Može li preveliki broj vibratora biti štetan? | RS.burnbrightlove.com

Može li preveliki broj vibratora biti štetan?

Može li preveliki broj vibratora biti štetan?

Čuli ste da je "umerenost je ključ" i "tamo canbe previše dobrih stvari", zar ne? Pa, sigurno ovo se ne odnosi na vibratora i seks igračke. Međutim, samo smo hteli da budemo sigurni, jer samoljublje je stvar, i vibratori zapravo može da pomogne ženama koje se suočavaju seksualne disfunkcije. Evo šta smo otkrili.

Vibes 'R' Us

Upotreba vibrator je prilično uobičajeno, sa studijom van Centra za seksualno zdravlje na Univerzitetu u Indijani nalaz da malo više od 50 odsto vomenuse njih. Dok vibracije su prilično lako savladati, postoji nekoliko faktora koji bi mogao doprineti potencijalne štete (naime, radi ih ili sa našim genitalijama), a znamo da definitivno ne želim da povredim svoje genitalije.

load...

U stvari, bilo je istraživanje studija koje pokazuju da je upotreba Vibe ima benefitsthat idu dalje brzo i lako orgazma. Studija iz Univerziteta u Koloradu pokazalo je da vibratori imaju mnoštvo benefitsfor onih koji pate od nekih uzbuđenja ili peckanja problemima seksualnih i mogu da rade na tome da izleči osnovni oštećenje nerava.

"Predloženi mehanizam je da se seksualna funkcija poboljšana kao rezultat povećane stimulacije nerava i eventualno poboljšala protok krvi u tom području sa uz pomoć stimulacije," autor studije dr Marša K. Guesssais u saopštenju.

Masturbacija Comes Vith neke ozbiljne zdravstvene beneficije

Dakle, postoji loša vest?

Iako ima dosta dobrih orgazama da su imali (kao i lečenje seksualne funkcije, što je ključni tema ukupnog dobrog zdravlja), mora da postoji neki loše vesti sa upotrebom vibrator, zar ne? Neki validni zabrinutost okružuju ideju preterane upotrebe, ukočenost, peckanje ili drugih povreda na oblasti koje su prirodno osetljivi. Međutim, većina ovih strahova su neosnovane - sve dok radiš sve na pravi način.

load...

Dr Džesika Pastir, jedan OB-GIN, kaže vibratori nisu štetni za genitalija ako se pravilno koristi. Međutim, ona napominje da ukoliko oni koriste previše agresivno ili dele narode bez odgovarajućeg čišćenja, postoji potencijal za to zlo.

Ali ona kaže da nema mnogo na ideju da ih koristi "previše" će smanjiti osećaj ili mogućnost da orgazam na dugi rok. Ona kaže kako žene postaju udobniji sa vibratorima, oni će se bolje upoznaju sa svojim erotskim reagovanja, koje mogu da pomognu svojim ne-Vibe seksualnih susreta.

Studija navedenog sa Univerziteta Indiana ne ojača ovu činjenicu i napominje da neželjena dejstva su retka, a oni koji se dešavaju ne obično traju. Više od 70 odsto ispitanika reklo je da nije bilo nikakvih negativnih efekata od upotrebe vibrator, sa bolom izveštavanja 3 odsto. Ne možemo reći sa sigurnošću da li je ovo od nepravilne upotrebe ili osnovi zdravstvenog stanja, naravno, ali obe ove faktori svakako može da doprinese negativnih efekata upotrebe vibrator.

Kako možete da izbegnete potencijalne probleme?

Negativne vibracije neželjeni efekti su retki, ali se može desiti. Kao Pastir pominje, mora se voditi računa da se izbegne spreče problemi. Ona predlaže čitanje uputstva (da, mnogo seks igračke imaju pravce - čitati ih!) I da ih čišćenje posle svake upotrebe. Takođe je od ključnog značaja za komunikaciju sa svojim partnerom ukoliko koristite igračku previše grubo.

Kako Uzajamna Masturbacija može da pomogne Intimaci & Make Sek Better

Takodje, upotreba vibratorom može povećati seksualno zadovoljstvo u svim sferama, bez obzira koliko se to postiže. "Nauka orgazma takođe zavisi od odgovora na erotsku stimulaciju, a to uključuje i iz prstiju, jezik, penis ili čak vibrator", objašnjava Pastir. "Većina puta, vibrator se neće smanjiti sposobnost tela da odgovori na druge vrste seksualne stimulacije i ne mogu da umrtvi genitalije."

Dakle, u osnovi, ljudska genitalije su veoma teško, ali ako boli, ne radi to. Očistite svoje igračke. Držite linije komunikacije otvoreno sa svojim partnerom ako zajedno igraju. I imajte na umu da Vibe upotreba može da pomogne onima sa određenim seksualnih disfunkcija povećanjem protoka krvi i eventualno vraćanje zdravlje nerava. Ovo zvuči kao dobitna kombinacija za nas.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Zašto su svi opsednuti dobom Emmanuel makronove žene?

Post Ljubav

Zašto LGBT erotički romani predstavljaju važan deo istraživanja seksualnosti

Post Ljubav

Kako tražiti ono što želite u krevetu

Post Ljubav

8 načina da srušite orgazam sa partnerom a da nemate penetrativni seks

Post Ljubav

Kako početi koristiti sek igračke sa svojim partnerom

Post Ljubav

Da, stalni poremećaj genitalnog uzbuđenja je stvar - ne, nije prijatno

Post Ljubav

7 stvari koje nisu normalne u krevetu - i kako ih nositi

Post Ljubav

Bdsm i saglasnost: šta je velika stvar?

Post Ljubav

3 žene na kojima su trijdžerske veze stvarno u pitanju

Post Ljubav

Ljubav me je pretvorio u osobu za koju nisam mislio da želim biti

Post Ljubav

Kako reći vašem partneru da volite otvorenu vezu

Post Ljubav

24 romantične ideje o datumu koje idu daleko. Iznad tipične večere i filma