Sve što treba da znate o mestu (i zašto ćete se kasnije zahvaliti) | RS.burnbrightlove.com

Sve što treba da znate o mestu (i zašto ćete se kasnije zahvaliti)

Sve što treba da znate o mestu (i zašto ćete se kasnije zahvaliti)

Suprotno verovanju, G-tačka nije jedini način da se postigne orgazam tokom seksualnog odnosa. Dozvolite mi da vam predstavim, sa puno entuzijazma, A-spot.

Prednji fornik erogena zoneis površinu od osetljivosti koji se nalazi na zadnjem kraju klitorisa, gde je zid počinje da krive naviše. A-tačka je izvan G-tačke, odmah iznad grlića materice, a mogu biti locirani u toku analnog seksa. To je poznato kao ekvivalent muškog prostate; Međutim, može se naći u penis u vagini-penetracije i predigre kao dobro.

load...

Samo 11 odsto žena su otkrili zonu, što je sasvim iskreno sramota. Imamo zone, ljudi, hajde da nađemo ih i bude ih!

Kako da počnete da koristite seksualna pomagala sa svojim partnerom

Kako se stimuliše A-spot?

Za početak, kao i bilo koje vrste predigre, trim nokte i ubacite čistu i podmazani prst u najdubljoj tački u svojoj vagini. Kada pronađete jednu rundu i čvrstu površinu u vagini, znate da ste dostigli cerviks. Pomerite prst nežno preko ovog područja poput brisač.

Pošto A-tačka se nalazi na zadnjem delu vagine, prsti ili analni seks može da izazove tu zonu. Ali ne brinite; dugo penis nije potrebno u pristupu A-spot. Prosečna dužina vagina je manji od 3 inča, što je moguće postići u različitim pozicijama sa penetracije.

Ali sa A licu mesta, ključ za orgazam se ne dirajte, to je pritisak i pokret, kaže stručnjak za seksualno zdravlje Dženifer Berman dr

Za razliku od G-tačke, koje se obično nalaze pomoću "Dođi ovamo" pokret prstom (s), A-tačka ne reaguje na tom pokretu jer se odnosi previše pritisak na tom području.

load...

Kao što je već rečeno, A-tačka može se naći tokom analnog seksa. Indirektna Stimulacija između vagine i rektuma može da pokrene zadnju stranu kojoj se nalazi A-spot.

Ovo je jedan od načina da zatvorimo Orgasm Gap

Šta je toliko velika o A licu mesta?

Malezijski lekar koji je otkrio A-spot u 1990, dr Chua Či En, kaže da je stimulisanje ovu oblast može povećati podmazivanje kod žena. Postizanje The A-spot 10 minuta dnevno u velikoj meri može da poboljša vaginalne suvoće.

Godine 1985., Pagoda Chua je bio u Nju Delhiju u azijskoj konferenciji Sekologivhen je video spot o fenomenu ženske ejakulacije. Mislio je o prenošenje tečnosti i kako ženska ejakulacija može da se usmerava u cilju stvaranja vagine za one doživljavaju suva. Chua pronašao A-spot u 1989. I sprovodi kliničko ispitivanje između 1990. I 1994. Godine u 271 žena koje su doživljavaju vaginalne suvoće.

Osim toga, stimulacija A licu mesta može da stvori nekoliko intenzivne orgazme. Klitoris mogu da pate od post-orgazma osetljivosti, ali A-tačka ne. Šta ovo znači? To znači da nema periodi odmora su potrebni kada buđenje A-spot.

A-tačka, takođe poznat kao duboko licu mesta, sve oko eksperimentisanje. Pored ove erogene zone, tu je U-mesto, G-tačka, P-spot i K-tačka - Uh! Ozbiljna svet da istražuju, koji bi se teško smisliti izgovor za orgazam gapto ni postojala. Hajde da ga zatvorili, za jedno mesto na vreme.

S. Nicole Lane

load...

Slične vesti


Post Ljubav

8 razloga zimskih venčanja totalno su pretukle letnje ceremonije

Post Ljubav

Ovi 3 podkasti razbijaju stigme oko reproduktivnog i seksualnog zdravlja

Post Ljubav

Kako začiniti svoj odnos prema porno

Post Ljubav

4 Kinki lisice seksualne pozicije - jer gubitak kontrole je seksi

Post Ljubav

Ono što stvarno voli biti u domu-sub odnosu

Post Ljubav

24 romantične ideje o datumu koje idu daleko. Iznad tipične večere i filma

Post Ljubav

Bdsm i saglasnost: šta je velika stvar?

Post Ljubav

5 znakovi da je prerano da se kaže volim te

Post Ljubav

Nedeljni ljubavni horoskopi: dec. 12. dec. 18

Post Ljubav

Kako odabrati savršene poklone za svaku fazu vaše veze

Post Ljubav

Smiri se: 8 polnih pozicija za lenjirno jutro

Post Ljubav

Polne pozicije za sazrevanje djevojčice koju novi roditelji zaklinju