Ono što sam naučio godinu dana bez seksa | RS.burnbrightlove.com

Ono što sam naučio godinu dana bez seksa

Ono što sam naučio godinu dana bez seksa

Bi Reema Zaman

Shonda Rhimeshad njen godina da. Ja sam imao godinu ne, hvala.

Poslednji put kada sam imao sekit je sa 25-godišnjom, undervear model 6-noga-4-inčnim. Ako ste u vezi da se upuste u godinu celibata, hoćeš da izađeš sa praskom. Bila je nedelja. Imali smo seks četiri puta. Do kraja, ni jedan od nas mogao da vidi ili hodati uspravno.

U to vreme, nisam znao da sam hteo da uđe godinu dana bez seksa. Ja sam 33. Počeo sam seks kada sam imao 17 godina i uvek su imali zdrav odnos sa pola, golotinju i svoju seksualnost. Ja povezuju seks sa zabavljanja. Nekoliko puta sam pokušao da imaju seksualne odnose sa nekim zadržavajući našu interakciju casual, to nije radio.

load...

Imam vrstu ličnosti koje stvara i privlači učešće (više o tome kasnije). Dakle, sa pravim partnerom, seks je uvek bio zabavan stvar. Nikad nisam bio neprijatno ili nesrećno vreme ili u odnosu na pol, a to sigurno nije nešto što sam ikada bojao ili gone dužine da se izbegne.

Tako, nesvesno odsustvo seksa nisu registrovali za oko četiri meseca. Ja bih se rado živi svoj život kada jednog dana sam shvatio. Ha, četiri meseca. Sezonska.

Počeo sam da se poveže dejstvo ovog odsustvo seksa i upoznavanje imali u svom ličnom životu, karijeri i mom self-koncepta. Rezultati su bili tako isplativo da sam odlučio da protegne jednu sezonu u četiri. Ono što je počelo kao okolnost postao intrigantan eksperiment. Sam istraživao nauku iza pola, spojnice i lepljenje, a ono što sam naučio produbio svoje uzbuđenje i posvećenost ove odluke.

Šta 11 srećno udata žena Kad bi Poznati kao mladenci

load...

Žene i muškarci reaguju na seks vrlo različito, i žene i muškarci različito stvaraju lojalnost. Žene falsifikovati lojalnost kroz visoke i ponovljenih nivoa oksitocina. Testosteroneis inhibitor oksitocin. Pogodi ko je poznat po testosterona?

Zbog muškaraca prirodno visokim nivoom testosterona, način na koji se razvija vezanost i odanost drugoj osobi je kroz ponovljene i visokim nivoom vazopresina. Tokom orgazma, ženski nivo oksitocina raste do maksimuma. Jedini put oseća ekstremno vrhunac je kada je sa svojom sopstvenom decom, tokom laktacije i drugih oblika zbrinjavanja.

Drugim rečima, nakon orgazma, žena počinje da oseća iznenadno lojalnost i privrženost svog partnera, bez obzira na njene autentične emocija. Neosnovan kada iskrenom emocijama, odanost i privrženost nisu samo nagli; oni su lažne.

Nasuprot tome, tokom orgazma, testosteron u čoveku rakete. Zbog toga, tokom, pre i posle seksa, dok je žena oseća sve više povezan i vezan za čoveka, on ima suprotnu reakciju. Prilog, lepljenje i odanost za čoveka razvijati samo u prisustvu vazopresina. Nivoi vazopresina samo povećati nakon perioda vremena je prošlo između njega i njegovog partnera, kao što je razvija istinski razumevanje i poštovanje nju izvan seksa.

Učenje nauku iza orgazma, privrženosti i odanosti pojasnio je od mog konfuzije u vezi mog ranijem ponašanju u romantičnim vezama. Vidi, ja sam uvek uneli odnos kao moj pravom sebi: žene koja je miran, samouveren, samouveren, ambiciozan, nezavisni i otvoreni. Zatim, posle nekoliko datuma, i kao što sam sada saznao, posebno nakon seksa i nekoliko orgazama, moj autentični, iskrena, feministkinja samo da mutira u slabim, bezazlen stvorenja, stalno druga da njeno sposobnost za logike, inteligencije i potreban novac.

Nakon svega nekoliko datuma ili meseci, ja bih, sa užasom, poštuje se oblikuje svoje odluke, misli i reči oko mišljenjima, nivo komfora, ciljevima i ličnosti iz koga god sam se zabavljao. Moj prirodni ambiciozan žeđ bi odvojiti od mojih ciljeva i pridaju njegove, da mu pomogne da raste u životu. Moja odanost sebi biti obuzeti iznenadnom potpunu lojalnost prema njemu. Ja bih Pitam se, gde sam otišao?

Znam da ima dosta žena u stanju da drži na svojoj identitiregardless za seks, Susret ili odnosa. Ali, pre eksperimentalnog odsustva, nisam bio jedan od njih. Ja sam već osetio prvi talas pozitivnih efekata od toga u celibatu za četiri meseca. Hteo sam, potrebno, da bi se ovo iskustvo vremena, ne samo da vidim šta drugi koristi procvetao u mom životu, ali da otkrije svoju ličnu priču iza nauke. Pretpostavljao sam da mora biti iza ove godine bez seksa. Vreme će otkriti detalje.

Zašto svi Obsessed Emmanuel Macron supruge doba?

Rano, prva pogodnost sam primetio da moja energija je sada u potpunosti moja. Kao seksa i datira oduvek ranije prepliću, dok je u odnosima, uloženo je većina mog energije u staranje partnera: negovanju svoje samopoštovanje, pomaže mu ideja i problema rešiti potrebe i aktivnosti iz dana u dan, pomažući mu da izleči pored traume i slomljenog srca, pomaže mu da izgradi karijeru i pratite preko svojih ciljeva. Postala sam majka, sestra, najbolji prijatelj i životni trener za skoro svaki partnera.

Sada, moj život je zapanjujuće drugačiji. Svi moji talenti i veštine su uložili u podizanje kalibar MiLife. Moj kompletan energija je usmerena na svom razvoju - lično i profesionalno - moje doprinos društvu i moje veze sa mog unutrašnjeg kruga.

Ja sam sada ne samo bolji profesionalac, ja sam daleko bolji, više prisutni i uključeni ćerka, sestra i prijatelj. Sva ljubav, vreme, razgovori, rešavanje problema, saveti i negovanje bih ranije dao svoje partnere, sada posvetiti svojoj porodici i prijateljima. Ne iznenađuje, naši odnosi su eksponencijalno produbila.

Ono što sam primetio sledeće bio smisao vlasti u sebi i svom životu. Za razliku od prošlosti, vidim sebe samo kroz moje oči, a ja živim isključivo preko mojih izbora, oblikovali svoje vrednosti. Osim toga, ja više ne moraju da se neko drugo mišljenje, raspored ili ciljeve u obzir. U takav, moj način života, ciljevi, ličnost i budućnost su postali neograničene.

Isto tako, prepoznajem sada da držim sve vrste kvaliteta prethodno sam mislila da su domen i doprinosi mojih partnera. Zabavan sam. Imam oštar instinkt za biznis, marketing i strateški brendiranja. Ja ekcel na donošenje brzih odluka i preduzimanje mera na ciljevima, planovima i rizika. Shodno tome, učeći to, moj samoobzir i poverenje u moje sposobnosti su strahovito poboljšana.

U vezi sa navedenim, moj mišić za osudu ojačani neizmerno. Moje odluke nisu više otvoreni za pregovore - kako "ne" i "da" su kompletni i konačni rečenice Ranije, moj mišić za isporuku i stoji iza svojih odluka je klonuo, a ne kada je u pitanju mojih ličnih kreativnih i profesionalnih ciljeva, ali. Svakako u vezi sa odlukama koje se odnose na druge ljude. - od prijatelja, rođaka i značajnih drugih kolegama i poslodavcima na primer, ranije, inicijalni, "ne, hvala to neće raditi za mene,." bi, posle minimalnog nagovaranje , mutira u, "Naravno, dobro."

Ali sada, na sreću, moj godina ne, hvala dating, seksu i vezama je fundamentalno ojačao put sam se drži u svim oblastima svog života. Sada, ne postoji razlika između moje namere i postupke. Ja sam u stanju da isporuči, stand bi i pratite putem na upravo i isključivo odluka da oda počast svoju vrednost i svoj autentični sebe.

Na kraju, poslednjih meseci su pokazali najviše izuzetnu smenu. Sada sam nepristojnu sebe. Bez potrebe da se razmotri bilo čiji nivo komfora, politika, vrednosti ili životne planove, ja više ne nem, vodu dole ili Morph svoje karakteristike, mišljenja, ukus ili ciljeve, da ne prete mog partnera. Ja sam postao unflinchingli uporan i konačno mogu da poštujem sebe kao iskrenog, nepokolebljivi feministkinja; Ja ne propovedam jednu stvar samo da licemerno ponašaju zbog mog straha od uznemirujuće, a samim tim gubi, partnera.

Bilo je potrebno nekoliko decenija, ali najzad, na 33, živim kao celog mog sebe. Ja sam shvatio kao priču ispod ove godine bez seksa. To nije i nikada nije bila o seksu. Nikada se radilo o muškarcima. Ne radi se o dating, brak ili ljubavi.

Reč je o samo-vlasništvu. Naš najveći pravo kao ljudska bića je moć da pravimo svoje izbore, što je osnovni stub feminizma. Feminizam je o jednakosti za sve peopleregardless pola, a radi se o pravom bi svoje izbore, autoru priču želimo da imamo u odnosu na koji je dizajniran za ili dodeljen nama.

Moja godina bez seksa je dokazano da me izuzetne rezultate živi kao samoupravnom, samo-održiv, samo-hrani bića. Ja sam doživljava moć ponaša, govori, odlučivanje i živi u skladu sa svojim glasom i niko drugi je.

Svi mi imamo površinu u našim životima - bilo da je to odnos ili naviku ili zavisnost ili ulogu - gde ulažemo naš strah od naših najvećih potencijala. To je mesto gde i kako ispoljava svoje nesigurnosti. Kao tmurnom gromobran, to privlači svu našu pažnju i energiju, a mi dozvoliti sebi da se definiše i kontroliše tako možemo da gledamo dalje od našeg pravom, Najhrabriji samo. Drugim rečima, ta osoba, navika, zabava, veza ili je uloga u kojoj ćemo se fokusirati naš strah od naših najvećih potencijala. To je mesto gde ulažemo naš strah od uspeha. I omogućava naše manji sebe - i sebe da je tih, neodlučan, uplašen, krotak - da se nastavi.

Marijana Villiamsonvrites, "Naš najveći strah nije naš neuspeh. To je naš uspeh." Za da rizikuje uspeh je da rizikuje odbijanje, razočarenje. Da rizikuju neuobičajeno i drugačiji od drugih. Tako često, mi žene ućutka naš glas i naš potencijal u da bi pripadaju i da se očuva socijalnu harmoniju, naročito sa čovekom. Ranije, pripada i što čoveka srećan ne samo u obliku svoj identitet i pravac u životu, ali ovako mnoge žene, većina mog samopouzdanja došli iz moje sposobnosti da privuče čoveka i da ga srećnim.

Sada, moja samopoštovanje i identitet potiču i drugačije definisana. Ja sam napravio i usidreni u. Ono što je osnaživanje je da nisam bio odbijen ili jaded od strane poslovično igre; Ja sam ga odrekao zajedno sa svojim pratećim okovima. Ja sam pisac, govornik i glumica. Nailazim na profesionalni odbacivanje svakog dana od svih grana u mojoj karijeri. Da bude i ostane srećan čovek u svojim oblastima zahteva ovoliko samouprave, samopoštovanja i samoljublja. Za da budu produktivni, moj samopoštovanje, disciplina i sposobnost da se fokusiraju treba da ostane netaknuta spoljnog ohrabrenja i obeshrabrenja - gde sam zavisna ili formira spoljne sile, moja sposobnost da žive i rade srećno će biti u stalnom kretanju.

Najveća korist od mog godine bez seksa je da sam natopljen u kosti moje moći da bude potpuno nezavisan stvorenje. Undeterred prisustvom, validaciju, nagrade, odbijanje ili odsustva bilo koga drugog u ljubavnoj je dozvoljeno da žive i rade na taj način, kao dobro. Shodno tome, moja karijera je porasla. Moj emocionalno zdravlje je najjači što je ikad bilo, jer su moji odnosi sa svojom porodicom, kao što je moj autoritet nad mojim kreativnosti. Ja više ne pate od drugog-pogađanja ili sumnje u sebe ili osjećaju pod uticajem spoljnog odobravanja ili kritike, tako da ja više ne iskustvo trema; blok pisca; ili oklevanje prilikom predstavljanja, bacanje ili prodaje svoj posao.

Neću da propoveda celibat, konverzije ili nikakav konkretan način života. Ono što ja zagovara je snaga i neophodnost sebe vlasništva za žene, posebno u svetlu naše trenutne klime. Ja sam nas ohrabruje da se ispita gde i kako ispoljava svoje nesigurnosti. Ja sam nas pozivaju da zahteva potrebnu hrabrost da se odrekne svoje omotač Zemlje, navike, uloge ili odnosa, da umesto nastaviti našu najhrabrijih potencijal.

Gde ulažete svoje strahove? Da li ste spremni sada da investiraju u svojoj usponu? Možete li da zamislite kolektivni uticaj ako se svaki savladan naše stalne prepreke i ispunjen u naše najhrabrijih sebe?

Radujem se povratku u seksu i seks jednog dana. Siguran sam da to novonastala pomera u meni će privući i stvoriti nivo veze, ljubavi i intimaciI nisu osetili ranije.

Ali još nije. Sada, ja sam savršeno srećan život kao svom licu.

Znaci ti si Otrovan partner

load...

Slične vesti


Post Ljubav

3 načina da se nosi sa velikim faktorima u odnosima

Post Ljubav

7 poteza koji pomažu u rešavanju (skoro) bilo kog problema

Post Ljubav

Sve što treba da znate o mestu (i zašto ćete se kasnije zahvaliti)

Post Ljubav

Tehnologija koju treba da održite taj odnos na daljinu toplo i parno

Post Ljubav

Pa, kako je bio tvoj brak u izbornoj noći?

Post Ljubav

6 greške koje žene proizvode u krevetu prema porno zvijezdama

Post Ljubav

3 žene na kojima su trijdžerske veze stvarno u pitanju

Post Ljubav

Moj ministar muž je imao drugu porodicu o kojoj nisam znao

Post Ljubav

Sve što ste ikada želeli znati o vagini Dentata

Post Ljubav

Kako da znate kada je stvarno vreme da napustite brak

Post Ljubav

Porn može imati više negativnih efekata na muškarce nego žene (idi na sliku)

Post Ljubav

8 analni saveti za predigre koje morate znati