Psi koji vole vodu koji su savršeni pratioci za plažu na plaži | RS.burnbrightlove.com

Psi koji vole vodu koji su savršeni pratioci za plažu na plaži

Psi koji vole vodu koji su savršeni pratioci za plažu na plaži

Kada je u pitanju udara na plažu, nisu svi psi su stvoreni jednaki. Iorkshire Terriers, na primer, su očigledno slatko - ali većina njih neće imati blast ludo u talasima kao što veslo iz za surf Sesh. S druge strane, ne postoji manjak rasa vode vole, koji će biti više nego srećan da radi u pesak ili da isplivaju da donese parče plaže drveta.

Pro savet: Pre uzimanja Vašeg ljubimca na plažu, uverite se da je izabrana destinacija je pas-prijatan. Ne brini. Ako postoji ljudsko samo plaža umireš da proverim, samo napred. Jednostavno book neverovatan pet sitter, spakuje u kremu i udario put srećan.

load...

Napomena: Samo zato što su ovi rase vole vodu ne znači da okean nije opasno mesto. Uvek prati svoj ljubimca dok su u vodi i pazite da ne dozvolite da pliva predaleko.

1. Chesapeake Bai Retriever

Nije iznenađenje da su ti lepe psi vole morske obale. Na kraju krajeva, Čizopik retrieversvere odgajani da plivaju u hladnim, dubokim i ponekad grubim vodama Chesapeake Bai. Njihovi kožicom za plivanje spojene noge im dati prednost sa previše pliva.

2. Labrador retriever

Labrador retrieveris najpopularniju rasu u Americi za neverovatnih 25 godina zaredom. Potiče od vode psa Sv Jovana, koja je radila sa Nevfoundland ribarima, laboratorije ne mogu dobiti dovoljno okeana. Plus, njihov prijateljski, odan temperamenta i lako toku priroda čini ih idealnim za putovanja u pretrpanim plažama.

8 razloga Veliki Psi su najbolji Pets ikada

3. Portugalski vode psa

Možda ste čuli za ove rase kada Obame izabrali Bo, njihov Portugalski vode psa, kao porodični ljubimac Bele kuće. Bred da zaroni za ribu i preuzeli slomljena mreže, ova rasa takođe čuvala brodove u luci i dostavlja poruke ribara. Zbog ove istorije, ovi psi će se izvoditi u vodu kad god mogu.

load...

4. American Vater Spaniel

Ova kovrdžava kose pas je odrastao u Viskonsinu gde je korišćen za lov divljači i ribe. Kao što im i samo ime sugeriše, američki voda spanielsare lud za kupanje. Plus, ova rasa ima kaput vodootporna, što ga čini lako da se osuši kada je vreme da idem kući.

11 razlozi zbog kojih moj pas je bolje od Boifriend

5. Otterhound

Ova vredna pas je veoma retka ovih dana - ali veoma razlikuju. Sa značajnim plovnom kožicom nogama i debelim dvostrukim kaput, otterhoundloves da pliva i može nositi čak i najhladnije vode. Bred u lov na vidre, ovi psi su veliki, prijateljski i poseduju slavno dubok glas.

6. Doga

Ovi nežni giganti neće raditi u vodu sa istom energijom kao i drugih rasa, ali oni vole upijajući sunce sa tobom. U stvari, oni će sklupčam vaš peškir za plažu satima. Veliki Danesare poznat ne samo po snuggling već i za njihove prirode toplote traže. Oni mogu nositi čak iu najtoplijim danima sa lakoćom.

7. Nemački kratkodlaki pticar

Ovi aktivni psi mogu učiniti bilo šta, od agilnosti da lova na trčanje uz tebe. Da li ste znali nemacki kratkodlaki pointersvere odgajana za vodu preuzimanja, mada? Sa kratkim vodootpornog kaput koji im pomaže da regulišu svoju temperaturu, ova rasa zna da pliva satima. Plus, oni vole da skočim dokove, kamenje i strane brodova.

8. Zlatni retriver

Ove prijateljske, pušistie psi su mega-popularni sa porodicama za dobrim razlogom. Oni su aktivni, odan, i neverovatno slatko - i vole vodu. Spakujte zlatnu retrieverfor plaži, a vi ćete imati srećan psa na rukama. Kao i druge retrivera, vole da plivaju i imaju snažan muskulaturu koja im pomaže da klize kroz vodu sa lakoćom.

9. Bojkin španijel

Poreklom iz Južne Karoline, ovaj manje poznati (ali veoma zgodan!) Španijel ima mali do srednje veličine koji je idealan pratilac na brodovima čini. Plus, Boikin spanielvas uzgajaju za lov igra na obali iu vodi, tako da ova rasa je dosta udoban za kupanje.

Brandie Gonzalez nadgleda sve stvari ljubimac načina života, kao i odnosa sa potrošačke javnosti na Rover.com, jednostavno, pamet način da pronađete i rezervišete kraj psa dadilju.

load...

Slične vesti


Post Kućni ljubimci

Da li treba da brinete o nivoima BPA kod vašeg psa?

Post Kućni ljubimci

100 imena za crne pse savršene za vaš novi pup

Post Kućni ljubimci

Ove 13 mačke se stvarno ponašaju kao psi

Post Kućni ljubimci

6 saveta kako bi vaš život roditelj psa bio manje stresan

Post Kućni ljubimci

6 načina za poboljšanje imunološkog sistema vašeg kućnog ljubimca i izbjegavanje opasnog gripa psa

Post Kućni ljubimci

Imam sablasne snove o mojim starim mačkama pre usvajanja novih

Post Kućni ljubimci

Ljudska hrana koja je sigurna za pse

Post Kućni ljubimci

Paraphimoza je čudan uslov penisa penisa za koji treba da znate

Post Kućni ljubimci

Seavorld je apsolutno kriv za smrt Tilikuma

Post Kućni ljubimci

Da, postoji pravi način da se uplaši sopstveni pas i verovatno to ne radite

Post Kućni ljubimci

11 stvari razumeju samo vlasnici graničnih kolija

Post Kućni ljubimci

10 jedinstvenih kućnih ljubimaca koje će vam se svideti jednako kao mačka ili pas