Saveti iz praktičara seksualne magije | RS.burnbrightlove.com

Saveti iz praktičara seksualne magije

Saveti iz praktičara seksualne magije

Iako neki tvrde svi seks magija, "Sek Magic" sam po sebi je potpuno drugačiji koncept. Sek Magic - ponekad napisano "seks magika" - poziv energija zaključana u telu i koristi orgazam kao sredstvo da se ispoljava. Sa orgazma vibracija, magije intenzivira. I da li je vrhunac dostignut sa drugom organu ili samo, seks magija je jedan od najefikasnijih načina da se stekne želju. To je iskorištavanje snove u budnom stanju.

Snaga potiču od seksa magije ne može porediti sa bilo kojim drugim magije na tržištu. Biti Sek Magic prakse podrazumeva nekoliko Sli poteza - uglavnom van tela iskustva i mentalna stanja. Po mom iskustvu, seks magija ne samo podrazumeva otvaranje noge, ali otvaranjem portala. Šta bi vas iznenadim pre svega realizuje ste već bave seksualnom magijom.

load...

Pisanje je od suštinskog značaja

Najbolji način za početak Sek Magic je kroz pisanje. To je korisno da preobrazi - ili promeniti prirodu nečega kao kroz alhemijskih način - što omogućava misli da se formira u opipljive oblasti. Ako pišete u dnevniku, stvoriti san daske ili da kolaže, to će zvučati poznato. Umesto da priznanja ili tajni, neka vaš časopis biti platforma za ispoljavanje. Napunite ga dream dijagramima, animirati ga uz gol-podešavanje veličanje.

Ovde je ono što ljudi zaglavio u vaginu Zadnje godine

Za naprednije, pentagramima, simbola, sigilima, veves i rune (cuneiforms ili futharks) čuda. Antikue pisma, likovi i figure su korišćeni širom sveta i izdržati test vremena. Pronađite zaštitni znak koji vam najviše odgovara. Bez obzira što tehnika izabrati, poenta je da se stvori nešto opipljivo. Takođe možete pokušati automatsko pisanje, koja uključuje priziva duhove i omogućavajući im da govore kroz tebe. Zapamtite da je potrebno i druge energije da pomognu našu magiju.

load...

Za mene, pisanje je proglašenje ko sam ja ili će postati. To je pustiti snovi plove u svemir na krilima gavrana. I to se priprema za tranzicija. Ja koristim svoj telo kako bi se podstakao plamen za alhemijskih procese.

Sprijateljiti sa duhovima & Spirits

Inspirisan duhovi (ili demoni ukoliko želite da radite sa mračnim silama), automatsko pisanje spada u poodmaklom kategoriju Sek Magic ukrasima, ali u svakom slučaju pokušati to - ne bežimo. Break u portalima i ukloniti zidove. Podesite raspoloženje, pale sveće, meditira i razgovara sa duhovima. Oni čekaju i slušaju, spremna da interveniše. Ne bojte se duhova i duhova, jer oni imaju ključ skeleta koji će da otključa potencijal.

Napravite oltar

Prikupljanje predmeta je prilično jednostavan. Okupljaju god je to što čini svoje telo podrhtava - od vaših najdubljih, najcrnjim želja da svoje najviše nevinih čežnji. Bilo koji od sledećih stavki su predložili: cveće ili stene, brave kose, noktiju, menstrualne krvi, opalo lišće, sveće voskom ili vezanim bilja. Start zgrade, stavljajući stvari zajedno ili u posebnoj kutiji. Neka svaki komad ima posebno mesto u tvom srcu, čak i najmanjeg travka pitanja ako kažete da jeste. Dobro došli svako do oltara. (Da, gradite oltar.) I sa svakim ponudom, oltar apsorbuje svoj naboj.

Idealna Oltar za sek magic će obuhvatiti sva četiri elementa (zemlja, vazduh, voda, vatra) plus peti (etar). To je tvoj poziv, vaš božansko pravo, tvoj život je cilj - da odlučite kako to izgleda na oltaru. Ali tajna stavlja etar kao početna tačka kako bi ojača svoj seksualni magiju. Ovo će uzdići svoje moći.

Apstinencija

Veliki deo Sek Magic se izbegava seks. Da, to je tačno. Seks magija nije o seksu sve vreme, iako postoji vreme i mesto za takvu vrstu seksa magije. Da biste dobili maksimalne prednosti seksa magije, stvar je u tome da kontroliše energiju. To je kao mnogo kao zadirkivanja - seksualna stimulacija dostiže vrhunac i potrebu da se oslobodi pojačava. Neki bi ovo znam iz Tantrički seks sesija. Za one koji praktikuju jogu, posebno Kundalini, ovo će zvučati poznato. Kreće energije širom čakri i pucaju svaki od njih kao da sa iskre. Manipulisanje energije je ključ za Sek Magic.

Moć oslobodila tokom seksa magije će biti duplo, čak i trostruki, jer niste dali u Kada kontrolisati sebe -. I telo i ego - ti odreći strahove. Imate poverenja u univerzum i neka božanska vreme preuzme. Bi koncentrišu tu energiju onda kanališe je u želji vašeg srca, tvoja želja postaje moćniji. Najbolji seks magija je onaj koji čeka na kosmičkom šapat koji kaže, "Sada je vreme -. Ići za to"

Podsetnik: vagina je nije ružna reč

Stavljanje Sek Magic u praksi

Da biste to uradili puno na pola Magic Spells, uzmite stvari i svoje tekstove i napravi grob za njih. Sahrani ih pod punim mesecom, goli. Chant ih kao u pesmi. Stavite ih ispod dušeka, gde imate seks. Ne potcenjuj moć masturbaciju kao način za punjenje Sek Magic amajlije. Sada stvari postaju još zanimljivije kada shvatiš sve što je potrebno je sebe. Na kraju krajeva, ženska tela držati dovoljno magiju da desetine čarolija milion puta preko.

Imaju seks sa svojom magijom oko. Imaju svoj oltar na dohvat ruke, ili bar vidljivo, i drži te spise u blizini. Nabavite sek Orb (zamišljena loptu kreativnosti da zapali svoju seksualno iskustvo) Rolling iznad glave dok voziš talase fizičkog zadovoljstva. Paint simbole na svom telu i na telu vašeg partnera. Koriste seksualne tečnosti i energetske provodnike. Menstrualna krv i sperma eksplodira sa magičnim moćima - oni mogu biti korišćene u ritualima kako vam odgovara.

Šta da radite ako nešto Stuck Inside Iour Vagina

Za punjenje pravopisa, mesto nameru o obliku misli - koncentrat kroz tehnike disanja. Fire ga emocija i čistog srca - nude ga na oltaru i omogućiti energije da cveta. Zatim se fokusira svoje želje u vidu orgazma države kao što zamislite svoju želju dolazi do ostvarenja. Sek Magic nas primes za promene da se desi. On omogućava naše duše da eksplodira sa blaženstva. I u tom trenutku orgazma transcendencije, postajemo naše najvernije sebe - bez bola, straha i presude.

Seks magija počinje sa namerom. Sama želja rađa magija. I elementi potiču odatle. Šta želite da izbegnete, iako je bilo negativno veruje, sumnja ili destruktivno razgovor. Jedini uništenje koje treba da se odvija između tebe i barijera, između vaših snova i svojim strahovima. Razbiti te zidove, veruju u seks magiju, i počnu da praktikuju danas - i neka ti Spirit Guide. Možete mi zahvaliti sutra.

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Kako reći prijatelju da su ih varao

Post Ljubav

Bila sam ambiciozna žena u karijeri - sada moj suprug plaća sve račune

Post Ljubav

Encicl-o! -pedia: sveobuhvatan vodič za sve vrste orgazma

Post Ljubav

Koje žene žele da su znale pre razvoda

Post Ljubav

Zašto neko vreme daleko od vašeg partnera može biti samo ono što vam treba za seksualni život

Post Ljubav

Momci otkrivaju šta stvarno žele za Dan Valentina

Post Ljubav

8 mladića priznaju ono što su mislili kada je njihova nevesta sišla dole

Post Ljubav

Sada vam goop može pomoći da dođete do pete baze

Post Ljubav

Kako parovi stvarno odluče da li je pravo vrijeme za decu?

Post Ljubav

Smiri se: 8 polnih pozicija za lenjirno jutro

Post Ljubav

Biti transgender mi je zabranio Tinder

Post Ljubav

Zainteresovani da nosite guzu? ovde je nizak niz