Živeti pored mog partnera poboljšao je naš seksualni život | RS.burnbrightlove.com

Živeti pored mog partnera poboljšao je naš seksualni život

Živeti pored mog partnera poboljšao je naš seksualni život

Prošle godine, posetio sam prijatelja ne vidim često, i kako smo se spremali da se rastajemo, ona pitao za mog partnera. Rekao sam joj da su veoma dobro. Pitala je da li je on još uvek živi u drugačijem stanju nego što sam bio, a ja sam rekao da je bio. Pitala je da li smo planirali da se kreće u istom gradu. Rekao sam ne. Kada sam je pitao zašto je izgledala tužno, ona je odgovorila da je samo želela da budem srećna. Ja sam rekao da sam bio, da živi odvojeno je naša primarna dogovor - mi smo ga izabrali.

7 razloga Alfa žene imaju bolje odnose

Moj partner i ja smo zajedno već više od 10 godina, i nikada nismo živeli zajedno. Kada to kažem, mislim, da nikada svesno stvorio dom sa namerom da u njoj žive jedni sa drugima. Proveli smo meseci zajedno, i na kraju tog vremena, ja vratiti tamo gde ja živim, i možemo da se vratimo na koji naše prostore gde možemo učiniti umetnost. Naši sposobnosti da održi naš individualni prostor je duboko važno da oboje, i to je doprineo dugovečnosti naših odnosa. Nijedno od nas ne želi da ima decu, a ne osećamo potrebu da se u braku, tako da žive zajedno i nije nešto što je hitno. Ako se ipak odlučite da želimo da, pričaćemo o tome, ali kao što Hajman kaže u svom komadu za psihologiju Danas, "Osećam da smo blagosloveni da imaju izbor."

load...

U vremenu u kome sam bio u apartnership, Naučio sam neke stvari. Jedna je da spava sa drugom osobom je teško. To može biti divno, ali i nešto što treba da se raspravlja, tako da može biti efikasna za sve uključene. To zahteva communicationthat možda neće biti zatraženo iu drugim situacijama, razgovor o tome koliko dirljiva bi svako kao pre i za vreme spavanja (tj, ako se dodiruju i ja povukla, to ne znači da ne volim dodirujem, ali da treba da bude hladno kad spavam i grljenje stvara previše toplote).

Apartnership može da znači da ste stavili da radimo kroz pitanja koja možda normalno razgovarati ako si jedan oko drugog češće. Ili zar ne? Moglo bi se reći da žive zajedno mogu uspavati ljude u smislu bezbednosti i deescalate situaciju u zavisnosti od toga šta je to. Drugim rečima, svaki odnos je drugačiji. Ja ću reći da je moj partner i ja smo se obratili stvari kao sekand moneiand dugoročnih planova, jer oni dolaze kad smo zajedno.

Pošto ne živimo u istom gradu ili u istoj kući, kako ćemo nositi novac kada smo zajedno, posebno kada je duže od nedelju dana? Isto važi i za seks - koliko često mi zaista želimo da ga? Su naše potrebe i želje promenilo od poslednjeg puta smo videli jedno drugo? Kako želimo da provedemo vreme imamo licem u lice, jer znamo da je kvalitet i kvantitet ne mora nužno jednak jedni druge? Radi se io vidimo šta smo jedni kao u vremenima tranzicije, naročito jer je za mene, one često može da izazove ankietiand depresija, i otkrijem kako najbolje da podržavaju jedni druge kroz to.

load...

6 gadžeti koji menjaju igru odnose dugim

Na kraju krajeva, da li je ili ne apartnership je da ti nije baš problem. To bi moglo da bude, ili želja da budu odvojeni može da bude znak da vaš odnos nije u sjajnoj formi. Poenta je da treba da imaju mogućnost da istraže šta radi za vas i vašeg partnera i razmišljanje o tome zašto to radi bez rečeno da je to loše i da si u pravu za obavljanje svoje odnose na ovaj način. Apartnership za mene je bio zaista zdravi i pravi način da budem sa svojim partnerom, ali to mora da bude pravo za oboje. Nemoj pasti na ideji da svaka veza treba da izgledaju isto, ili još nije "pravi". Kao što možete pozvati svoje snimke, samo napred.

Bi Chanel Dubofski

load...

Slične vesti


Post Ljubav

6 neočekivanih koristi od sperme za zdravlje - da, to ste pročitali

Post Ljubav

7 znakova da je brak možda završen

Post Ljubav

Senzualni dodir može biti isto tako erotičan kao penetrativni seks

Post Ljubav

Ako niste napravili da-ne-možda popis seksa, vreme je sada

Post Ljubav

7 poteza koji pomažu u rešavanju (skoro) bilo kog problema

Post Ljubav

Moja kueer, crna seksualnost je bila tako pogrešno shvaćena da sam skoro napustila život

Post Ljubav

Masturbacija dolazi sa ozbiljnim zdravstvenim prednostima

Post Ljubav

Kako se nositi kada se svi angažuju i još uvek ste sami

Post Ljubav

6 pozicija koje olakšavaju analni seks i manje zastrašujuće

Post Ljubav

21 seksualni potez koji je suptilan, ali uzbudljiv

Post Ljubav

Živela sam u braku bez seksa - tu je ono što me je naučilo

Post Ljubav

Da li su ljudi u otvorenim odnosima srećniji?