Bojanje vaših kućnih ljubimaca ne čini me užasnim ljudskim bićem | RS.burnbrightlove.com

Bojanje vaših kućnih ljubimaca ne čini me užasnim ljudskim bićem

Bojanje vaših kućnih ljubimaca ne čini me užasnim ljudskim bićem

Bojim se kućnih ljubimaca - veoma uplašen. Ovo je teško iz više razloga. Prvi je da postoje životinje svuda. Moje dvorište poravna sa patch za šume, i u svakom trenutku možete da se okreneš naći zeku određivanje veličine te se iz preko travnjaka. Zatim, tu su hrčke u osnovnoj školi učionica, Petting vrtova, štene prijatelja, komšija koji ne vole povoci, i golubove svuda. Kažem ti, to je minsko polje tamo za ljude poput mene, a ljubitelji životinja nikada neće zaista razumeti.

Imam sablasne snove o mojim starim mačkama pre usvajanja novih

I mislim da - oni stvarno ne. Neki idu toliko daleko da me mrze, ako ne otvoreno, onda barem tajno i na internetu. U njihovim glavama, "Ona se boji životinja" bude preveden na "Mrzi životinje", a odatle je samo mali skok u "Ona je hladna i bez srca pojedinac bez ljubavi ništa očaravajući." Ovo nisam ja paranoičan. Koliko memi smo videli o ljudima koji ne vole životinje su kreteni ili nemaju dušu?

load...

U odbranu mrzitelji ", valjda to izgleda malo čudno da budu kao" Odjebi sa plemenitim rastresit mače! "Ali ja ne znam. Ja sam 44 godina, a to je ono što je u ovom trenutku. I mislim da je ono što zaista treba da kažeš ostatak vlasnici kućnih ljubimaca tamo.

Ne oni koji me poznaju dovoljno dobro da se samo bave sa mnom, a ne oni koji me mrze. Govorim ovde o onima koji veruju da mogu da leče svoj strah na isti način kao i onih hrišćanskih fundamentalista za cilj da "lek" homoseksualnost. U nastavku su neke od stvari koje bi se reći sa najboljim namerama, ali uvek, uvek sa najgore rezultate.

"Neće vas povrediti." To je kao da su ove reči se kajganu na putu u mozgu, tako da ono što sam zapravo cujem, "On nije ujela ili žestoko napao nikoga još danas." Dovoljno je pogledati gore reč "životinja" na Thesaurus.com. Neki sinonimi su: zverski, Brute, Feral, divlji, nesputanu. Antonimi? Nežan. Blaga.

Izem ti.

"Oni mogu da osete strah." Oh, pa to je jebeno savršeno. Samo da moj strah off i držati ga u tašni onda. Ili još bolje, ja ću ostati bez i ostaviti ga u kolima. Ne mogu da zamislim zašto sam ga doveo kod mene na prvom mestu! Slušaj, ja sam savršeno svestan da životinje mogu da osete strah i zašto ne shvataju da me to čini još više plaši?

load...

"Samo ga pet!" Ovaj obično dolazi samo od vlasnika pasa, a ja ga mrzim, jer u svakom slučaju, niko ne pobeđuje. Ako ne pet psa, a onda sam Snubbing ČETVORONOŽNE dete osobe, koju razumem je isto tako uvredljivo kao Snubbing ljudsko dete osobe. Ne samo to, ali sam sada smatra da nefleksibilan, sarađuje i uopšte nije zabavno.

Mi animals mi daj nonjudgemental podršku mi je potrebno za moj socijalne anksioznosti

S druge strane, ako ja maze psa, rizikujem da uvredi svog vlasnika isto koliko da sam odbio. Uglavnom zbog mog izgleda, dok je maženje domaća životinja, koji je sličan načinu na koji neko drugi gleda dok maženje pterodaktil, neodlučan bez ikakvog traga naklonosti. Tek sada, imam lupanje srca, i ja sam vodio životinju da veruje da želim da budem njegov prijatelj, i da dalje peting može nastati u bilo kom trenutku. Sada malo Spajk ili Semi ili sunčevom zračenju neće napustiti svoju stranu. Postaje nezgodno vrlo brzo.

"Vi ćete kao midog." Osećam se loše zbog ovoga, ja, ali ne. Neću nikad kao neka psa. Ipak, to takođe čini mi se malo lud. Ne bih saznati da je neko nasilno strah od visine i odmah kažu: "Ne, ne, ne, ti se dopasti terasa na krovu mog nebodera!" "O, vi kažete da ste agorafobičan Hajde, šta je imala da se plaši, da ćete se zabaviti na zabavi." Prestravljen klovnova? To je samo zato što nisi upoznao one u mom cirkusu! "

Ali to je u redu, ja bar imam David Sedaris na mojoj strani. Kada sam ga upoznao na potpisivanju knjige i pomenuo sam nisam imao ljubimce on je odgovorio: "Dobro za tebe Kome treba kućne ljubimce Imamo prirodu -.?. To bi bilo dovoljno" Tako bar neko razumeti kako se osećam.

Kućni ljubimci nisu imovina, oni su porodica

load...

Slične vesti


Post Kućni ljubimci

11 simptoma karcinoma psa koje treba da znate

Post Kućni ljubimci

Evo zašto tvoj pas lomi celu noć - i kako to zaustaviti

Post Kućni ljubimci

Da li je vaš psi mikročip uzrokovao više štete nego dobra?

Post Kućni ljubimci

Da li vaš pas jede svoj vlastiti udarac? Evo kako da zaustavite Nasti naviku

Post Kućni ljubimci

Kako uzgajati Lili da dodate malo vov faktora u vašu ribu činiju

Post Kućni ljubimci

Da li mačke prdiš?

Post Kućni ljubimci

10 pasova rase koje su super-slatke, ali ozbiljno teško trenirati

Post Kućni ljubimci

Da li psi doživljavaju žalost na isti način na koji ljudi rade?

Post Kućni ljubimci

Ako ćeš krzneti krzno vašeg kućnog ljubimca krznenom sjenilom, barem uradi to sigurno

Post Kućni ljubimci

68 francuskih imena pasa koje će vam reći oui, oui

Post Kućni ljubimci

Paraphimoza je čudan uslov penisa penisa za koji treba da znate

Post Kućni ljubimci

Ono što ne znate o gojaznoj gojaznosti može vam ubiti svog krznenog prijatelja