Zašto su goli lica poboljšali moj seksualni život | RS.burnbrightlove.com

Zašto su goli lica poboljšali moj seksualni život

Zašto su goli lica poboljšali moj seksualni život

Tu je previsoke količina prostora na internetu posvećen poboljšanju naše seksualni život. Ona ima različita imena: "da seks seksi", "kako imaju najbolji seks u životu," "više uživaju ispunjen seks sa ovim savetima", "ključ za više orgazama" i bezbroj drugih.

Pročitao sam svoj deo seksualnih članaka - i hej, ja sam napisao dosta fevtoo - ali saveti su uvek isti. Da li mislite da su oni lišeni? Ja radim. Znamo: probati nove stvari. Eksperiment. Uvesti lubeand kupiti neke igračke. Blindfold jedni druge, itd Eat kamenice! Binge-jedete čokoladu od mase! Razgovarajte. Deri se. Znaš šta najperverznija stvar koju sam ikada probao bio? Uzimajući sve moje šminku sa.

load...

Više žena nego što misle borbu sa niskim libidom

Going Bare-suočeni svakodnevno poboljšati svoj seksualni život drastično. To povećala samopouzdanje. To je pokazao moj partner koga sam zaista bio bez zaštitnog fasade korektora i Lip, a prikazan mi je u vrlo visceralne način koji sam bio vredan ljubavi, ne samo u svetlu mog ranjivosti, ali zbog toga.

Osim žestoko čitanje i pisanje o seksu, i ja sam veliki na učenje što je moguće više o ranjivosti. Ja sam strastveni ljubitelj Brene Brovn, sramota istraživač koji je napisao nekoliko knjiga na temu ugroženosti. Kao žena, najugroženija možete dobiti - u društvu koje stavlja toliko nepotrebno naglasak na fizičkom izgledu i prezentacija - je sansmakeup.

Proveo sam godine krio iza osnivanja i neobjašnjive čuda kontura. Acne-induced neprijatno iznosila samo delić mog motivacije; dublje, sakrio sam od gorih demona. Nisam želeo da se vidi. Mogu ja biti devojka koja je "uvek", koji je uvek pojavio reprezentativno, čak i ujutru kada call-a su bili neverovatno rano, pre sunca. Bio bih tamo, tečni lajner krilima do savršenstva i najmanje četiri različite nijanse originalnog Naked palete slathered na mojim kapcima. Rukovanje stvarni Me: The ogoljena, goli verzija sebe, žena koja je bila tajno zadovoljan sa živim mali život, provodim vreme sa anksioznosti bojenje knjigama i uništavanje članove njene porodice u Scrabble odgovara, bio je previše rizično. Bilo je previše poput izlaganja.

load...

8 Činjenice o svojoj libida koje će vam pomoći da poboljšate svoj seksualni život

Ta žena oseti zadovoljan nešto tako jednostavno kao jutarnji vožnju biciklom ili zaspi dok čitate knjigu, ali da prizna da nekome, pogotovo neko ko me je dovoljno voleo da uradi delo sa mnom, bio je zastrašujući.

Tada se dogodilo nešto neočekivano kada sam postao namerno o odlasku šminku torbu iz spavaće sobe - počeo sam da se osećam više u kontaktu sa ko sam zapravo bio, i po prvi put u bilo kom odnosu sam ikada iskusio, ne samo sam osetio seen , ali sam osećao prijatno se vidi. Proveo sam godine farbao svoje lice samo da ga gumiran i isprobala sa strane vestacke verzijom intimnosti. Najintimniji sam ikada dobila je nakon što sam se pojavio u njegovoj kući u mom najviše slomljena-u paru dokolenice, pravi Tree dukserice, rep i moj prirodno sun-preplanuo lice bez proizvoda.

Depresija ne igra fer, posebno kada je u pitanju seksualni nagon

Zaboravite ostrige, bosiljak i cimet. Svež lice ravno tuš se pokazao kao najuspešniji afrodizijak sam ikada probao. Kada sam bio go-faced, hteo sam više seksa - to je uradio. To je bio simbol krajnjeg ranjivosti, a jednom sam osetio da je neprikosnoveni sirovost, ja žudi više od toga. Ja ne mogu da se vratim u prikrivanju sebe. On je video najoštrije delove mene; Ja ne mogu da se pretvaram da nije imao, pa sam postao ovisan o ugroženosti, mir (i orgazma!) Da me zbog toga doveli. Me biti poboljšana moj seksualni život bolji nego bilo igračka, bilo podmazivanje ikada mogao.

Stephanie Osmanski

load...

Slične vesti


Post Ljubav

Seksi terapeuti otkrivaju najbolje savete za Valentinovo

Post Ljubav

7 poteza koji pomažu u rešavanju (skoro) bilo kog problema

Post Ljubav

8 načina da srušite orgazam sa partnerom a da nemate penetrativni seks

Post Ljubav

Bartanje u striptiz klubu mi je dalo više poverenja u krevet

Post Ljubav

Pravi razlozi za parove prestaju sa seksom

Post Ljubav

8 saveta vezanih za Ina & Jeffrei garten

Post Ljubav

Bila sam ambiciozna žena u karijeri - sada moj suprug plaća sve račune

Post Ljubav

Iznenađujuća emocionalna greška većina nas čini u odnosima

Post Ljubav

Istina iza metode povlačenja

Post Ljubav

Ono što stvarno voli biti u domu-sub odnosu

Post Ljubav

Online dating? ne spadajte u ovu zajedničku zamku

Post Ljubav

Neću sakriti feminizam ili aktivizam da bih učinio moje datume udobnijim