10 savjeta koji će vam pomoći da nađete uglednog njemačkog ovčarskog uzgajivača | RS.burnbrightlove.com

10 savjeta koji će vam pomoći da nađete uglednog njemačkog ovčarskog uzgajivača

10 savjeta koji će vam pomoći da nađete uglednog njemačkog ovčarskog uzgajivača

Nema sumnje da je dovođenje nemačkog shepherdinto moj dom je bio jedan od najboljih odluka koje sam ikada napravljenih. Ali ja radim u oblasti veterinarstva, a moj posao je me svestan važnosti pronalaženja odgovornog German Shepherd odgajivača. Odgovorni uzgajivači izabrati da odgoji zdrave i emotivno uravnotežene pse, koji poboljšava kvalitet pasa rase i smanjuje broj pasa koji završe u skloništima sa zdravstvenim problemima koje vlasnici ne mogu da priušte.

Ali, kako da pronađete odgovorna odgajivač? Posle razgovora sa veterinara i stručnjaka iz oblasti kao što su nemački ovčar kluba Americaand Humano društvo, otkrio sam da su 10 stvari koje treba razmotriti u nemački ovčar odgajivača koji mogu da pomognu suziti listu.

load...

1. Razmislite usvajanje

Ako razmišljate o dovođenje nemačkog ovčara u svoj dom, prva stvar koju treba uzeti u obzir je usvajanje. Postoji bezbroj Nemački ovčari tamo u potrazi za dobre kuće koji zaslužuju šansu svom srcu, a vi nemate šta da izgubite tako što će kontaktirati agenciju sklonište ili usvajanje. Ako imate problema pronalaženje nemačkog ovčara u lokalnoj skloništu, pokušajte da potražite GSD određenom centru za usvajanje. Možda ćete morati da vozite malo dalje, ali ima dosta skloništa za spasavanje da zadovoljava samo da nemačkim pastirima.

Nemački ovčari imaju posebne potrebe - u obzir ove činjenice 10 pre nego što donese jedan

2. Zdravlje testing

Odgovorno odgajivač će biti transparentan o bilo kakvim zdravstvenim problemima u krvne linije i da će testirati za kuka i lakta problema, kao što je rasa je sklona da kuka i lakta displazija. Veliki odgajivač će obaviti dodatne testove za druge zdravstvene probleme, ide iznad i izvan onoga što je preporučeno od strane AKC. Ne kupite štene ako odgajivač ima roditelje ocenjeni od strane veterinara i prošli kroz OFA certificationfor svojim kukovima i laktovima, i ne bojte se pitati da vide zapise.

load...

3. Roditelji na prostorijama

Jedan od najboljih načina da se utvrdi kakva je pas štene će rasti do bilo je da ispuni svoje roditelje, bake i deke ili štenad iz drugih legala. Većina odgajivača ima barem majku u prostorijama, a neki će imati detaljne opise gde su završili psi iz prethodnih legala se na njihovim sajtovima.

14 stvari samo Nemački vlasnici Shepherd znaju

4. Posetite objekat

Ako možete, posetite objektu oplemenjivača. Odgajivačnica treba da bude čista, a štenad treba da bude aktivan i zdrav. Neuhranjena, prljavi, slabe ili mršave štenci su znaci da odgajivač ne uzima pravilno računa o svojim psima, i to je glavni crvena zastava.

5. Socijalizacija

Nemački ovčar štenci potrebna socijalizacija od malih nogu. Pitajte odgajivača ako su štenci su izloženi dece, drugih pasa i drugih životinja. Dok ste sigurno mogu da se druže svoj novi štene kada ga nosi kući, nikada boli da prednost, pogotovo sa prirodnim zaštitnim rasa pasa kao što je nemačkog ovčara.

6 saveta samoodbrane sam naučio od svog nemačkog ovčara

6. Vakcinacija zapis

Vaš odgajivač treba da ima vakcinaciju zapis do-to-date za štene, a trebalo bi da dobije kopiju toga. Ako vaš nemačkog ovčara štene nije dobio nikakve vakcine ili veterinarsku negu, trebalo bi da potražite drugačiji odgajivača bez obzira koliko slatko štene je.

Držite štene zdravo sa ovim vakcinacije raspored

7. Izgled (vrsta) pitanja

Izgled nije sve. Nemački ovčari dolaze u različitim boja dlake, ali ne dozvoliti da želja za određenu bojenje biti jedini faktor uzmete u obzir u odgajivača. S druge strane, neki aspekti pojave bitno. Psi sa slabom usaglašenosti (koji je, preterana nagnuta unazad) ili nezdrave izgleda kaputi mogu imati temeljne zdravstvene probleme.

8. Znate šta želite

Potrebno je da znate šta želite pre nego što stupite u kontakt sa odgajivača. Da li ste zainteresovani za muškarca ili žensko? Da li želite da se takmiče u pasa sportu ili pokazati vaše štene? Da li želite da se razmnožavaju vaše štene? Da li imate malu decu ili druge kućne ljubimce u kući? Ovo su vrste pitanja koja mogu da pomognu odgajivač odabrati štene oni da će biti dobar izbor za vas.

12 rbija prvi put vlasnici treba da dva puta razmisliti o

9. Cena

Uzgoj štenaca nije jeftin. Veterinarski računi, hrana računi i vreme obaveza neophodna da proizvede kvalitetan, zdrav štene su velike. Ako ste u potrazi za jeftinom nemački ovčar štene, razmotre usvajanje.

10. Get preporuku

Raspitaj se svojoj zajednici za informacije o German Shepherd odgajivača. Vaš veterinar može da zna dobrog odgajivaca u toj oblasti i mogu da vas upozorim protiv uzgajivača koji redovno proizvode nezdrave ili emocionalno nestabilne pse.

Podržavajući neodgovorne odgajivače samo održava zdravstvene probleme Nemački ovčari suočavaju. Kada je u pitanju dovođenje Nemački ovčar - ili bilo psa - u vašem životu, postoje samo dva izbora koji savesti ljubitelji pasa mogu napraviti: Možemo da usvoje, ili možemo podržati odgajivače koji pokušavaju da poboljšaju rase.

load...

Slične vesti


Post Kućni ljubimci

Zašto me mačka uči?

Post Kućni ljubimci

Zoološki vrtovi u svetu započeli su najtanji trend u Tvitteru i mi smo tu za to

Post Kućni ljubimci

8 prirodnih načina da se smiri pseći stomak

Post Kućni ljubimci

Slatki kikiriki maslaca od kikirikija od kikirikija će vam žudjeti

Post Kućni ljubimci

Razbijte svog starijeg psa sa ovim kućnim tretmanima mekog psa

Post Kućni ljubimci

Zašto su mačke tako opsednute kutijama?

Post Kućni ljubimci

Ove 13 mačke se stvarno ponašaju kao psi

Post Kućni ljubimci

Šta svet izgleda za pse? sada znamo

Post Kućni ljubimci

Prirodni lekovi za kućne ljubimce mogu biti totalni menjači igra

Post Kućni ljubimci

Zašto psi pevaju?

Post Kućni ljubimci

17 stvari shvataju samo vlasnici iorkshire terijera

Post Kućni ljubimci

To su avio kompanije koje dozvoljavaju kućnim ljubimcima da putuju u kabinu s vama