Sve što vam treba da učinite dan valentine nevjerovatnim - Nijedan partner nije potreban | RS.burnbrightlove.com

Sve što vam treba da učinite dan valentine nevjerovatnim - Nijedan partner nije potreban

Sve što vam treba da učinite dan valentine nevjerovatnim - Nijedan partner nije potreban

Iako ima dosta mutne i nekonvencionalno poreklo, ne može se poreći da je Dan zaljubljenih je najromantičniji dan u godini. Bilo da je praznik želite ili ne, to je nemogućim izbegne prevalencija roze i crvene, sa ukrasima u obliku srca ili način svi izgleda da što Gu-gu oči jedni na druge, pogotovo ako si sam. Dobra vest je da još uvek može da ima ugodan odmor bez da u vezi.

Dan zaljubljenih ne samo da je u vezi romantičnoj ljubavi. Naravno, možete provesti vreme družeći se sa svojim najboljim prijateljima, ali zašto ne iskoristiti vrijeme da se pokažeš malo ljubavi umesto toga? Priuštite sebi ukusnog večeru, maziti se i masturbira na odmor daleko. Napravi Dan zaljubljenih da se vratim u kontaktu sa sobom. Bukvalno.

load...

10 razloga bismo radije bio Slobodan na Dan zaljubljenih

Nosite nešto što čini da se osećate seksi

Samo zato što slavimo sa sobom ne znači da treba da preskočite nosi ono što čini da se osećate dobro u svojoj koži. Čak i ako ti ostaješ u celu noć, izbijaju da predivna haljina koju sam čuvao za specijalnu priliku ili one farmerke možete rok napolje iz. Nosite svoju omiljenu rublje ako želite. Nema razloga da se ne oblače lepo za sebe ako hoćeš.

Uzmite sebe na večeru

Dan zaljubljenih je pravi trenutak da se hrane iz svog omiljenog restorana. To će verovatno biti buran sa broj parova ide u večernji izlazak, zbog čega se arhiviranje može biti dobra alternativa. Ako vam ne smeta haos, imaju obrok od sebe i uživati u njoj.

31 Dan zaljubljenih Fails Nevaljala Oni će Make Iou drago da si Slobodan

Get sebe u raspoloženju

Ovo je jako funkcionalno - šta god da je želite da učinite da se staviti u raspoloženju za malo, ili čak mnogo, od samoljublja. Uostalom, ova noć je zbog slave sebe. Zapali sveće, dim svetla, za sebi čašu vina ako je to tvoja stvar. Razmotriti preduzimanje lepo, opuštajuće kupanje zajedno sa vašim omiljenim kupatilom bombe (probajte seks Bomband Tisti Tostibi Lush), dok čitate erotika.

load...

Dobar deo o erotike je da je sve preko interneta. Kupovina dela iz indie autora je još jedna sjajna opcija, jer ne samo da znate da je rad je izmenio, već ćete imati zadovoljstvo da podrži autora finansijski. Kao lezbejka, nisam pročitao nikakav heteroseksualni erotiku, ali ako volite čitanje lezbejske erotika, Treasurebi Rebeka Veatherspoon, Touch of Temptationbi Julie Blera i The Musebi Megan O'Brajen su musts.

Da pređemo na posao

Ti si na sastanku sa sobom i mogu da stvari kao što su brzo ili sporo, kao i ide onoliko dugo ili kratko koliko želite. Ova noć je sve o tebi, na kraju krajeva. Pa zašto ne probati i ulje za masažu koji udvostručuje kao lubrikant, kao što je Uberlubeor Ocean Sensuals erotska masaža, i mesi napetost u mišićima dok ste dobro i opušteno. Možete nastaviti sa samo lubrikant i prstima ili rukama, ili se odlučiti za igračku. (Ako ne odaberete da koristite igračku, uvek koristite lubeso vas nemojte se povrediti!)

Žene više brinu o hrani od seksa na Dan zaljubljenih

Dan Finish zaljubljenih sa desne strane

Vaš datum Dan zaljubljenih sa sobom dolazi na kraju. Vi ste se ugađa od bilo što ili kupovine sebi veliku večeru. Osećate vruće u svoju omiljenu odeću, a ti si se pokazala koliko dobro biće jedan može biti. Pa zašto ne završi tvoja noć na pravi način? Obuci comfiest stare pidžami i sklupčam dok nadoknaditi svoju omiljenu TV emisiji, početi knjigu ste, što znači da se, dok ste gutljaj pepermint čaj ili čak izbijaju na odrasle bojanke dok slušate omiljenu bend.

Šta god želiš. Najbolja stvar o tome da je sastanak sa sobom na Dan zaljubljenih je da možete provesti tačno onako kako želite, i niko ne može da vam drugačije reći. Birati sa ovog spiska koji se obraćaju vama. Jedina važna stvar je da se u jednom ili drugom obliku, da se pokažeš malo ljubavi.

Bi Kellei O'Brien

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Nedeljni ljubavni horoskopi: dec. 12. dec. 18

Post Ljubav

Kako reći vašem partneru da volite otvorenu vezu

Post Ljubav

Ono o čemu stvarno razmišljate kada vaš suprug izmiče

Post Ljubav

Zašto mi i dalje mijenjamo prezime kada se vjenčamo?

Post Ljubav

Kako odabrati savršene poklone za svaku fazu vaše veze

Post Ljubav

8 razloga zimskih venčanja totalno su pretukle letnje ceremonije

Post Ljubav

5 mitova o venčanom seksu koji sada treba umreti

Post Ljubav

Momci otkrivaju šta stvarno žele za Dan Valentina

Post Ljubav

Ova hilarious nova aplikacija za zabavu je napravljena za debbie dovners

Post Ljubav

Čovek je napravio veb stranicu kako bi pronašao datum, i umjesto toga umire skoro sve žene

Post Ljubav

8 mladića priznaju ono što su mislili kada je njihova nevesta sišla dole

Post Ljubav

Saveti iz praktičara seksualne magije