8 stvari koje stručnjak za ishranu životinja želi da znate o svom kućnom ljubimcu | RS.burnbrightlove.com

8 stvari koje stručnjak za ishranu životinja želi da znate o svom kućnom ljubimcu

8 stvari koje stručnjak za ishranu životinja želi da znate o svom kućnom ljubimcu

Svi mi želimo da uradimo ono što je najbolje za naše kućne ljubimce, gde je u pitanju ishrana, ali sa toliko informacija pluta oko tamo, ponekad je teško da zna da činimo prave odluke.

Koje su prednosti premium hrane za kućne ljubimce? Šta treba da traže da se osigura uravnotežen ishranu za moj ljubimca? Kako mogu čak biti sigurni šta sam hranio svoje kućne ljubimce je najbolje odgovara za njihove prehrambene potrebe?

load...

Da bi prošao kroz neke zabune, prisluškuju smo nutricionista, Jennifer Freeman - Natural Balance® Pet Foods, Inc., registrovan veterinarski tehničar - da pomogne da razumemo najvažnije principe zdrave ishrane za pse i mačke.

1. Mačke i psi imaju različite prehrambene potrebe

Iako možda neće biti kraj nečije sveta ako vaš pas povremeno konzumira neki maco Kibble (ili obrnuto), trebalo bi da pokušate da izbegnete pojavu što je više moguće. "Jedan od glavnih razloga zašto su njihovi prehrambene potrebe razlikuju se jer mačke su pravi mesojedi, dok psi nisu", rekao je SheKnovs Frimen. "Kao pravi Carnivore, mačke zahtevaju više proteina, naročito aminokiselinama. Tu su i hranljive materije koje mačke zahteva da esencijalne hranjive materije koje psi ne. Primer je masna kiselina naziva arahidonske kiseline. Za pse, to se ne smatra suštinski hranljivih materija. To je razlog zašto je važno da se nahrani pravilna ishrana za vrste je izbalansiran za. "

2. Udruženje američkih Feed Control zvanicnici standardima postoje kao osnova

Nisu svi hrana za kućne ljubimce je stvoreni jednaki! Postoje određene okolnosti koje treba da se prave pre stavljanja kesu hrane u vašoj korpi. AAFCO standardi postoje kao osnova se osiguralo te potrebe su zadovoljene kroz hranu za kućne ljubimce.

Frimen je objasnio značaj kriterije u odabiru hrane za kućne ljubimce. "Natural Balance Pet hrana ne samo osigurati da ispunjavaju minimalne uslove hranljivih materija koje je preporučio AAFCO, ali i postaviti svoje unutrašnje nutritivne smernice na osnovu najviše do-to-date istraživanja da obezbedi uravnotežen i kvalitetnu hranu za zdrave pse, mačke, štenci i mačići ", rekla je ona.

load...

3. Izaberite hranu koja je pravo na rasa andlife fazu vašeg ljubimca

Kada kupujete za sebe, pokupi kutiju i pročita etiketu, zar ne? Skenirate sastojke i odlučiti da li su dovoljno dobri da zasluga što putovanje kući svojoj špajz. Isto bi trebalo da važi kada kupujete hranu vašeg ljubimca.

"Uvek je važno da se pročita etiketu na proizvodu koji hrani. Osim u potrazi za vrste proizvod je namenjen, veoma je važno da se proveri za izjavu hranljivih adekvatnosti koji se nalazi na zadnjem panelu svakog potpuno uravnotežen proizvod - ovo je mesto gde ćete videti šta faza život je napravljen za "razrađene Freeman. "Izjava Dijeta adekvatnost i Garantovano analize su samo nutritivno objektivni izjave o etikete da demonstriraju kvalitet hrane. Oni mogu uputiti da znaju više o onome što se hrani svog ljubimca. Na primer, u Natural Balance hrane za kućne ljubimce nudimo All život faza Formule Adult održavanje Formule i rast formula. "

4. Bezbednost hrane utiče na život vašeg ljubimca

"Pet proizvođači hrane imaju dva prioriteta u pružanju hranu za vašeg ljubimca:. Bezbednosti hrane i ishranu zdravi, aktivni psi i mačke su naši potrošači, a na prirodna ravnoteža hrane za kućne ljubimce, radimo veoma naporno na formulisanje i testiranje naše gotove proizvode radi devet sigurnosni testovi preko našeg kupiti Confidence® programa. To pomaže da garantuje za kućne ljubimce roditeljima da su naši proizvodi bezbedni i hranljivi Naša hrana, kao redovne posete veterinara, pomoći će podržati celokupno zdravlje vašeg ljubimca. ", rekao je Frimen.

5. Postoje opcije kada vaš ljubimac počne izlaganje izbirljiva ishrane ponašanje

Šta učiniti ako vaš ljubimac iznenada pokazuje gubitak interesa za njihovu hranu ili počinje kao posebno izbirljiv? Postoji nekoliko načina za rešavanje situacije. Prvo i najvažnije, pokrenite ga brigom za kućne ljubimce profesionalno. "Kao iu svakoj iznenadne promene u ponašanju vašeg ljubimca, uvek je važno da se konsultujete svog veterinara, jer može biti mnogo razloga zašto je vaš ljubimac je izgubio interesovanje za hranu", kaže Frimen.

Ako vaš ljubimac go dobiva sve jasno iz veterinara, ipak, trebalo bi da pogledate šta je u njihovom hrane činiju. "Ne znamo tačno zašto kućni ljubimci postanu izbirljivi, međutim, mnoge opcije teksture i arome su dostupni u pokušaju da podstakne interesovanje nekog ljubimca u hrani", rekao je Frimen. "Osim toga, na prirodna ravnoteža hrane za kućne ljubimce, imamo tim ishrane stručnjaci koji mogu pomoći da pronađete pravu hranu za svoj individualni ljubimca. "

6. Ponekad, prehrambene potrebe kućni ljubimac je promeniti na način koji je teško pet roditelji vide

Postoje trenuci kada se promena u načinu na koji vaš ljubimac jede njihova hrana može da signalizira promenu u svojim dijetetskim potrebama. Međutim, ponekad je promena dešava na načine koji nisu odmah jasno da nas - i to je u redu dok god budete u toku sa rutinskom negu vašeg ljubimca. "Nije uvek lako reći, i zato je toliko važno da razgovarate sa svojim veterinarom o ishrani i šta je i ne radi za vašeg ljubimca. Veterinar može pomoći da se odredi da li je došlo do promene koje zahtevaju promenu u ishrani "Frimen istakao.

7. Možete ograničiti broj sastojaka vašeg kućnog ljubimca troši

Bilo da je vaš ljubimac treba da izbegavaju određene sastojke, pokazuje nepravilnu ponašanje prema hrani ili jednostavno žele da sačuvaju ishranu vašeg ljubimca kao rutinski moguće, ne morate da izmisle toplu vodu da zadovolji njihove potrebe - postoji pet foods posebno formulisana da bude potpuna i uravnotežen, da bi potrošačima mogućnost da biraš šta oni ishranu kako bi se lakše hraniti sastojke oni su zadovoljni. "Mnoštvo ograničenom sastojaka dijeta hrane pružaju različite opcije za kućne ljubimce roditelja da biraju za svoje kućne ljubimce", objasnio je Frimen. "Prirodni Balance®LID Ograničen sastojaka Diet®formulas su razvijeni da ograniči broj životinja proteinskih izvora."

8. Posetite vašeg veterinara ako je vaš ljubimac doživljava gojenja

Čak i previše dobrih stvari je moguće, tako da je važno da služe veličine na umu kad hrani svog ljubimca - bez obzira što hrana koju ste odabrali. "Važno je da se hrani pravilnog unosa količine, ne preko hrane na tretira i osigurati vaš ljubimac bude pravilno vežbanje", rekao je Frimen. "Zašto je to važno? Zato što gojaznost kod životinja može da izazove nekoliko sekundarnih pitanja zdravlja." Ako vaš ljubimac počinje pakovanje na funti, vreme je da posetite veterinara da proveri za sva pitanja u osnovi i smislio plan za mršavljenje.

Ovaj post je sponzorisan od strane prirodne ravnoteže Pet Foods, Inc.

load...

Slične vesti


Post Kućni ljubimci

14 kućnih ljubimaca koji su teško uništili vaš odmor

Post Kućni ljubimci

Da li mačke znoju?

Post Kućni ljubimci

Ove 15 pasje pasje pse su prijatelji iz vaših snova

Post Kućni ljubimci

10 najhitnijih pasjih pasa opasnosti

Post Kućni ljubimci

Koliko je pasa previše?

Post Kućni ljubimci

U svetu slatkih canine, ove divne mešovite rase su tamo gde je

Post Kućni ljubimci

8 prirodnih načina da se smiri pseći stomak

Post Kućni ljubimci

Zašto izgleda da psi nemaju tastaturu?

Post Kućni ljubimci

11 saveta koje će vreme vašeg psa učiniti mnogo lakšim

Post Kućni ljubimci

Koliko često treba da operete svog psa?

Post Kućni ljubimci

8 načina da se nosite sa anksioznošću vašeg psa

Post Kućni ljubimci

Da li je vaša mačka zatvorena? Evo kako da ih krenemo