Kako sam prevazišao seksualnu disfunkciju nakon bebe | RS.burnbrightlove.com

Kako sam prevazišao seksualnu disfunkciju nakon bebe

Kako sam prevazišao seksualnu disfunkciju nakon bebe

Kada sam bio u četvrtom mesecu trudnoće sa moj muž i moj prvi dete, imam živu uspomenu na stoji u podnožju naš krevet gleda na moje zadivljujuce bump i deklarisanje, "Nikad se nisam osećao seksi u mom životu. Posle se rodi, ja ne mogu ni da zamislim koliko su moćni i udobno ću se osećati u svojoj koži. "

Moj sledeći živa momenat je oko nedelju dana u materinstva, a ja sam ponovo stajao u podnožju kreveta, ovaj put sa malom, viggling, beba u obliku meatloaf preko ramena, moj grudnjak punjeni jastučići grudi da mirisao pomalo od loše sir, kosa koja nije video poslovni kraj tuš u danima, a kao što sam nagnuo da postavite svoj dragocjeni anđela u svom kolevka, mali izdajnik povratila niz leđa. Stajao sam tamo punih dva minuta osećaju ražnju gore infuziju dole mojoj kosi. Moj muž na kraju rekao: "Ništa nikada nije obuhvaćeno materinstvo više nego što gledam ovde."

load...

Dakle, pretpostavljam da nije bio potpuno šokiran kada naš seksualni život (kada smo konačno nastavili oko šest nedelja posle porođaja) nije prošlo tako glatko kao pre. Bilo je zategnutost i bol tamo gde nije bilo nikakvih ranije. Ja Odbila ovo da spava-oduzimanje, stres i činjenicu da sam očekivao krik da se kroz Babi Monitor u svakom trenutku - nije seksi.

Ali nelagodnost tamo samo pogoršala. Kao što je naša porodica udario udoban rutinu oko šest meseci, moj Nether regija štrajkuju. Kada sam ga doveo do doktora, ona ga brzo objasniti. "Ti si nova mama. Pod stresom si. Dajte mu vremena, naučićeš da se opustite, a seks će se srediti. "Ali kao nedelja potrajao, koji se nisu pojavili bio slučaj. Okrenuo sam se na internetu. Znam; početnička greška.

Moj brak je seks besplatan i nema ničeg lošeg Vith It

U online Mothering grupe, nekoliko žena skočila u sramoti me. Zbog deformiteta kičmenog stuba imam koja je napravila vaginalni porođaj nemoguće, mi treba da se carski rez - a divlje neprirodne akt, rečeno mi je - i da je zbunjen moje telo. Vidiš, vagine su napravljeni da rođenju bebe i posle se popravi. Zbog toga, moje telo je pokušavao da se popravi, ali pošto nema bebe prošlo kroz moj smeće je korektna i da su stvorili ambijent zrela za bolne, uskim seksualnim iskustvima.

load...

Najefikasniji način pronašao sam da opišem ono što sam doživljavala je ovo: Kada nešto leti po vašem licu, refleksno Slam oči zatvorene. Da - ali to je moja vagina. I to se može desiti tokom seksa, Ob-GIN ispita, pokušavajući da koristite tampone, u osnovi ništa. Bilo je stranka u gaće, ali previše zaneli izbacivač nije pustio nikoga pored Velvet Rope.

Znao sam da nešto nije u redu, pa sam napravio poseban put do mog OB i propisuje zakon. "Zvuči kao da imamo posla sa vaginismus", rekao ležerno, rekao je kao da je to bio izraz Trebalo bi da znam napamet. Ostavio sam to imenovanje ošamućen, naoružani štampanje i pamfleta i naredbu za fizikalnu terapiju. Za moju vaginu. Što je stvar. Naša mala Indijana grad nema imaju Applebee, ali bogovi, imamo vagina terapeuta. Cenim prioritete.

Voleo bih da mogu reći da strutted iz mog doktora sa novim smislu određivanja i plana, ali u stvarnosti, ja nosio svoju novu dijagnozu okolo u tajnosti sa sve ovom oblaku srama visi iznad mene. Znao sam da je besmisleno, ali nisam mogao da prestanem da mislim da vagina ima vrlo specifične namene, a ja sam udara nula u dve velike oblasti (porođaju i pola). Znao sam internet mama-rulja je sranje, ali u isto vreme, osetio sam se kao telo mi je bilo slomljeno. Ja sam otvorio do moga muža čim sam dobila dijagnozu, ali nikad nisam izneo sve svoje strahove i krivice. U nastojanju da povrati ličnu kontrolu, gurnula sam se kroz više sesija neprijatnu i bolnu seksa nego mi je stalo da priznam, odbijajući da traže pomoć od njega, mog doktora ili bilo koga drugog.

8 stvari koje niko vam govori o Sek posle porođaja

Tri godine nakon rođenja našeg ćerke, postao sam trudna sa našim drugo dete i imao je trenutak istinskog užasa pitajući se da li bi mi bit pretera post-carski i moja vagina nikada više neće raditi. Nekoliko meseci nakon što se rodio sin i seks je postao fizički nemoguće, bio sam sa nekoliko lokalnih majki, noć divlje razvrata koji se sastoji od suši i šta god Tvilightmovie je u bioskopima u to vreme, i u jednom trenutku, stres i stid i strah u mehurićima od mene.

"Dakle, da li ste znali vagina terapeuti su stvar !?" blurted sam. To je bio poslednji put polovina tih žena ikada razgovarali sa mnom, ali slavna druga polovina - četiri, da budemo precizniji - Znao ekactlivhat govorio sam o zato što sam se bavio vaginismus ili sami sličnog poremećaja. Neki su se na lekove kao što Ksanak da im pomogne da se opusti, dok su drugi savladao at-home fizikalne terapije. Jedan je čak bio preko pune PT špalir u bolnici.

Bio sam van laknulo da čujem da moja vagina nije bio neki buntovna anomalija, ali više od toga, našao sam se neverovatno frustriran, pitajući se zašto u paklu više ljudi ne pričaju o tome. Postala sam žena opsjednut. Ja sam sva istraživanja sam mogao. Počeo sam vidi terapeuta (redovno govori takve, ne vagine vrste). Kupio sam što u retrospektivi moglo biti preterano snabdevanje at-home fizikalnu terapiju opreme, što je moja kuća one-stop shop za dilatatori, faličkim instrumenata, Dildos, Vibrators, Zvečan, mirisne sveće i recept za Klonopin for kad mi je trebalo da izbijaju velike oružje.

Zaustavio sam internacionalizaciju moju sramotu i zahtevao ličnu odgovornost. Ako je seks bio neprijatno, rekao sam ti. "Vaginu" često i sa ponosom govorio sam reč. Ja napisao novelabout poremećaja u potpunosti zasnovan na ideji stvaranja nešto što sam želeo je postojala u vreme moje dijagnoze da mi pomogne da se bavi situacijom sa malo humora. Doneo sam kući intimne vežbe iz mog terapeuta da je moj muž nespretno dogovorenom da učestvuju u, i posle nekoliko nedelja smo se smejali zajedno preko naughti kocke peciva i medicinski propisane tehnike predigre. (Bless svaku od njih.)

7 seks poteza koji vam pomogne da rešite (skoro) Ani Problem

Ono što je počelo kao izuzetno zajedničkog, ali retko razmatra zdravstveno stanje i pretvorio u čauru lične sumnje i samokažnjavanju vremenom preraslo je u vežbi u bračne lepljenje, fantastičan tema razgovora sa novim prijateljima i uspešnu potragu da prihvati jedan aspekt mog vlastiti seksualni Svagger da nikada ne bih shvatio ni bio nedostaje.

Je seks bio baraž duge i orgazma još od mog Epiphani? Do đavola ne! Ovo nije kao vožnja bicikla. Neke dana, stvari funkcionišu dobro posle mnogo predigre i dubokih udisaja i koncentracije. Neki dana, uprkos svim mojim naporima, moj ispod-i-belt borbe osvojiti i to sve brave dole i moj samopouzdanje radi se dim. Iskreno, ne postoji ni baš rimuje ili razlog za pobede i barikada. Ovo je samo deo mog života, i dok sam možda morati da zaista rade na tome da se podsjetim, ja uvek sebi progledam kroz prste kada stvari ne idu glatko.

Ponekad mislim da vratim u deklaraciji te noći, trudna, Gloving, stoji u podnožju kreveta. Stvari definitivno nije završila onako kako sam zamislio, šta sa neočekivani bojkotuju vaginu, ali ja stvarno nisam na kraju osećaju moćno i udobno u svojoj koži. Plus, uvek je zabavno reći sam pronašla svoje poverenje putem medicinskih seksualnih pomagala.

Leto Heacock je autor ženske savremene fantastike, mama na dva scampi kidlings i žena u neverovatno razumevanje muža. Neobična PUT KA posrećilo (7/25, Mira) je njen prvi roman.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Koje 7 žene žele da njihovi partneri znaju da ih uklanjaju

Post Ljubav

Perkovi i izazovi - dating sa mnogo starijim muškarcem

Post Ljubav

7 znakovi koji nisu tako lako preuzeti, da ste u toksičnoj vezi

Post Ljubav

Ako momak ne može da se nosi sa mojim zitama, verovatno ne bi trebalo da budemo zajedno

Post Ljubav

7 znakova da je brak možda završen

Post Ljubav

Ono što stvarno voli biti u domu-sub odnosu

Post Ljubav

Senzualni dodir može biti isto tako erotičan kao penetrativni seks

Post Ljubav

Datirao sam izvan mog tipa i bilo je otvoreno oko, da kažem najmanje

Post Ljubav

Nedeljni ljubavni horoskopi: jan. 9. januar 15

Post Ljubav

4 vrste seksa da ne bi imali ovaj praznik

Post Ljubav

Šta da radite kada vaš partner kaže da su seksualni zavisnici

Post Ljubav

11 muškaraca objašnjavaju zašto vole vezane odnose