Da li je vaša mačka zatvorena? Evo kako da ih krenemo | RS.burnbrightlove.com

Da li je vaša mačka zatvorena? Evo kako da ih krenemo

Da li je vaša mačka zatvorena? Evo kako da ih krenemo

To je jednostavna životna činjenica: Chubbi mačke su prilično najslađi stvari na Zemlji. Jedini problem je mačji gojaznost je prilično epidemic- i prekomerna telesna težina predstavlja ozbiljnu opasnost po zdravlje vašeg ljubimca.

Zbog ograničenog prostora (i činjenicom da ne mogu tačno da bace Furball na traci), dobija svoj unutrašnji mače u borbi protiv oblik nije lako. Ali je moguće sa nekim kreativnim taktikama. Mi smo došli do šest jednostavnih saveta koji će dobiti svoju mačku u obliku u kom trenutku.

load...

1. Smanjiti jestive poslastica

Ako pokušavate da vhip mačku u red, verovatno je potrebno da se smanji na poslastica. Ali to ne znači vas još uvek ne može da pokaže svoju macu malo love! Kupiti zabavne igračke umesto hrane. Fokusirajte se na predmete koji će zaista dobiti svoju mačku kretanje, kao žičanih pero na stubu koji vaša mačka nikada neće umoriti od Udaram u.

Cat kine li neodoljiva, ali oni takođe mogu znaci da mozes da zovem veterinara

2. Nabavite laserski pokazivač

Dr Džastin Li, veterinarska specijalista i autor To je pas život. Ali to je tvoj Carpetand To je mačka sveta. Vi samo Live in Itrecommends se laserski pokazivač za korišćenje sa mačkom. The Bouncing svetlo će dobiti čak i najviše hrasta od mačaka do šape na njega.

3. Napravite vertikalnog prostora

Uverite se da postoje sigurne vertikalna prostora u vašem domu za vaša mačka za skok, Jean Hofveholistic veterinar i autor knjige The Complete Guide to holistički Cat Care: Illustrated Priručnik sugeriše. Ovo bi mogao biti prozoru, skup praznih polica ili mačka drvo. Na ovaj način, čak i kada niste kući da se igraju kitti, on i dalje ima priliku da spali nešto energije za skakanje.

load...

4. Voda i hrana trening

Ako imate super-lenju mačku koja ne samo jede, da taj posao za vas, Lindzi Stordahl, vlasnik Run To Muttand blogera u ThatMutt.comsuggests. Odvojiti njegovu vodu i hranu, tako da jednostavno kreće od jednog do drugog opekotina neki kalorija. Vođenje činije hrane i vode na različitim spratovima bi bilo idealno.

5. Hrana potez

Ova taktika od dr Ernie Vard, osnivač Udruženja za kućne ljubimce Gojaznost Preventionand autor Chov Hounds: Zašto Naši psi su udebljava, igra na istoj ideji kao Stordahl predlog, ali uključuje malo više posla sa vaše strane. Move hranu vaša mačka tokom hranjenja vreme od šaltera do poda i ponovo, zbog čega je vaš mačji se nekontrolisano kreće tokom jela. Neka igra za svoju mačku sa puno snuggling nagrade kada napravimo skok.

Zašto li mačke toliko opsjednut kutijama?

6. Iskoristite jeftinih nisu igračke

Šta mačka ne voli kartonsku kutiju ili naopako-do komad papira? Lee takođe preporučuje ostavljajući zabavne ne-igračke trotoara oko tako da mačka može dobiti malo improvizovani trening u. Ostavi ove stavke oko kuće u visokim mestima gde vaša mačka sigurno skočiti na amp up the kitti kardio.

load...

Slične vesti


Post Kućni ljubimci

4 načina da vaš pas bude aktivan i zabavljen u vrućem vremenu

Post Kućni ljubimci

Koliko je pasa previše?

Post Kućni ljubimci

Koliko često treba da operete svog psa?

Post Kućni ljubimci

Psi mogu igrati ključnu ulogu u oporavku pacijenta od karcinoma

Post Kućni ljubimci

14 kućnih ljubimaca koji su teško uništili vaš odmor

Post Kućni ljubimci

8 stvari koje stručnjak za ishranu životinja želi da znate o svom kućnom ljubimcu

Post Kućni ljubimci

11 saveta koje će vreme vašeg psa učiniti mnogo lakšim

Post Kućni ljubimci

Moje životinje pružaju mi podršku bez podrške koju imam za društvenu anksioznost

Post Kućni ljubimci

Sve što vam treba za saznanje o novom leku za uznemirenost šuma za pse

Post Kućni ljubimci

Zašto ne mogu plivati neki pasovi pasa?

Post Kućni ljubimci

10 jedinstvenih kućnih ljubimaca koje će vam se svideti jednako kao mačka ili pas

Post Kućni ljubimci

Imam sablasne snove o mojim starim mačkama pre usvajanja novih