaju zamotani "poklon." Jer svi vole nešto da odmotati.

To nije "samo je namera" ako neka ne misli na njega, i to je izraženo u kartici. Dakle, poklon je trostruka od umotan sadašnje, aktivnosti i kartice.

Zašto nose donji deo trenerke može biti znak vaša veza je gotova

Dajte im razigrani / promišljen čarapu

Dajte mu čarapu koja je pažljiv i podseća na srećno detinjstvo trenutaka. Onda ga popuni sa malim simbolima koje ti je stalo, žele da se brinu o njemu, obratite pažnju, dobili ga, i ohrabruju svoju sreću.

Nekoliko predloga:

 • Za majstora: stepless Ratchet Tool
 • Za momka sa opterecen porodice dinamike Famili Time is hard vino
 • Za momka koji želite da voliš (ili želite da volimo dublje): Love Game: 36 Pitanja za Falling in Love
 • Za uvrnutu (ili čarapa ljubavi) Gui (ili za momka ti srce greje tako želite da se zagreje svoje noge): Avesome Socks! Ovo su najbolji od out of print.

Za vašu novim dečkom

Upravo si počeo da se zabavlja "zvanično" u koju nisu nikog drugog dating. Vi ga smatraju neko ko ima stvarni potencijal i želite da ga istraži. Nemojte mu kupovati ništa što je previše. I mislim "previše" po tome što je preskupo, previše sentimentalan, ili previše nametljivo. Daj mu nešto slatko i promišljenu, kao i mali taster. Ovo je prilika da mu pokažete da ste više nego samo zabava, seksi, i uzbudljivo. Pokažite mu da treba da se smatra kao neko ko ima previše pravi potencijal. Pokažite mu da želite da se brinu o njemu i brinuti o njemu. Neka se večera. Čak i ako ne znaju da kuvaju, možete povući ovu jednu off. Jednostavno idite na vrhunskih tržištu i kupi jednostavan večeru koju lutka sa dodatnim posebnim sosova plus zabavna piće ili bocu vina. Naravno takođe želite da imate nešto završio za njega ispod drveta, kao i da će se kuvanje opremu, kao i odmor karticu koja opisuje iskustva koja ste hteo da ga dam.

Kartica:

Neka zna kako zbrinuti i stalo, jer on čini da se osećate. Neka zna da želite da uradite istu stvar, ali na svoj način. Zatim uključiti "poziv na večeru", koji će obuhvatiti datum, vreme, mesto, i meni (ako želite).

Meni:

Izaberite nešto jednostavno i ukusno koja može biti pripremljena unapred. Volim knjigu Cravingsbi Krisi Teigen. Pica ili burgeri su jednostavne, ali takođe može biti jednostavno ukusna. Takođe možete dizajnirati specijalitet koktel.

Za nova ljubav

Postoji mnogo načina da začinimo koji nemaju nikakve veze sa seksom. Iako, mogu dovesti do seksa. Vreme je da eksperimentiše, istražuje, a srušiti neke barijere.

Kartica:

"Voleo sam upoznavanje raznih strana od tebe. Osećam se kao da su više nego ja želim da istražim. Idemo zajedno da duboko i prljavo."

The obavijeno pokloni:

 • 5 Love Jezici: Knjiga je bitan za sve nove ozbiljne parove. To će vam pomoći da ga volite na način da se oseća svoju ljubav, i omogućava mu do znanja kako da te volim tako da ćete osetiti njegovu ljubav previše.
 • Napravi trajan pečat: Doslovno, da goli i valjamo u boji, ostavljajući svoje otiske na gigantski komad papira. Ishod može biti jasne slike vaših tela, ili možete biti diskretna i istovremeno više uzbudljiv kao pravite umetničke slike svojih isprepletanih tela, dok vode ljubav - što je vaša tajna da je lepa impresionistička slika na zidu je zapravo vaš goli tela. Ljubav je Artpackage ima sve materijale potrebne da se osigura bezbedan projekat, uključujući veliki najlonom da zaštite poda, bele pamučne platnu, netoksičan boja, pa čak i dva para za jednokratnu upotrebu čizme, tako da možete hodati na tuš za čišćenje se bez ostavljajući trag stopala.

Osoba ste spremni za nešto stvarno sa

Želiš da živimo zajedno - vi govorite da se kreće u ili kupovine mesto zajedno. Pokažite mu da ste stvarno spremni za pravi kupovinu izjavu čineći poklon, i imaju iskustvo u tome je. U stvari, napraviti veče od toga. Uživajte u noći u krevetu. I ne govorim samo o seksu. Govorim o tome da prave i duboke razgovore. Koristite 36 pitanja za ljubav kao konverzacije početak. Naručite grickalice i uživajte večeru u krevetu. Onda ga razbiti u. Dušeku mislim.

Kartica:

Lista svih stvari koje volim kod njega i zašto. To je "zašto" koji čini ova kartica smisao. To nije samo da kupuje ste lubenicu žvake svaki put kad je na benzinskoj stanici. Šta to pokazuje da je on misli o vama čak i kada nisi tu, a ne samo misli o tome, ali on pokazuje da ste bili na njegovoj glavi, jer je smatrao da izađe iz kola i kupiti svoj omiljeni detinjstvo ukus gume koja donosi zabavu, bezbrižan mladalački stranu vas da samo on ima mogućnost da bi se. Onda mu reci da želiš da napreduje u budućnosti zajedno, pa njegov dar počinje večeras (ili bilo noć radi za posebnom veče) i trajaće celu noć. Vreme je da se probije u novom krevetu zajedno i krenuti napred u budućnosti sa novim početkom.

The obavijeno pokloni:

 • Poklon sertifikat za uslugu isporuke hrane
 • Odštampani na the36 pitanja za ljubav
 • Novi dušek koji ima nula dugotrajni utiske iz prošlih partnera. Novi dušek je izjava odluka. Kaže da su sami čišćenje vaše prošlosti i spremna da krene napred sa njim u budućnosti. Stavite novi madrac na krevetu i vezati ga sa velikim crvenim lukom.

Za tvoju ljubav dugogodišnjim

Želiš da mu dam poklon koji je sentimentalan. Nešto drugačije. Nešto što će mu pokazati da te volim dvoje i da vaša sećanja su dragoceni za vas. I nešto što kaže da želite da se više sećanja zajedno.

Kartica:

Kartica će početi sa listom sećanja odmor. Nemojte samo navesti lokacije. U stvari napisati jednu ili dve rečenice koje opisuju posebno nezaboravan trenutak sa nekoliko putovanja. Zatim ga završiti do opisujući svoj sledeći put, koji ste već rezervisali za vikend. Ili uključuju prilagođeni poklon karticu za klima-BNB u gradu vašeg kombinovanog izboru, gde vaš sledeći par memorija odluka avantura čeka.

Umotan poklon:

 • 101 noći Velike Sekbi Laura Corn: Spremite se da istražite veoma seksi stranu vašeg odnosa sa ovim pozivima iskustva.
 • Nadaren Prilagođeni Art Zapamtite to vreme kad ste išli na kampovanje sa svojim crnim laboratorije kada ste upravo počeli da se zabavljamo, a troje istraživali plime bazena (a imaš u nevolje ima psa i pivo, na plaži) ? Snimili fotografiju na vas troje na plaži i boje ga brojevima kao nekad uraditi kada ste bili dete. Pošaljite sliku da talente Custom umetnosti i oni će ga pretvoriti u boju-bi-brojeva (koji omogućava slikanje lako bilo odraslih) nacrt štampane na 16 "k 20" galerija umotana platnu. Kompleti dolaze sa sve što je potrebno (boja, četke, štafelajnog) da stvori lep komad prilagođene umetnosti.

Poenta je da je vaš dar je trebalo da bude više nego poklon. To je prilika da se produbi i proširi svoju vezu. Srećan Gifting!

Zašto suši i pića je najbolji način da se garantuje drugi datum

load...

Slične vesti


Post Ljubav

7 savjeta za upravljanje romantičnim odnosima kada imate ADHD

Post Ljubav

Da, stalni poremećaj genitalnog uzbuđenja je stvar - ne, nije prijatno

Post Ljubav

Iznenađujuća emocionalna greška većina nas čini u odnosima

Post Ljubav

8 pitanja ljudi u poliamoruznim odnosima su umorni od dobivanja

Post Ljubav

Polne pozicije za sazrevanje djevojčice koju novi roditelji zaklinju

Post Ljubav

Nedeljni ljubavni horoskopi: dec. 12. dec. 18

Post Ljubav

8 mladića priznaju ono što su mislili kada je njihova nevesta sišla dole

Post Ljubav

7 venčanih trendova koje ne možemo čekati da vidimo 2018. godine

Post Ljubav

Koje su srećno udate žene žele da ih poznaju kao mladenice

Post Ljubav

Mogu li visoke pete stvarno ubiti vaš orgazam?

Post Ljubav

21 seksualni potez koji je suptilan, ali uzbudljiv

Post Ljubav

3 načina da se nosi sa velikim faktorima u odnosima