5 koraka da ispuniš sudbinu svog ljubimca kao model | RS.burnbrightlove.com

5 koraka da ispuniš sudbinu svog ljubimca kao model

5 koraka da ispuniš sudbinu svog ljubimca kao model

Svi misle da je njihov ljubimac je najsladji Dang stvar u celom svetu, ali ako ioursreallihas da se posebna Je ne sais kuoi, oni mogu biti namenjena za slavom - ili barem komercijalni ili dva.

Ako ste odlučni da se mačku ili psa u posao, samo znam da moraš ići sve u - ali i da se setite da se zabavite sa procesom ili to jednostavno nije vredno prema profesionalni dreser Babet Haggerti, čiji je otac, kapetan Haggerti, napisao je knjigu Kako Get Iour Pet na šou biznis.

load...

"To je gužva, a mnogo kao što je pozornica majka", rekla je ona. "Nije svaki pas će postati Lesi. [Pa] isplata je samo da se zabavljam sa vašeg ljubimca."

Nauka je dokazala Deca radije Izlasci sa kućnim ljubimcima Than Siblings

Spreman da bude Kris Džener sveta ljubimce? Evo šta treba da uradite.

1. Strike a pose

Ne troše bogatstvo na profesionalnim fotografijama. Jednostavno snap nekoliko dobro osvetljene i jasne snimke vašeg psa ili mačku koji snimaju svoju ličnost, i da ih štampaju u formatu 10- od 8 inča.

Najsladji mešovite Rase pasa na planeti

"Nacrt rezime za vašeg psa ili mačke i sastavio montažu fotografija vaših petvith različitih pogleda i radi trikove," Haggerti sugeriše. Zatim podneti paket vašeg ljubimca u nekoliko agencija.

2. Nabavite agenta

Slika: Robin Tarner / Flickr-

Možete da se obratite reklamne agencije u svojoj oblasti direktno da rad sa kućne ljubimce, međutim, Haggerti kaže agent će povećati šut vašeg ljubimca u zvezde. Pet agencije poput životinja Actors Internationalcan vas i vašeg ljubimca povezivanje sa TV, filmskih i izdavačkih klijenata. Ali, pazite se prevare i uverite se da pita svakog agenciju za svoje uslove napred.

load...

3. Tržište vašeg ljubimca izgled

Slika Jaime Gonzalez / Flickr-

Kako objašnjava Haggerti, bezbednosna kompanija verovatno želi jaku gleda psa poput nemačkog shepherdor Doberman za reklamne kampanje, dok je luksuznih automobila kompanija može da baci pudlicu, jer ta vrsta psa izgleda skupo i luksuzno.

Što se tiče livenja, agenti žele zdravo ljubimca, ali ne brinite ako vaš ljubimac nije savršen. Kao što Tajra često gravitira ka netradicionalnih ljepote na američkom Nekt Top Model, Neobične karakteristike vaš ljubimac će učiniti ističu u gomili.

4. Nabavite vaš ljubimac kamera spremna

Slika: Pal-Kristijan Hamre / Flickr-

Da sleti svoj ljubimca TV ili filmske nastupe, Haggerti kaže da treba da proverite da li vaš ljubimac je poslušan i spreman da sedi, skok and roll preko na komandu. Dobijanje vaš ljubimac da ostane miran i da se navikli na jako svetlo je takođe od ključnog značaja za uspeh vašeg ljubimca na kasting pozive.

"Što više oni su u stanju da odgovori na trikove i signale, bolje ti", kaže autor kompletne Visual Guide to dobar pas. "Uvek treba da se pripremi da će direktor tražiti više."

5. Postavite ciljeve

Slika: Majkl Frenk Franc / Flickr-

Ako su za hvalisanje više važno za vas nego slave i bogatstva, ima mnogo hrane i kalendar ljubimac takmičenja za ulazak vašeg ljubimca u, na primer, vellness Hrana za kućne ljubimce domaćin "Pet od meseca" conteston svom sajtu, i Nev Iork Citi-. Zasnovan brend Velika Bambus bira 12 fensi mačaka svake godine da model u svom kalendaru.

Vestminster pasa će predstaviti tri nova rasa pasa. I Mačke

"Budite jasno šta je vaš cilj je," Haggerti nudi. "Da li samo želim da izloženost ljubimca u oglasu ili na kalendaru, ili želite da pokušate da napravi karijeru od toga?"

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov.

Ažuriranje Sarah Long na 2/8/17

load...

Slične vesti


Post Kućni ljubimci

Amerika voli Labrador retrivera i bukvalno Niko se ne iznenadi

Post Kućni ljubimci

8 načina da se nosite sa anksioznošću vašeg psa

Post Kućni ljubimci

Imam sablasne snove o mojim starim mačkama pre usvajanja novih

Post Kućni ljubimci

Odgovaraju na sva vaša pitanja o psima

Post Kućni ljubimci

Moje životinje pružaju mi podršku bez podrške koju imam za društvenu anksioznost

Post Kućni ljubimci

Psi mogu igrati ključnu ulogu u oporavku pacijenta od karcinoma

Post Kućni ljubimci

Zašto ne mogu plivati neki pasovi pasa?

Post Kućni ljubimci

Potrošio sam stotine dolara samo da saznam da je moj pas gas

Post Kućni ljubimci

8 stvari koje stručnjak za ishranu životinja želi da znate o svom kućnom ljubimcu

Post Kućni ljubimci

Koliko često treba da operete svog psa?

Post Kućni ljubimci

8 prirodnih načina da se smiri pseći stomak

Post Kućni ljubimci

Da li psi doživljavaju žalost na isti način na koji ljudi rade?