Um, koja je vagina lift i da li joj je zaista potrebna žena? | RS.burnbrightlove.com

Um, koja je vagina lift i da li joj je zaista potrebna žena?

Um, koja je vagina lift i da li joj je zaista potrebna žena?

Kada mislite o efektima starenja, verovatno predvidjeti stopala Crov, a usporeniji metabolizam i možda kasniju pojavu valunge da mnoge žene u menopauzi je žali. Niže na tom spisku - bar za mene - je mogućnost da zajedno sa bradi i sisama, moja vagina bi zapravo mogao početi da se opušta jednog dana. Ah, Majka Priroda - ona ​​može da bude blagoslov i kurva.

"Kao žena starosti, naši vaginalni tkiva postaju tanje i više atrofirane," kaže ginekološki hirurg dr Razboritost sala, osnivač Santa Monika sedištem regenerativne medicine klinici sredini hale. "Mladalačka vaginalni tkivo je elastičan i savitljiv da primi rađanje djece, što omogućava lako i bezbolno odnosa, a sa starenjem - ili porođaja -. Vaginalno tkivo, vagine može postati suva i ispružio, stvarajući manje seksualnu osetljivost i pravi nelagodnost za žene"

load...

Zvuči duboko neumoljiv, zar ne? Ako ste u 20, možda se razmišlja, "Ali ja imam nekoliko decenija dok se ovo neće dogoditi." A možda ste u pravu - ali ako ste na kontroli rađanja, nivoi estrogena padne baš kao što rade u menopauza, što može izazvati slične simptome suvog, bol tokom nivoa polnih i niskim dobrih bakterija (čitaj: veće šanse za dobijanje infekcija dole). Ako je to situacija, možete uzeti u obzir odlutaju pilule, što je dovoljno jednostavna.

Ova scena Can Make Iou orgazam Više - Ali Da li je bezbedno?

Ako, međutim, ti si kao neke od žena koje se bave ovim simptomima koji nemaju jednostavno rešenje, logično je da ćeš uzeti u obzir nešto malo više ekstremno. Unesite vaginalne podmlađivanje tretmane kao FemiLift, postupak koji koristi laserske tehnologije za grejanje vaginalno tkivo i stimuliše formiranje novog kolagena da pomogne lečenje nelagodnost i bol, da li je od starenja, porođaja ili bilo šta drugo.

load...

Razgovarao sam sa Bruklin zasnovane ginekolog dr Amir Marashi, koji je izvršio postupak (koji je odobrila FDA u 2008. Godini i da je dobija na popularnosti u poslednjih nekoliko godina), da saznate više o tome kako se to radi. "FemiLift podrazumeva sondu sa sitnim lasera ​​koji stvaraju 81 sićušne, površne rupe u vaginu, nešto kao microneedling", kaže on. "Svaki put kada probuši svoje telo, odmah izaziva više krvi da raste u toj oblasti i da će podstaći proizvodnju kolagena." Nema anestezije ili zastoja potrebno da se oporavi, što je prilično zgodno za zaposlene žene.

5 Proučavanje Žene na Zašto su Got Plastic Surgeri

Hteo sam da saznam šta su vrste pacijenata primljenih FemiLift, a ispostavilo se da nisu sve žene starijih godina. Jedna žena, Ešli je 33-godišnji majka jednog koji je dobio tretman nakon porođaja. Posle tri sesije, ona prijavio oseća čvršće, ima manje problema sa inkontinencijom i ponovo doživljava veće zadovoljstvo tokom seksa.

To je sve lepo i dobro, ali sam i dalje osećao malo sumnjivo. Su 81 laser rupe zaista je najbolji način da se o suočavanju sa vaginalnim problema? Zar ne postoji više prirodan način? U nekim slučajevima, da, kaže Hall, koji je uspešno lečiti suvoću i atrophiing tkivo sa sigurnim, prirodnih hormona. Ali u drugim slučajevima, više ekstremne mere se opravdano, kaže ona - naročito sa slučajem vaginalnog labavosti (što znači smanjenu osetljivost i opuštena vaginalnog zida).

"Vaginalni Labavost je tradicionalno tek prišao sa operacijom", kaže sala. "Hirurški rekonstrukcija donosi mišiće donjeg dela karlice zajedno da stvore čvršću vaginu, ali ne bavi kvalitet vaginalno tkivo. U početku, bio sam skeptičan o upotrebi lasera ​​da podstaknu proizvodnju kolagena, ali mnogi pacijenti prolaze kroz tretmane, bio sam oduševljen da čuje svoje pozitivne komentare: više vaginalni vlažnost, čvrstinu i više ugodno seks. Ovo je svakako sigurnije i manje invazivna mesto da radije početi nego odmah opredeljuju za hirurškom rekonstrukcija vagine. "

Pa, to je to, dame - čak i ako to nije nešto što se sada bavimo, to je dobro znati o, a slobodno da prođe ovo zajedno sa svojom majkom, svom prijatelju koji je nedavno imao bebu ili bilo koji drugi žena znate ko bi mogao imati koristi od učenja više o načinima za rešavanje vaginalne tegobe. Informacija je moć (i, u ovom slučaju, zadovoljstva!).

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Žene više zanima hranu od seksa na Dan Valentine

Post Ljubav

Momci otkrivaju šta stvarno žele za Dan Valentina

Post Ljubav

Pa, kako je bio tvoj brak u izbornoj noći?

Post Ljubav

Istina o ženskim navikama iz seksa može vas iznenaditi

Post Ljubav

Bdsm je oblik terapije za mene

Post Ljubav

Moji orgazmi se menjaju tokom celog menstrualnog ciklusa

Post Ljubav

Gasenje i 7 drugih toksičnih, graničnih i abusivnih odnosa

Post Ljubav

Da li ste toksični partner? ti bi nedostajali ti znaci

Post Ljubav

24 romantične ideje o datumu koje idu daleko. Iznad tipične večere i filma

Post Ljubav

6 znakova da je vaša veza u koraku

Post Ljubav

Vaš uvod u igru voska (i kako da ostanu sigurni)

Post Ljubav

15 žena deli najbolje stvari o seksu nakon 40 godina