Kako pakirati savršeni noćni komplet za putovanja | RS.burnbrightlove.com

Kako pakirati savršeni noćni komplet za putovanja

Kako pakirati savršeni noćni komplet za putovanja

Život je zauzet, zar ne? Adulting dolazi sa svim vrstama odgovornosti koje vas vuku za ono što izgleda kao milion različitih pravaca, čineći ga teško zamisliti radi četku kroz kosu nekoliko dana - mnogo manje ceđenje u romantičnoj noći sa vaše druge značajne.

Stvar je u tome, ipak, vi zaslužujete datum noći, i tako se vaš CB Život je užurbano, da, ali to je takođe značilo za život!

Naravno, samo zato što shouldbe uživanje kvalitetno vreme sa svojom ljubavlju na redovnom ne znači da magijom imaju mnogo vremena za planiranje razrađen Date Night (zapravo, da li iko?). I kad Date Night to konačno stigne, hoćeš da proturi najviše iz svakog minuta. I ne gubimo ono što bi moglo biti neverovatne trenutke preokupirani planiranja i drugim detaljima.

load...

Tako da znate šta vam je potrebno? A br-muke, bez frke-putuje Date Night komplet, a mi smo tu da vam pokazati kako da spakujem savršena.

Zalihe:

  • Mapu grada
  • Govornik i muzika
  • HORMEL GATHERINGS® partija kaseta
  • Šampanjac i prenosni flaute
  • Slatka poslastica
  • Salvete ili maramica
  • Udoban ćebe
  • Kamera
  • Kutija ili torba
  • Tea lights

Pravci:

Korak 1

Pre nego što možete spakovati svoju opremu, moraćete da dobijete prep rad sa puta. Prvo gore? Izrada posebnu upotrebu karti vašeg grada. Počnite tako što sam na posebnim mestima širom grada koji želite da posetite tokom Date Night. To mogu biti mesta koje drže neki poseban značaj za vas kao par (na primer, u bioskopu gde ste imali svoj prvi sastanak) ili jednostavno stavlja ste želje da pokušamo zajedno. Kada ste naselili na ostvarljivog broja mesta za jednu noć, označite ih na mapi.

load...

Korak 2

Nije dobro datum noć bi bio potpun bez saundtreka da podesite raspoloženje. Uzmi svoj muzički plejer - ili čak vaš pametni telefon - i kreiranje liste pesama znate vaš SC će voleti. Možete pustite tokom piknik deo vašeg datuma zaista amp up the romansu.

Korak 3

Govoreći o pikniku, sada kada ste ispali kartu i muziku, vreme je da skrenem pažnju na ono što je na meniju. Nekog unaprijed tanjir uzima nagađanja od berbe iz savršenu hranu za svoj veliki noć - HORMEL GATHERINGS® parti tacne dolaze u svim vrstama sofisticiranim parova, kao što su italijanski suve salame i svežeg Asiago sira s mešavinom suvog voća i oraha ili izrađen salama sa čedar sirom uparen sa maslacem krekerima.

Naravno, vi ćete želeti da zgrabi neku vrstu šampanjca za noć, bilo da je šampanjac ili penušavo jabukovača. I na kraju, bacite u slatko poslastica za kapu svoj kulinarski kartu. Čokolada-pokriven jagode su klasični izbor, ali ako ste zabrinuti zbog topljenja, uvek bi mogli da pokupimo torbu ili kutiju omiljenog slatkiša iour so je.

Samo ne zaboravi portabl Champagne frule i salvete za vaše Noshing.

Slika: Nik Ferari / SheKnovs Oblikovanje: Nikol Heffron

Korak 4

Vi ćete želeti da uhvati neminovno neverovatne uspomene Ideš da ima, tako da zgrabite svoju kameru i svu potrebnu opremu: memorijske kartice, stativ, itd Dva puta proverite trajanje baterije nekoliko dana pre datuma u ​​slučaju da je potrebno vreme za punjenje.

Korak 5

Odrede kutiju ili kesu da bude vaš prenosivi Date Night kontejner komplet. Zatim, pokrenite ga stocking! Jedan po jedan, pakuj HORMEL GATHERINGS® parti poslužavnik, svoj šampanjac i prenosne frule, salvete ili maramicu, udoban ćebe, fotoaparat i opremu, čaj svetla, zvučnik i uređaj music-streaming izbora, vaše novo obeležen-do grada karta i slatka poslastica.

Korak 6

Sada je vaš datum noći komplet se pakuje i spreman da se stavi u akciju, označiti niz datum na kalendaru, pozovite dadilju ako ti treba i zamolite da tako ti se pridružim za posebnu večeri.

Jednom na dan, izvadi mapu grada i uverite se da se zaustavi na svakom mestu ste označili da slikate zajedno. Jedan od tih mesta će se nesumnjivo nude za romantičnu izlet do čaj svetla, što je tvoj red da se probije kroz šampanjac, HORMEL GATHERINGS® parti ležište i slatku poslasticu. Udoban do vašeg Dakle, uviti u ćebe oko vas dvoje, a zatim koristite zvučnik i muzički plejer da bi noć još nezaboravnim uz muziku.

Ovaj post je sponzorisan od strane kreatora HORMEL GATHERINGS® partijskih ležišta.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Sada vam goop može pomoći da dođete do pete baze

Post Ljubav

Zašto LGBT erotički romani predstavljaju važan deo istraživanja seksualnosti

Post Ljubav

Kako je mama promenila perspektivu žene na silovanju

Post Ljubav

7 razloga alfa žene imaju bolje odnose

Post Ljubav

8 razloga zimskih venčanja totalno su pretukle letnje ceremonije

Post Ljubav

6 stvarnih venčanih sastojaka koje će vas staviti u raspoloženje za ljubav

Post Ljubav

Moj brak je bez seksa i nema ništa loše u tome

Post Ljubav

Kako tražiti ono što želite u krevetu

Post Ljubav

Zainteresovani da nosite guzu? ovde je nizak niz

Post Ljubav

Zašto izlazak iz ormara je privilegija koju neki ljudi i dalje ne mogu priuštiti

Post Ljubav

4 žene stvarno govore o tome kako su sving uticali na njihove odnose

Post Ljubav

Gasenje i 7 drugih toksičnih, graničnih i abusivnih odnosa