Koliko je smirena vaša anksioznost | RS.burnbrightlove.com

Koliko je smirena vaša anksioznost

Koliko je smirena vaša anksioznost

Biti u vezi je neverovatno, ali takođe može biti malo stresno kada mislite o tome previše. Pogotovo u početku, može biti teško da veruju svog novog partnera. Na kraju krajeva, vi nemate garanciju da će se stvari rade van, a teško je znati da li je vaš partner kao uloženo kao što su, naročito ako ste novi par.

Da neizvesnost je deo onoga što čini odnos uzbudljiv, ali takođe može izazvati ozbiljnu zabrinutost - i nažalost, to je prilično uobičajeno. "Kada smo započeli vezu, ima dosta nepoznanica, a kada se fokusiramo na budućnost i šta se može desiti i šta bi se moglo desiti, možemo dozvoliti sebi da osećate uznemireno," kaže odnos psiholog dr Karin Anderson. "To nije zabavno, ali to je sasvim normalno."

load...

3 Žene na Šta Triad Odnosi su zaista Kao

Ovo je posebno verovatno da se desi sa ljudima koji su skloni da brine ili su sa partnerom koji nije jasno komunicira, kaže licencirani klinički psiholog dr Ališa H Klark. "Anksioznost može biti samo o tebi i biti nesigurnost vas dovesti do svakoj vezi, ili anksioznost može odraziti naprezanja u odnosu", kaže ona.

Prema Klarku, da anksioznost o vašem odnosu ne znači da si loša osoba - a, to znači da je stalo. "Mi veoma stalo obezbeđivanje ljubavi i čuvanje na sigurno, a osećamo strah kad ljubav može biti u opasnosti", kaže ona.

Ali naravno, anksioznost nekako bezveze, i verovatno želite da ga zadrži na minimum. Ako patite od anksioznosti vezu, ovi potezi treba pomoći da se zadrži pod kontrolom.

1. Ne prebrzo zaključke

Lako je otići loš put kada vaš partner ne odgovara na svoj telefon ili odgovoriti na tekst odmah, ali Klark kaže da je važno da pritisnete pauzu. "Odvojite malo vremena da prizna i ime kako se osećaš i idite o radu detangling stvarne stresori od" duhova "u svojoj prošlosti."

load...

Na primer, možda ste varao u prethodne veze i osećate nervozno da se nešto loše dešava iza leđa kada ne možete da dostignete tako ili možda ste upravo pročitali mnogo varaju priča mreži i da su uplašeni da bi mogao da ti se desi. Šta god da je, važno je imati na umu da to nije trenutna situacija.

"Ovo može pomoći značajno ponovo smanjiti napetost", kaže Klark. "Ono što je ostalo onda je sama stres - komunikacija vašeg partnera, vreme ti zajedno provesti, kako se osećate. To su stresovi koje zaslužuju pažnju i pažnju i treba da se reši kroz diskusiju i drugačije ponašanje. "

2. Engage u malom sebe razgovora

Anderson predlaže razgovor sa sobom na isti način kao što bi razgovarati sa svojim najboljim prijateljem ako su išli kroz istu situaciju. Pokušajte da kažete nešto kao: "Ja znam da si odlepila, ali hajde da duboko udahnite i smirite se malo. Nemamo opravdan razlog da verujemo nešto nije u redu. "Takođe je važno da se podseti da samo zato što se plašiš nečega ne znači da je to istina. I naravno, to je ključno da se podsetite da će biti u redu, čak i ako stvari krenu na jug u vašem ljubavnom životu - iako ne bi trebalo da ispred sebe.

3. Ne prikači svoju nervozu na vašeg partnera ako ne ponaša sumnjivo

Lako je pretpostaviti da je vaša anksioznost je tvoj tako kriv, ali nije fer da stavi svoje strahove na njih ako ne ništa loše rade. "Ti si odrasla osoba i treba da upravljate svoje emocije i budi srećan", kaže Anderson. "To nije vaš partner posao da ublaži svoj strah -. Je tvoje"

4. Ne zaboravite da postoji samo toliko možete da kontrolišete

Ovo je neverovatno važno zapamtiti. Možete da kontrolišete svoje misli i odgovore na situacije, i to je to. "Na kraju krajeva, ne može da kontroliše svog partnera", kaže Anderson. Znači, ako ćemo da varaju, oni će prevariti. Ali ona savetuje kontroliše šta možete da kontrolišete. "Da li sve što je u vašoj moći da bi vaš odnos i velika", kaže ona. "Ako se na kraju raspada, znaćete da si sve od sebe."

7 Bad Habits To može da uništi vaš odnos

Ako ste pokušali ove korake i još uvek se boriš, ne boli da se dopre do mentalnog zdravlja za pomoć. U suprotnom, to može uticati na vaše zdravlje - i da od vašeg odnosa.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Kako mi je devojka sa kamerom pomogla mi da imam svoju seksualnost

Post Ljubav

Pravi razlozi za parove prestaju sa seksom

Post Ljubav

Usporite svoj rolni: 8 pozicija za seksualni odnos

Post Ljubav

Da li hrana za afrodizijak zapravo radi?

Post Ljubav

Bdsm za Vanilije parove je lakše nego što mislite

Post Ljubav

Encicl-o! -pedia: sveobuhvatan vodič za sve vrste orgazma

Post Ljubav

Porn može imati više negativnih efekata na muškarce nego žene (idi na sliku)

Post Ljubav

Evo zašto svi imamo određene romantične vrste

Post Ljubav

Um, koja je vagina lift i da li joj je zaista potrebna žena?

Post Ljubav

21 seksualni potez koji je suptilan, ali uzbudljiv

Post Ljubav

Obamas je odgovorio na poziv za venčanje, a internet je prekrasan

Post Ljubav

Aplikacija za upoznavanje možda nije najbolji način za bezbedno započinjanje vježbanja BDSM-a