Moj prsten čistote mi je dao snagu da preuzmem kontrolu nad mojim seksualnim životom | RS.burnbrightlove.com

Moj prsten čistote mi je dao snagu da preuzmem kontrolu nad mojim seksualnim životom

Moj prsten čistote mi je dao snagu da preuzmem kontrolu nad mojim seksualnim životom

Imam čistote prsten. Imam ga kad sam bio skoro petnaest godina, u pratnji divne svečanosti za koju sam nosila mekani, prelepu belu haljinu. Posle se vrti sa mojim ocem i izvođenje ples kao moj talenat, I, zajedno sa još devet djevojaka, dala obećanje da nemaju seks dok sam bio u braku.

Zašto ne treba da "daju" Tvoj muž više seksa

Kada sam napunio dvadeset, to obećanje je bilo slomljeno. Plakao sam odmah nakon delo je učinjeno, i moj zbunjeni dečko je morao da me uteši. Osećala sam se kao da sam uspeo. To osećanje je nastavio, zajedno sa zadovoljstvom od seksa, a osetio sam konfliktu.

load...

Volio sam seks, ali sam osetio sramota za to imaju. Taj osećaj je nastavio kako sam postajala starija, ali je na kraju oslabila i evoluirali u potpuno drugačiji osećaj: osnaživanje.

To je kao sijalica je otišao u glavi. Jedan dan posle "to rade" (Insert tinejdžerka kikot ovde), mislio sam, "Hot Damn. Ja DIDthat "i imao je neverovatno produktivne dan kasnije. Ja sam kroz ceo moj liste obaveza, uživali divne uspomene na interlude iz tog jutra, a nije bilo sramota, samo Afterglov.

Sek je postao osnaživanje. To je jedna stvar da se osećaju energetski podsticaj, ali potpuno druga stvar da se osećaju kao moćan kao ja. Nakon godina gleda u moj prsten i razmišljanja, "Otac bi me ubio ako je znao obilne količine seksa sam imao sa svojim dečkom," Odrastao sam da razmišljam o tome kao podsetnik da se ne oseća pritisak da imate seks ( ili ne imati seks).

Prsten sada kaže: "To je iourdecision."

To je moja odluka da li ili ne treba da imam seks sa koje god partnera biram. To je moja odluka da li ili ne imati seks uopšte. Izbor je moj, a ako druga strana ne sviđa, tako prokleto loše. To izgledi je pomogao da se osećam više otvoreni za istraživanje seksa. Postoji mnogo načina da ga imaju da nisam zaista misle o dok moje misli o seksu u celini promenio.

load...

Moj muž me je postidela da veruju da je zavisnik od seksa

Desilo se to da sam došao u ovaj novi način osećaju krajem godine, tako da je pravi novogodišnje tradicije, sam napravio spisak gola samo za seks. Prvi cilj? Saznajte kako do orgazma brže sama. Siguran sam da će mi doneti izvor ponosa, osim da se ne osećate tako uzdržana gore.

Prsten i nije tako loše. To ohrabrio da čekam dok sam bio stariji imati seks. Do trenutka kada sam ga imao, bio sam na kontroli rađanja, razumevanjem o neophodnosti korišćenja zaštite, i bio je dovoljno otvoreni da razgovaramo o tome iskreno sa svojim lekarom. Drago mi je čekao sam dok sam bio skoro 20. Having seks doneo emocije koje znam da ne bi bio u stanju da obradi kada sam imao 16 ili 17 godina. To mi je dalo vremena da budu odgovorniji sa mojim telom, i mojih emocija.

Ja sam 25 godina, i to mi je pet godina da se ova pozitivna o seksu i sada da radim, neću osvrnuti.

Ako čovek ne može da obradi svoje bubuljica, verovatno ne bi trebalo da budemo zajedno

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Kako mi je izgubljeni tampon (skoro) pomogao da nađem ljubav

Post Ljubav

Bila sam ambiciozna žena u karijeri - sada moj suprug plaća sve račune

Post Ljubav

Zašto je bila suva čarolija ono što sam trebao da ozdravim od seksualne traume

Post Ljubav

Zainteresovani da nosite guzu? ovde je nizak niz

Post Ljubav

Kako se baviti kada se ne slažete sa svojim roditeljima

Post Ljubav

Jedan trik da se osećate bliže i izbegavate razočarenje na Dan Valentina

Post Ljubav

8 dating aplikacija koje su mnogo bolje od Tinder

Post Ljubav

Zašto su svi opsednuti dobom Emmanuel makronove žene?

Post Ljubav

Pa, kako je bio tvoj brak u izbornoj noći?

Post Ljubav

5 stvari koje ste oduvek pitali o datiranju odgovora

Post Ljubav

5 polnih pozicija koje primaju žene za orgazam

Post Ljubav

Bdsm za Vanilije parove je lakše nego što mislite