Ove kratke ideje o datumu totalno preuzimaju pritisak na Dan Valentina | RS.burnbrightlove.com

Ove kratke ideje o datumu totalno preuzimaju pritisak na Dan Valentina

Ove kratke ideje o datumu totalno preuzimaju pritisak na Dan Valentina

Da, istina je da treba da slavimo ljubav u našim ličnim odnosima svaki dan u godini, a Dan zaljubljenih je postala potpuno komercijalizovan praznik - ali to ne znači da treba da prestane da slavi. Držeći stvari niskog, skoro povezati sa vaš partner više, uglavnom zbog toga što ste izbegavanje svih užasnom pritisku da Dan zaljubljenih može staviti na nas.

Dijamanti su najbolji prijatelji devojke i uzimajući udata je sve lepo i fino, ali mislimo da ove jednostavne - još super zabava - date ideje su isto tako dobri.

1. Prošetaj

Uzmite nekoliko sati da se potpuno isključite iz pametnih telefona i društvenih medija i povežite u mirnom samoći prirode. Još uvek je zima, tako da će verovatno morati da spoje do - ali hladno vreme vam samo daje opravdanje za razmenu telesnu toplotu dok uživate predivne poglede.

load...

10 razloga bismo radije bio Slobodan na Dan zaljubljenih

2. Idite voziti bicikl

Slika: Giphi

Ako ste dovoljno srećni da žive u oblasti koja se ne zavejani (izvini, Novi Englanders - ludi grom snovstormsare verovatno cu krst ovo jedan sa spiska), uzimajući lep dugo vožnju biciklom je potpuno Dan zaljubljenih-dostojan aktivnost. Bez obzira da li ste na plaži bike stazu ili stari županijske ceste, ima samo nešto tako divno romantično i staromodno o dugom vožnju biciklom.

3. Da li Brunch

Dan zaljubljenih večera sooverrated. To je gužva, to je skupo, i to je gotovo nemoguće dobiti dobru rezervu. Izlazak na ručak je daleko zabavnije, ili odlučiti da se osećate kao kod kuće, tako da može da se servira u krevetu.

4. Da li zatvoreni piknik

Slika: dvellinggavker / Pinterest

Zatvoreni piknik je krajnji datum nisko-održavanje. Pack gomilu prstiju hrane u slatkoj korpi sa bocom vina i logora u dnevnoj sobi.

load...

Plus, ti i tvoj tako može u potpunosti tera valjanje po podu i pravi tvrđavu iz ćebadi i stolica - koja, uzgred, ispada da je zaista romantično.

5. Nered po kuhinji

Slika: Dobro Kuvanje / Pinterest

Noć u može biti ukupno avantura kada se kreativni u kuhinji. Get lud i izazov sebe da kuva do vizuelno stimulativni dodire kao što su pojedini govedine Vellingtons (poput onog na slici gore), kristališe pansiesand jagoda ruže.

Čak i ako se ispostavi da bude #PinterestFAIL, i dalje ćete se zabaviti to rade zajedno. Samo se uverite da imaju rezervnu smrznutu picu na ruci, za svaki slučaj.

6. Take a Cooking Class

Ako ste feelingrealliadventurous u areni hrane, idu na časove iz profesionalni. Sur la Tabela ima zaljubljenih Dan Datum noć kuvanje classeveri godine. Tona lokalnih mesta obično nude časove za ovu priliku kao dobro.

7. Idite na aerodrom

Gledajući tren svetla avioni ulaze i izlaze aerodroma noću je uzbudljivo i romantično. Vi obično može da nađe dobro mesto ispred lokalnog aerodroma, i mnogo aerodroma, čak su označeni područja samo za posmatranje (Gerald R. Ford Internationalin Grand Rapids, Charlotte Douglasin Charlotte i Santa Monica Airport, samo da pomenemo samo neke).

Koji je vaš omiljeni niskog aktivnost Dan zaljubljenih?

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

4 vrste seksa da ne bi imali ovaj praznik

Post Ljubav

Istina iza metode povlačenja

Post Ljubav

19 znakova ste u jakoj vezi

Post Ljubav

Šta uraditi kada imate seksualni drajv, ali vaš partner ne

Post Ljubav

Pa, kako je bio tvoj brak u izbornoj noći?

Post Ljubav

Zašto LGBT erotički romani predstavljaju važan deo istraživanja seksualnosti

Post Ljubav

Nedeljni ljubavni horoskopi: dec. 19 - dec. 25

Post Ljubav

Kako mi je devojka sa kamerom pomogla mi da imam svoju seksualnost

Post Ljubav

Da li je vaš partner, ahem, nedostaje kada govorimo o oralnom? da vodimo put

Post Ljubav

Zašto ne verujem u davanje perspektiva koji su blizu s njihovim porodicama

Post Ljubav

Šta je erotsko verbalno poniženje?

Post Ljubav

Nedeljni ljubavni horoskopi: jan. 2 - 8. januara