Ove seks igračke mogu vam pomoći da olakšate povratak u seks nakon rodjenja | RS.burnbrightlove.com

Ove seks igračke mogu vam pomoći da olakšate povratak u seks nakon rodjenja

Ove seks igračke mogu vam pomoći da olakšate povratak u seks nakon rodjenja

Dakle, upravo si rodila. Čestitam! Ti si verovatno rekao (u zavisnosti od toga kako se isporučuju) trebalo bi da se odobrenje za seks u oko četiri do šest nedelja. Dok to mogu da rade za neke ljude, za druge, pomisao na bilo kakav proboj dešava tamo dole je veoma neprijatan.

Ali ne brinite - postoje neke dobre vesti. Pre svega, ne postoji teško i brz pravilo da kaže kada bi trebalo da ponovo imati odnos. To zavisi od vas i kako se osećate u svom telu. Mi ne pričamo mnogo o svim promenama koje se dešavaju u vašem telu, nakon porođaja, a vaša vagina nije izuzetak. Čak iu besprekoran svih matičnih iskustava, ona prolazi kroz mnogo, zato je važno da slušate svoje telo i vratiti se u seks kada i kako se osećate spremni.

load...

Kad smo kod toga, druga dobra vest je da je seks mnogo više nego penis u vagini-odnos. Ima mnogo drugih stvari koje možete da uradite sa svojim partnerom (ako tako odaberete), uključujući i fokusiranje na klitorisa stimulacije i ne lepi ništa u vaginu. Mada se to može postići preko prstiju i jezika, seks igračke takođe može da bude dobra opcija za ublažavanje svoj put nazad u seksualnog zadovoljstva nakon bebu. (I da, u slučaju da je potrebno podsetnik, majke su i dalje seksualna bića.)

Problem sa "najbolji seks položaja za Female Orgasms" članovima

Ako ste novi u seksualne igračke ili u potrazi za neke ne-penetraciju opcija, evo nekoliko preporuka.

Peraje

U suštini proširenje svoje prste (ili vaš partner) koji takođe vibrira, Finis dobar izbor za one koji žele da lagano fokusirati na klitoris. Korisnik kontroliše sve, od pritiska na tačno mesto proizvod se koristi za intenzitet vibracija. I prema Alek Fine, direktor Dame proizvoda (što čini FIN), dolazi sa bonus: Neki korisnici smatraju da je to korisno za olakšavanje začepljen bradavice kanalima kada se koristi na grudi. Fine predlaže nošenje ga dok dojite da pomogne da se ublaži nelagodnost.

load...

Mljackati

To je sve u ime, stvarno: Skuishis a, dobro, mekane vibrator u obliku jajeta da što se više stisnut povećava intenzitet. Da bi to uradili, korisnik može stisnuti između nogu (što im hands-free iskustvo) ili koriste svoju ruku da ga vodi i kontroliše vibracije. Na kraju, Poli Rodrigez, generalni direktor oslobođen, što čini skuish, kaže SheKnovsthat jer je proizvod vodootporan i punjive, čini je posebno pogodan za nove mame.

Masturbacija Comes Vith neke ozbiljne zdravstvene beneficije

Oh! pero Tickler

Da, klitoris je sastavni deo seksualnog zadovoljstva (za ljude koji imaju jednu), ali nemojmo zaboraviti o drugim čulnim iskustvima, kao što je erotski dodir. "Predigra je odličan način da se uzbudi telo i probuditi seksualnog nagona", kaže Lovehonei Sekpert Koko Kameron. "Koristi Oh! Pero Tickler, zaostaje za pahuljasto perje preko kože. Ovo uzrokuje ultra-osetljive nervne završetke u koži da sedi i obrati pažnju, što ste na iglama i drhtim od uzbuđenja i podseća svoje telo kako je dobar osećaj da se dotaknu intimno. "

Vand masažeri

Ako ste koristili masažer za štapić (kao što je Hitachi Magic Vand), verovatno znate one vibracije mogu biti vrlo intenzivan. Iako ne mogu biti sasvim spremni za direktnu masažer-na-klitoris ili -vulva kontakt, proizvodi kao što su želja Lukuri Vandor Le Vandcan mogu koristiti na različite načine, uključujući i kao stvarni masažer za druge delove tela - naročito oni koji su posebno bol posle neprospavanih noći i stresa brige za novu bebu.

"Polako se u seksualnog zadovoljstva posle porođaja tako što partnera te izmasiram celog tela," Kameron predlaže. "To će probuditi erogene zone celom telu, uključujući i mesta koje nisu dobile mnogo pažnje u poslednje vreme."

Osim toga, Ališa Sinkler, direktor Le Vand, kaže upotrebe proizvoda za klitorisa stimulaciju "donosi povećan promet na vaginu, koji pomaže njegovu ozdravljenje i podmazivanje." Dakle, ako penetracija nije u kartama još, ovo bi mogao da bude dobar alternativa.

Elvie Trener

Iako ovo nije zapravo seks igračka je li Elvie Trainerensures radi svoj Kegels korektno i ponaša se kao video igra. Nakon umetanja mali uređaj u svojoj vagini, možete da gledate svoje Kegels na telefonu u realnom vremenu i ostvaruju svoje mišići dna karlice kroz različite treninga.

Prema Tania Bøler, suosnivač i direktor Elvie, dna karlice zdravlje naročito je važno tokom trudnoće jer dodatni pritisak na karlice može rezultirati od težine i promene u centru žene gravitacije. Kegel Ekercises nakon porođaja može smanjiti rizik od prolaps, ubrza oporavak i smanjuju bol u leđima, dodaje ona.

Anabel Ketrin iz Njujorka je nedavno imala bebu i kaže SheKnovsthat ona je uživala pomoću Elvie Trainer.

Zašto Zadovoljstvo GAP je izdati za rodnu ravnopravnost

"Za mene, post-porođaja, ono što volim o tome je tih nekoliko minuta su bili zaista vreme za mene i vreme da se ponovo poveže moja vagina i zaista dobiti ponovo da ga znam", kaže ona. "Osećam se kao da sam to uradio za mene - ne partnera -. I osećao kao da sam se vratio u sebe"

Ono što je važno je da se uverite da ste udobno i uživaš sa post-porođaja seks - ili bilo kojeg pola što se toga tiče. Ako to znači korišćenje seksualna pomagala da se vrati u nju, a zatim više snage da ti (igra reči). Ako nije, to je potpuno u redu previše. U svakom slučaju, mi smo ovde sa predlozima su ako želite da preuzme stvari u svoje ruke.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Bdsm za Vanilije parove je lakše nego što mislite

Post Ljubav

Zašto je bila suva čarolija ono što sam trebao da ozdravim od seksualne traume

Post Ljubav

4 Kinki lisice seksualne pozicije - jer gubitak kontrole je seksi

Post Ljubav

Kako mi je izgubljeni tampon (skoro) pomogao da nađem ljubav

Post Ljubav

7 stvari koje nisu normalne u krevetu - i kako ih nositi

Post Ljubav

24 romantične ideje o datumu koje idu daleko. Iznad tipične večere i filma

Post Ljubav

Jedan trik da se osećate bliže i izbegavate razočarenje na Dan Valentina

Post Ljubav

Oženjeni gej parovi su zdraviji od onih koji nisu vezali čvor

Post Ljubav

5 polnih pozicija koje primaju žene za orgazam

Post Ljubav

Koje žene žele da su znale pre razvoda

Post Ljubav

Ljudi sa boljim izgledom imaju više problema sa ovim odnosima

Post Ljubav

Kako da znate kada je stvarno vreme da napustite brak