Pokušao sam da budem prijatelj sa mojim bivšim suprugom koji je uvredio | RS.burnbrightlove.com

Pokušao sam da budem prijatelj sa mojim bivšim suprugom koji je uvredio

Pokušao sam da budem prijatelj sa mojim bivšim suprugom koji je uvredio

Već neko vreme nakon što smo se razveli, moj bivši muž napravio napor da me vrati. Učinio je sve od dobijanja još jednu kuću u Allen (jer je znao da voleo živi u tom gradu) da mi se auto (izmenjen sam razvod dekret da bi ta stvar pravne i obavezujuće).

Mislio sam zbogom rekao da rasizmu kada sam ostavio FAK upucanim rodni - Bio sam u pravu

Bilo je vremena kada će pozvati u sred dana, nakon što je mastilo je osušena na našem razvod dekretu, samo da razgovaramo. On je rekao da će mu trebati neko vreme da me se "iz svog sistema" i da nije mogao jednostavno prestati da me zove jer, na kraju krajeva, mi smo razgovarali skoro svaki dan od prethodnih 20 godina. U početku, nisam mislio da ćemo imati nikakvih problema, jer, zbog našeg sina i unuka, hteo sam da budem njegov prijatelj, koji je nešto nismo bili u stanju da uradi dok smo bili u braku.

load...

Nije u bilo kom trenutku da li želim da se vratim u njega. Me je on zlostavljao mentalno i emocionalno do te mere da sam imao infarkt mozga. Posle svega što je učinio za mene u tih 19 godina braka, ja ipak htio da bar budemo prijatelji, jer iako je moj sin bio tako teško oštećen, on uvek voli svog tatu. Znao sam da ćemo obojica završiti u će fudbalskih utakmica, a nema razloga da ne može biti prijateljski i biti tu za njega. To je bila moja namera da budemo prijatelji sa njim, jer, po mom mišljenju, nije bilo razloga da ne bude. Naravno, on je bio izvršilac gluposti u braku, ali nisam hteo da gubim dragoceno energiju na njega ljuta. Zašto bih ja? Vil je videla se bori ceo svoj život. On je bio bolestan od toga kao i ja

Kao što sam rekao, nikada nije bilo trenutak kada sam razmatrao da ga vrati. Verovatno 90 odsto ljudi mislili, čak verbalno izrazio, da se vratimo zajedno. Oni nisu znali o zlostavljanju. Sve što su mogli da vide bio čovek koji je očigledno rastrgana od raspada braka i uništenja svoje porodične jedinice. Oni su videli samo čoveka čija je jedina spoljašnja izraz je kajanje. To je sve što je pokazao mefor malo. Dobio sam tekst nakon tekst mi govori da me je propustio. Ja mu nisam rekao da sam propustio ga jer nisam. On će poslati song lirics; najviše puta ja ne bih ni odgovarati. Kada sam, to je nešto vrlo uopšteno.

load...

On je počeo da se ponovo ružno vrijeme zahvalnosti praznika 2014. On je trebao doći po psa, Brutus, za produženi vikend, a pojavio nakon četiri sata vožnje od Dalasa prilično kasno u noći u noći između zahvalnosti Eve. On nije do moje kuće do 10 sati i prirodno je rekao da je previše iscrpljen da otera. On je završio spava u kući mog nećaka koji je odmah pored moga rudnika. Čovek sam viđala je takođe u gradu za odmor.

Težak život moje majke ju je odlučna da me podigne sa feminističkim vrednostima

Moj bivši muž želeo da se borim s njim. Pre svega je rečeno i učinjeno tog vikenda, on je pokrenuo uvredljiv teksta kampanju protiv mene koji je bio jedan za vekove. Poslednji tekst sam dobio od njega pet dana kasnije sadrži tekstove iz Vitni Hjuston je, "I Vill Alvais Love Iou". Nikada odgovorio.

Ubrzo posle tog vikenda, saznao sam da je počeo krkljanja kokain ponovo. Rečeno mi je da je pala u duboku, duboku depresiju. Depresivno ili ne, on je na Facebook i pronašao ženu da se uda u narednih nekoliko nedelja. U to vreme, bili smo i dalje prijatelji na Facebook-u, tako da je sigurno da postavite njenu sliku sa natpisom navodeći da mu je srodna duša. Potop na komentare svojih prijatelja, moji prijatelji, i naši prijatelji su bili veoma smešno, jer svi oni znali da je upravo proglašenje koliko mi i naše porodice je pre samo nekoliko nedelja propustio.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Ono što sam naučio godinu dana bez seksa

Post Ljubav

U trenutku kada sam shvatio da sam bio poliamor

Post Ljubav

Trump bi mogao da se zabavlja sa svojim ljubavnim životom, kaže nova studija

Post Ljubav

Živeti pored mog partnera poboljšao je naš seksualni život

Post Ljubav

5 ljubavnih priča za proslavu jednakosti braka vladajuće godišnjice

Post Ljubav

10 bezbednosnih pravila koja mogu da spasu vaš život

Post Ljubav

Pravni seksualni radnik na stvarima koje vole raditi u bordelu

Post Ljubav

Šta je erotsko verbalno poniženje?

Post Ljubav

Bojim se, ali prestao sam da govorim Ne vojnim snagama mog muža

Post Ljubav

Ova nevesta sa alopecijom je prošla bez perika, izgledala je sjajno na dan venčanja

Post Ljubav

Kako mi je izgubljeni tampon (skoro) pomogao da nađem ljubav

Post Ljubav

100 romantičnih (i jednostavnih) gestova da pokažete svoju ljubav u Danu Valentina