Više Amerikanaca nego ikada u međurasnim brakovima | RS.burnbrightlove.com

Više Amerikanaca nego ikada u međurasnim brakovima

Više Amerikanaca nego ikada u međurasnim brakovima

Ako ste imali bilo kakve sumnje da zakonodavne promene i političke bitke bili vredni borba da se poboljša život i odnose, ova studija će ga smanje. Prema novom Pev Research Centeranalisis, 1 od 10 bračnih Amerikanaca (ili 11 miliona ukupno) imaju bračnog druga druge rase ili etničke pripadnosti, što taj broj je najveći ikada u američkoj istoriji. Napredak!

Jedan od 6 američkim mladence (17 odsto) su u braku sa osobom druge rase ili etničke pripadnosti u 2015. Godini uporedite taj broj u tmurnom 3 odsto u 1967. -. Godine, Vrhovni sud je odlučio u Loving protiv Virginiadecision da rasni brakovi bili zakonski - i to je lako videti kako ovaj novi podaci pokazuju koliko važan da je vladajuća bilo.

load...

Druga značajna statistika iz analize: Najčešći rasni brakovi su između hispano i belih supružnika na 42 odsto, zatim bele i azijske supružnika (15 odsto) i Vhite / Multiracial supružnike (12 procenata). Black Mladenci su imali najviše dramatično povećanje od 5 do 18 procenata (Triple broj od 1980).

10 lekcija koje sam naučio od multikulturnom Brak

Dakle, kojim mestima ima najniži procenat medjurasnim brakove? Ešvil North Carolina, i Džekson, Misisipi, oba sa 3 odsto. Ova drastična razlika ukazuje na značajan broj brakove parova koji žive u urbanim sredinama (18 procenata) u odnosu ne-metro oblastima (11 procenata).

I dok mnogi Amerikanci Pozdravljam uzlazni trend i nadam se da nastavlja da raste, ima dosta koji, bafflingli i depresivno, još uvek ne prihvate međurasni brakovi. Pju podaci navodi da 13 odsto odraslih na jugu kažu da više rasni brak je loše za društvo, sa 11 odsto onih koji žive u srednjem zapadu osećaju isto. Vov. Stvarno, momci?

U izveštaju se takođe ukazao na suštinsku razliku između toga kako Demokrate i Republikanci osećaju o medjurasnim odnosima. Oko 49 odsto demokrata i demokratskih orijentisanih nezavisnih vidi brakove kao dobru stvar za društvo (što zapravo čini nekako nisko!), Dok je manje od 1 u 3, ili 28 odsto, republikanaca i GLT-naslanjaju nezavisnih ga videti isti.

load...

Prvi malo zagreva samo čitaš? Dođite natrag do dela koja je napravila se smeješ oko 1 u 10 Amerikanaca udaje partnerima druge rase. Mi aregoing u pravom smeru, bez obzira na to koliko su neki ljudi mogu da nas zaustave. Ako smo svi ostanemo angažovani i aktivni u borbi protiv netrpeljivosti i mržnje, otvorenost i napredak će pobediti na kraju - brojevi su dokaz.

Kako je to Be deset godina starija ili mlađa od Vaše JZ

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Zašto mi i dalje mijenjamo prezime kada se vjenčamo?

Post Ljubav

Sperma vas drži mlada i 49 drugih ludih seksualnih činjenica koje morate znati

Post Ljubav

24 romantične ideje o datumu koje idu daleko. Iznad tipične večere i filma

Post Ljubav

6 pametnih strategija za zadržavanje stresa novca od trovanja vašeg odnosa

Post Ljubav

Senzualni dodir može biti isto tako erotičan kao penetrativni seks

Post Ljubav

3 načina da se nosi sa velikim faktorima u odnosima

Post Ljubav

6 stvarnih venčanih sastojaka koje će vas staviti u raspoloženje za ljubav

Post Ljubav

Bdsm i saglasnost: šta je velika stvar?

Post Ljubav

Nedeljni ljubavni horoskopi: dec. 5 - dec. 11

Post Ljubav

8 dating aplikacija koje su mnogo bolje od Tinder

Post Ljubav

Zainteresovani da nosite guzu? ovde je nizak niz

Post Ljubav

5 pametnih pravila koja treba postaviti prije nego što imate troje