6 paseva koji ne rade dobro u vodi | RS.burnbrightlove.com

6 paseva koji ne rade dobro u vodi

6 paseva koji ne rade dobro u vodi

Ako živite u bazenu u leto ili vole da udari plaži tokom cele godine, verovatno želite da vaš pas BFF da bi mogli da vas prate na omiljenih proganja. Ne kažemo da znači da ne bi trebalo da usvoji jedan od ovih rasa - ali samo znam da postoje određeni rbija da neće biti od velike pomoći kada je u pitanju, recimo, obuka za olimpijski 50 metara slobodnim stilom plivanje događaj.

Ima mnogo veze sa strukturom tela. Primetićete skoro sve štenadi na našoj listi ima kratke, Stabi noge. Neki psi će potonuti brže od stene, koja je ozbiljna stvar. Znajući da vaš ljubimac može - ili ne mogu - plivanje može pomoći da ih bezbedno i živ.

load...

Ove rase sve čine odličnim kućnih ljubimaca. Samo pazite da ih držati daleko, daleko od duboke vode.

1. Pugs

Ovaj divan rasa je najpoznatiji po vrckavim snorts i na smooshed-u lice - što ih čini brachicephalic pas tehnički čini. Prema Pets4Homes, brachicephalic psi imaju teškoća da bude na površini, jer kako bi mogli da zadrže nos i usta iznad nivoa vode, moraju ceradom glavu gore - što dovodi do njihovog zadnjeg kraja okrenut nadole i da uzima na gotovo vertikalna položaj u vodi, da ih causesing da potone.

Dakle, u suštini, ono što čini pugs i komične pse znamo i volimo ih takođe čini opasnost vode bezbednosti. Kratki njuška takođe može da izazove kratak dah, što otežava mogućnost ove rase da pliva krugova oko bazena. Međutim, oni su obično vole dobru igru donese, pa pokušajte bacanje nekoliko teniske loptice za njih umesto da dozvoli da isprobaju svoje šape na veslanja.

2. Dachshunds

Taksi se može naučiti da pliva, ali oni nikada neće biti jaki plivači. Sa vee nogama jedva dovoljno dugo da vesla, te razigrani mladunci vole različite aktivnosti na suvo zemljište, uključujući lov, buši i sve što ih drži u pokretu. Ako vaš pas je vruće i uživa u letnju hlađenje, zatim ispunjene vodom igračke, pa čak i brz (nadgledana) pad u pse bazenu ne višoj od vrat bi trebalo da upali.

load...
More: voda vole psi koji su savršena kombinacija za Beach Bums

3. Buldogs

Bulldogs takođe spadaju u kategoriju brachicephalic.

Čvrsta, gusta i niska na zemlju, buldozi definitivno bolje iz vode. Oni su se okrenuli out, kratke noge, zbog čega veslanja dovoljno brzo da podrži njihovu težinu izazov. Bassejna kuca krevet sa puno letnjih igračaka može da obezbedi sigurniju alternativu za trošenje vremena vode sa Pooch. Ako vaš buldog mora ući u vodu, a zatim proverite da li ruku pomoći i pseci zivot preserverare oko u svakom trenutku.

4. Basset Hounds

Drži rekord za najduže uši u svetu je Baset je odgajana za zemljište aktivnosti poput lova i praćenja. Sa kratkim nogama i guste strukture kostiju, bassets će rado nanjuše trag sve dok voda ne predstavlja prepreku. Oni tehnički mogu da plivaju, prema Just Basset Hounds, ali oni nisu veoma dobri u tome. Zbog kratkog faktora nogu i činjenice da nose dve trećine veightin prednji deo njihovih tela, oni su neka vrsta recept za vodu katastrofu.

Za hladnom vremenu leta vezivanja bez opasnosti za vodu, pokušajte zamrzavanje healthisnacks za vaš lišičar da nanjuše. To će omogućiti prirodne lov sposobnosti vašeg psa da zasija kroz dok uzimajući nagrađeni sa hladnom poslasticom.

5. Malteški

Slatko i umiljato, u Malteški oseća bolje sedite na lapthan gazi vodu. Iako je ovo rasa je u potpunosti sposoban da veslanja, druga zdravstveni problemi mogu nastati iz vode igru. Jer su skloni jeza, artritisa i reume, uzimajući vaš Malteški na plivanju avanturu mogla pogoršati ove zajedničke ucni brige. Ali to je u redu, jer su mnogo veće ljubitelji toplog maženje od hladnog plivanje.

6. Francuski buldog

Ovde je zabavno praznik rada vikend priča. Upravo smo odlučili da dodate dva nova člana u našu porodicu Johnson. Babi francuski buldog. U mojoj desnoj ruci je Brut i na levoj ruci je Hobbs. Dovedi ih kući i odmah ih napolje, tako da mogu početi učenje kako da se "rukuje svoje poslovanje i nošu kao velike dečake". Im set sam opadaju i oboje su skinuti u punoj sprintu i padne pravo u dubinu našeg bazena. Hobbs odmah počinje veslati psić dok BRUTUS (kao cigle) prvi potonuti glave na dno bazena. Ja skinuti u punoj sprint, potpuno obučen, skok u bazen, plivaju na dno, spasiti moje ciglu, mislim Brut i dovesti ga do ivice bazena. Bio je malo u delirijumu. Uzeo trenutak, bacio svu vodu je progutao i pogledao me je kao da kaže: "Hvala Bogu da nismo imali da mi usta na usta!" a zatim pobegao da se igraju sa svojim bratom. Nekoliko lekcija sam naučio danas. A) Ne svi štenci imaju instinkt za pseću vesla. A) Neki štenci (kao što je Brutus) će biti tako u šoku od doživljava vode oni će vrlo brzo potonuti tako reaguju brzo. C); dok spiriting da spase svoj život štenadi, pre nego što počnemo, probajte i baci cel telefon na sigurno. Nemojte ga držati u džepu. Kao i ja. #BRUTUSLives #HOBBSCanSvim #MiCelPhonesDead #AndNoMouthToMouthNeeded #HappiLaborDai

Na žalost, francuski buldog je više sklon da tone nego kupanje. Dok su manji, imaju slične karakteristike telo u punoj veličini buldoga, što znači guste, cev organe i pretvorio-out, kratke noge, a sve to ne čine zbog dobre plivače. Takođe je potrebno da zadrži oštro oko na njih ako su pored vode, jer je njihov žestok priroda mogla poslati ih kandiduje za bazenu, samo da bi oni tonu kao kamenje. Ne uče na teži način kao The Rock - držite Francuza na uzici oko dubokoj vodi. Ako žele da se ohladi, grudi visok štene bazeni su odlična alternativa.

Da li Brijanje Coat vaš pas je stvarno Keep Them hladnije?

load...

Slične vesti


Post Kućni ljubimci

130 jedinstvenih ženskih imena pasa koje su savršene za vaše pse

Post Kućni ljubimci

10 stvari koje nisi znala za nacionalnu izložbu

Post Kućni ljubimci

Ako ste ikada pitali koliko su važni službeni psi, ovde je dokaz

Post Kućni ljubimci

10 mačaka koje imaju apsolutne najbolje ličnosti

Post Kućni ljubimci

Ove 15 pasje pasje pse su prijatelji iz vaših snova

Post Kućni ljubimci

Zoološki vrtovi u svetu započeli su najtanji trend u Tvitteru i mi smo tu za to

Post Kućni ljubimci

6 savjeta o samoodbrani koje sam naučio od svog nemačkog ovčara

Post Kućni ljubimci

Nije me briga koliko su naši stručnjaci za vještine - vrijedni su mi ljubimci

Post Kućni ljubimci

6 saveta kako bi vaš život roditelj psa bio manje stresan

Post Kućni ljubimci

Da, vaš pas može dobiti stis - evo šta treba da znate

Post Kućni ljubimci

Ako ćeš krzneti krzno vašeg kućnog ljubimca krznenom sjenilom, barem uradi to sigurno

Post Kućni ljubimci

Sve što vam treba za saznanje o novom leku za uznemirenost šuma za pse