9 stvari koje vaš pas ne misli da razumijete | RS.burnbrightlove.com

9 stvari koje vaš pas ne misli da razumijete

9 stvari koje vaš pas ne misli da razumijete

Vi ste videli taj pogled. Onaj vaš pas vam daje kad hoda od posude za hranu i "zaboravi" da ga popuni. I samo da budemo sigurni da ste svesni svoju grešku, on učtivo slavine činiju. Ovo je dogsplaining, prosto i jednostavno. Dogsplaining je kada vaš pas misli da jednostavno ne kapiram - toliko da je potrebno da ti objasnim - često.

Da li vaš pas dogsplain vama? Proverili smo Tvitter, pitali naše prijatelje i pogledao u našem domu za neke glavnih primera koji dele - i uključen šta ljubimac roditelji mogu da se obrati šta je vaš pas trulicommunicating.

load...

1. Ti si najzanimljiviji kad kuvaš

Evo da ponovo pogledati. Prekida se kupus za svoju salata i vaš pas daje najdublji, najduži uzdah. Vi lock oči. On je čak mogao baciti u blagoj šape na kolena, ostavljajući znate da ste trenutno u centru svega i kako se usuđuješ da ga ignorišete u ovom trenutku.

Naravno da razumem zašto. Da kontrolišete hranu, uključujući otpatke koji mogu da padaju na zemlju. (Ili u mojoj kući, kupus smo bacili kao poslasticu.), Ali ima štene underfootvhen kuvanje može dokazati opasno. Naučiti dobru rezervnu kopiju i čekati komandu da držiš psa iz nogama i bezbedno dok kuvaš.

8 načina da se nosi sa vašeg psa Separation Ankieti

2. Ako padne na pod, to je fer igra

Ponekad se jednostavno nije bitno da li je jestiva ili ne - ništa vaš pas vidi padne na pod mustbe poslasticu. Kao što se vidi sa ovom lošom dogvho odlučio da kuvanje kašika bio savršen pas poslastica, većina mladunci će vam reći da to ne mora da bude svarljiva da se proguta.

Želim da se izbegne hitno put do veterinara? Pogledajte ove savete za štene proofingand biti sigurni da naučite psa solidan odsustvo-to commandfor te "oops" trenutke kad nešto padne.

load...

3. Svaka hrana je moja hrana... Ali naročito hrana mačka

Može miriše ukusno i zadovolji ukus, ali redovna hrana za mačke dijeta za vašeg psa je preporučljivo. Ako vaš ljubimac voli da probaju ili (budimo iskreni) kradu hranu svoju mačku je, zaista čvrsta komanda odsustvo-to je super-korisna.

Pogledajte neke dodatne savete i trikove da bi pse hrane vaša mačka je.

4. To je suvereno pravo psa i dužnost da liže svoju guzu

Bruto... I generalno u redu, zar ne?

Da, ali ne previše. Previše lizanje ili povlačenje rearon vašeg psa tepih može biti znak crevnih parazita, analni žlezde impaction i alergija, prema rečima dr David Elbeze od PetCoach. Dakle, ako fido izgleda da stvarno u tome, možda ćete želeti da zakažete sastanak sa svojim veterinarom i da je odjavio.

15 Tokic konzervirane hrane za pse svaki vlasnik treba da zna

5. Nema šetnje je dovoljno dugo, osim kada je hladno... Ili kiša... Ili previše vruće... Ili sneg...

Bilo da je vaša nova štene se prvo uči da hoda na povodcu ili vaš starešina, začinjena pas mrzi da hoda na kiši, nekad brzo hoda može pretvoriti u ratnu O 'The volje kada je vaš pas samo ne osećaju.

Pogledajte ove brze savete za uspeh povodac-trening. I za psa koji ima poteškoća u kiši, nekoliko male promene mogu pomoći u izgradnji poverenja i da hoda, čak iu lošim vremenskim uslovima, prijatan šetnje oko bloka.

6. Deca su čudan

Pa, zaista, oni su. Deca kreću brzo, vikati, smijati, su različitih veličina i oblika, a inače su savršeni za nadvoljnog od pasa koji uživaju jednostavan rutinu i ne mnogo dešava. Liza, jedan od naših starijih pasa spašavanja, je voljena od decaka - na veliko nesreću. Ona je mnogo srećniji kada smo hodati na drugu stranu, daleko od male dece, koji radimo po pravilu da bi svi bili bezbedni.

Međutim, socijalizacija štenadi i pasa sa decom može ići dug put da pomogne vaš pas postane dobro prilagođen. Nabavite vaš pas udoban oko dece sa ovim savetima.

7. Hrana ukus bolje drugi put

Izgledaš se u svom dvorištu da vidi vaš pas njuška pri i onda, uh, eatingits govna. To je odvratno gledati vaš pas ponovo jede svoju večeru, ali i prilično uobičajeno. U stvari, vaš pas može da odluči kaku je ukusan zbog niza razloga.

Saznajte zajedničke razloge psi jedu izmet here.Then provjeriti neke načine da se zaustavi svog psa od jela svoju stolicu.

Naravno, kaka nije jedini način na koji psi ponovo jede njihovu hranu. Pas povraćanje može biti sladak drugi doručak za Fido, pa budite sigurni da očistite odmah kada se pas povraća. (I saznajte više o tome šta se smatra "normalnim" pas povraćanje ovde.)

Zašto vaš pas prožvače Šape i Hov to Stop It

8. Vaša kuća je dosadan

Baš kao i ti, ako vaš pas um ide nestimulisane, nestašluk može pratiti - i zimskim mesecima mogu da drži um vašeg psa aktivan još teže.

Pored zabave, redovne obogaćivanje aktivnosti pomažu da psi srećni, zdravi i od nevolja. Proverite načine da stimulišu mozak vašeg psa. Ili tokom hladnih meseci, osloboditi zimski dosadu.

9. Ti si sve što imam

Zapamtite, dok imamo ceo spoljni svet, velike su šanse da ceo svet vašeg psa vrti oko tebe. Za neke pse, to znači da veliki deo njihovog sveta nestane kada ih ostaviti na miru. Ako vaš pas je jedan od onih koji izlude kad odu na posao, to kao kompliment, bilo kao pacijent je moguće i obratite se lokalnom trenera za pomoć.

Sigurni šta se zapravo dešava kada odete? Evo šest zajedničke znaci straha od razdvajanja kod pasa.

U redu, sada želimo da tvoj čuje: Kako vaš pas dogsplain vama? Recite nam u nastavku.

Pre nego što odete, pogledajte naš slideshovbelov:

Slika: I Nakaniši / Flickr-

load...

Slične vesti


Post Kućni ljubimci

Zašto psi jedu travu?

Post Kućni ljubimci

Može li se bolesti stvarno tretirati ili sprečiti prirodno?

Post Kućni ljubimci

Odgovaraju na 9 najvažnijih pitanja o zdravlju pasa

Post Kućni ljubimci

To si ti, a ne tvoja macka: stvari koje radite to uznemiruju vašu mačku

Post Kućni ljubimci

Zašto su mačke tako pametne zbog svoje hrane?

Post Kućni ljubimci

Stvarni razlozi zbog kojih se tvoje lutko probudilo noću

Post Kućni ljubimci

Svaka mačka u motelu u Njujorku nalazi se u karantinu

Post Kućni ljubimci

8 prirodnih načina da se smiri pseći stomak

Post Kućni ljubimci

Imamo 99 zabavnih imena pasa iz pop kulture - a Anderson pooper je jedan

Post Kućni ljubimci

Kako uzgajati Lili da dodate malo vov faktora u vašu ribu činiju

Post Kućni ljubimci

Ove 13 mačke se stvarno ponašaju kao psi

Post Kućni ljubimci

Da li treba da brinete o nivoima BPA kod vašeg psa?