Kako pronaći najbolji donji deo za vaš tip tela | RS.burnbrightlove.com

Kako pronaći najbolji donji deo za vaš tip tela

Kako pronaći najbolji donji deo za vaš tip tela

Budimo iskreni - imamo odnos ljubavi-mržnje sa donjeg rublja. Kada pronađete komad donjeg rublja ili grudnjak koji čini da se osećate nepobedivo, život je dobar, ako nisu velike, ali ceo šoping i pokušavaju komada na delovima su, dobro, manje nego povoljne.

Ali mi smo stvorili vodič će vam pomoći da pronađete rublje koje najbolje odgovara vašem obliku tela, uključujući i sveobuhvatne bra uklapanje vodič iz stručnog grudnjak Kimmai Caldvell iz Hurrah Kimmai. Veš može biti stresna, tako da smo ovde da uzmemo pogađanje se i pomoći da pronađete savršen komada za svoju kolekciju donjeg rublja.

load...

Nova "feministkinja" Rublje To ne bi trebalo da bude seksi

Kimmai ima više od 12 godina bra-montažu i Lingerie-industriji iskustvo, i njena misija je da "Vodič žene osećaju dobro na unutra, spolja i ispod svega toga." Ona nam je rekla dva glavna saveta prilikom kupovine za donje rublje su:

  1. Udahni duboko i znamo da je veličina na etiketi ne definiše ko ste vi. Vi niste ti brojevi, i nemojte se iznenaditi ako na kraju nosi veličinu nikad mislio da hoćeš.
  2. Počnite sa osnovama. Bez obzira da li proširenje ili reinventing kolekciju donjeg rublja, da bebe korake. Počnite sa komadima koji su izvan tipičnog svakodnevnog zone udobnosti - kao nova boja ili čipke grudnjak - šta god se oseća posebno za vas. Onda krenuti u širenje kupovinom odgovaraju komada kao podvezica pojas ili pidžame. Ovi mali nadogradnje olakšavaju i lakše za početak uključivanja rublje u svoj život. Nemojte se plašiti da polako i istražiti šta je dobro za vas.
  3. load...

Prvo ono najvažnije: Bras

Prema Kimmai, postoji pet glavnih koraka do postavljanja savršen grudnjak.

  1. Fokusirajte se na bendu: Bend obezbeđuje 90 odsto podrške grudnjak, pa bi trebalo da čvrsto stane i da se paralelno sa podom.
  2. Fokusirajte se na undervire The Undervire treba u potpunosti uklapa oko grudi i ne treba da se osećaju nikakvu kopanje ili klizanja.
  3. Fokusirajte se na pehara: Smisli svoj oblik poprsje tako da možete naći šolju da radi najbolje za svoje grudi. Da li je čaša razjapljenu? Probajte pliće rez ili manju šolju. Da li curi? Pokušajte stil punije pokrivenost ili veći šolju.
  4. Fokusirajte se na trakama: Vaši kaiševi pružaju poslednji 10 odsto podrške grudnjak je. Trake treba da dostigne 1 inča sa ramena sa blagim tegljača. Sa pravom grudnjaka uklapanje, možete ubaciti svoje trake sa ramena i vaš grudnjak i dalje treba da odgovara svoje grudi i ostati.
  5. Fokusirajte se na osećaj: Na kraju, kako se osećate u grudnjaku? Grudnjak monter može reći koliko grudnjak uklapa, ali samo vi znate kako se osećate u njemu.

Neon Moon je novo rublje reklama proslavlja Naši "mane"

Hajde da pričamo o donje rublje

Zaista nije do i ne vodiča za rublje. Ako se osećate dobro u njemu, onda rok. Ali u slučaju da niste sigurni odakle da počne i osećaj kao da ti treba neke ideje, mi smo naveli od najboljih komada da dopuni različite telesne oblike.

Visok

Vreme je da se igrati do svoje duge udove - dodati haltere, korset, plišani ili korseta. Pošto imate dužu torzo ili noge, možete nositi rublja komada sa malo više tkanine bez da ispadnem kao "previše" pokrivanja.

Kimmai je grudnjak savet: "Ako je vaš torzo je dugačak, proverite da li grudnjak kaiševi mogu prilagoditi dužini vam je potreban potpuno podesiv kaiš je najbolji.."

Atletski

Potražite stavke da igraju svoj izvajano telo, kao što je bezobrazan ili thong donje rublje, isečke ili strmim gaćice. Izrezi i push-up grudnjaka će takođe pomoći u stvaranju krive.

Kimmai je grudnjak savet: "Obično govori - ali ne uvek - oni koji su veoma atletski teže da imaju manje tkivo dojke jer grudi su se uglavnom od masnog tkiva, preporucujem da se nekoliko grudnjake koji igraju svoj oblik na različite načine (misli. Bralettes, Bustiers, Balconette bras). "

Mala

Ako ste mali, dva-komada i setovi obično rade najbolje za svoju malu okvir. Long listići, teške tkanine i jedna komada ponekad ne uklapaju ispravno. Takođe možete da rok za bralette i komada sa manje undervire ili podršku.

Kimmai je grudnjak savet:.. "Za one koji su veoma kratki, dužine traka je veliki problem, preporucujem da grudnjak koji ima potpuno podesive trake, tako da možete dobiti odgovarajuću dužinu Možete imati seamster uzeti nekoliko centimetara ili koristite zgodan dodatak kao kaiš konvertora, ili Strap Saver. "

Mastektomija rublje Designed bi Cancer Survivor Is Beautiful

Curvi / Plus Size

Plai svoja obline. Potražite gurajući necklines da pokaže svoje grudi ili dekorativne donje rublje. Ako ste u potrazi za malo više pokrivenosti, Babi Doll haljine, odeća za igru, korseti i struka cinchers su savršeni način da dodate malo više tkanine u mešavinu, ali ipak se osećate seksi. Takođe, mi se ideja da u potrazi za haljine ili rompers sa isečke, čiste oblogama i čipke da začine stvari.

Kimmai je grudnjak savet: "The No. 1 napojnice za svaki grudnjak nosioca, ali posebno zaobljeni žena, je da se uverite da nosiš pravu veličinu Zapamtite da je grudnjak pismo prevazilazi DD, i postaje. Nošenje ispod grudi (gde može biti vrlo tanka u odnosu na svoje grudi ili kukova) i šolju koja odgovara celu svoju bistu u je keito osećaj podržana i udoban (i da izgledate najbolje!) "

load...

Slične vesti


Post Ljubav

15 jedinstvenih poklona godišnjice koje će zapravo želeti zadržati

Post Ljubav

Da li su ljudi u otvorenim odnosima srećniji?

Post Ljubav

Moj muž me je zasramao da verujem da sam seksualni zavisnik

Post Ljubav

Ono što stvarno voli biti u domu-sub odnosu

Post Ljubav

Novo istraživanje otkriva da će se Biti usamljeno bukvalno ubiti

Post Ljubav

Znači, vaši prijatelji i porodica ne vole vaše S.O. - šta sad?

Post Ljubav

Tajna za brakove sa inostranim i ekstrovertnim brakovima

Post Ljubav

Postoji seksualna igračka za trans muškarce i to je totalna izmena igre

Post Ljubav

Najvažniji faktori u ženskom orgazmu prema nauci

Post Ljubav

8 načina da srušite orgazam sa partnerom a da nemate penetrativni seks

Post Ljubav

7 venčanih trendova koje ne možemo čekati da vidimo 2018. godine

Post Ljubav

Zašto su praznici tako teški u odnosima