10 komada saveta o trudnoći, drago mi je što sam ignorisao | RS.burnbrightlove.com

10 komada saveta o trudnoći, drago mi je što sam ignorisao

10 komada saveta o trudnoći, drago mi je što sam ignorisao

Da li žele da ga čuju ili ne, svako ima dosta saveta za trudnice. Čim se da Bump, na ustave otvorena i svako stavlja vredi svoja dva centa. Ja svakako nisam bavio nekim, um, zanimljiv trudnoće savete tokom godina.

10 pouzdan način da se nerviraš trudnu ženu

1. "Uverite se da jedete za dvoje"

Ništa me ne smeta više nego rečeno da jede za dvoje. Ovo je ujedno i najčešći savet koji mi je dat. Da sam ovo uzeti zdravo za gotovo, ja bih stekao dva količinu težine tokom trudnoće i bio neverovatno nezdrava. Hvala ali ne hvala. Ostao sam na ono što mi babica rekla o povećanju dijetu od 100 kalorija dnevno tokom prvog tromesečja, 300 dnevno tokom drugog tromesečja i 500 dnevno tokom trećeg tromesečja.

load...

2. "Ne podignite ruke iznad glave"

Ovo je od mog dragog bake tokom moje prve trudnoće. Stari verovanje da ako podignete ruke iznad glave tokom trudnoće, pupčana vrpca će postati Tangled, što može dovesti do pobačaja. Dok ste očigledno treba biti oprezan o podizanju objekte koji su suviše teška dok si trudna, pupčane vrpce zaplet je uzrokovana fetusa pokreta - ne mama balansiranje u Tree poza.

3. "Stop razrada"

Govoreći o Tree Pose, moj muž nije mogao da zbog činjenice da sam radila od skoro ceo svoj trudnoću (do 32 nedelja). Uvek sam vodio redovnu fitnes rutinu i naporno radili da odustane neku težinu, čak pre nego što sam zatrudnela putem trčanja i jogu i nastavak dobro u mojoj trudnoći. To je da se osećam neverovatno i to je putovanje u mom babica sa mužem joj da mu objasnim da ja ne radim ništa loše i zapravo pravi zaista zdrav izbor.

load...

4. "Ne koristite babica"

Moj jadni otac nije mogao biti više zbunjuje svom uvodu za termin "babica" na početku mog drugog trudnoće. On nije mislio da je bezbedan za upotrebu nekog drugog nego OB-GIN, jer to je ono što je i moja majka je - kao i svi ostali su znali. Na kraju sam da najneverovatnije babica, a ja sam još uvek u kontaktu sa njom. Žao mi je, tata. Da si tako u pravu u vezi ovoga.

5. "Nemoj ni razmišljati o uzimajući kosu boje"

Tokom moje prve trudnoće, kada sam bio u šestom mesecu trudnoće, širu familiju mog muža sam posetio tokom Četvrtog vikenda jula. To je bio prvi put da ih ispuni i nije baš prihvaćena raširenih ruku. Njihova najveća zamerka: činjenica da sam ofarbala kosu crveno. Radeći u frizerskom salonu, ja sam veoma svestan kada možete dobiti kosu obojenu tokom trudnoće (nakon prvog tromesečja, za vašu informaciju). Kada ste trudni i ne oseća najbolje, da ti frizuru i obojena može učiniti da se osećate čarobno.

6. "Google je!"

Moja sestra (majka tri) je bio poznat zbog insistiranja da sam Googled sve što sam imao pitanja u vezi sa tokom trudnoće. Stvar je, kada na Google-u pitanje, dobijate najekstremnije rezultate - nekoliko miliona njih. Shvatio sam da idem dublje i dublje u tamnom rupu trudnoće forumima i zatvaranje računara osećaj više iznureni od kada sam ga otvorila. Ne, nisam hteo da uradim za sebe. Odlučio sam ranije da slanje poruka mog babica sa pitanjima bila najbolja opcija, a to zaista pomoglo da mi kao stresa moguće.

C-sekcija majka ga je imao sa ljudima koji misle da je to lako opcija

7. "Nemojte stajati u blizini operativnog mikrotalasnoj"

Ovo je komentar majka-u-zakonu koji sam opet čuo vreme i vreme kada sam bila trudna sa prvim detetom. Sve ove bapske priče je verovala tako intenzivno da moj osmeh i klimanje glavom rutinski dobila stari stvarno brzo. To je lako da se usisani ovaj, jer svi znamo da ne mikrotalasi zaista proizvode zračenje. Iako je uvek dobra ideja da igraju na sigurno, stoji u blizini mikrotalasnoj pećnici tokom trudnoće neće biti faktor na bilo koji tip pobačaja, infekcije ili autizmom u vašu bebu.

8. "Trebalo je devet meseci da stavi na težini, biće potrebno devet meseci za to da se sa"

Bavljenje gubljenje težine bebe posle drugog trudnoće je nešto što sam često otvoreno Strugano-frezovana o porodici i prijateljima. Svaka osoba, bez izuzetka, bi ležerno kaže, "to je devet meseci da ga stavite na, biće potrebno devet za to da ga skinem." To je praktično mantra. To je bilo nešto što nisam mogao da verujem i pokušava da bude kao realno sa sobom moguće. I baš kao što sam sumnjao - da je trebalo više od tih devet meseci da se skine. Kriza izbegnuta sa tim.

9. "Samo se opusti"

To sam čuo od svakoga moje cele trudnoće, i opuštanje nije mogao biti dalje od onoga što sam bio u stanju da rade svih 40 nedelja. Znate osećanja: stres, iscrpljenost, uznemirenost. I ima listu obaveza koja je kilometar dug sigurno ne pomaže. Voleo bih da neko mi je rekao istinu: "Ni ne trudi da se opusti, jer vaš um neće usporiti li šta treba da uradite da se opustim.." Umesto toga, ja bih duboko udahnite i kažem sebi da.

10. "Ne morate više dece"

Ovaj mali grumen savet je od moje mame, mame četiri lično. Totalno se gde je iz - Ja ne mogu ni da zamislim da četvoro dece - ali ona će uvek gledaju u mene i kaže, "jedan i učinio", posle našeg prvog deteta. Moj suprug i ja znali smo hteli još jednu bebu da završi našu ekipu, a kada je pravo vreme, mi smo upravo to. Bilo da želite jedno dete od 16, to je posao niko drugi je.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena

Post Roditeljstvo

Obama je zvanično američki omiljeni tata

Post Roditeljstvo

6 fun stuffing stuffers koji će učiniti vašu decu pametnijom

Post Roditeljstvo

Možemo li molim te da ne sramnem Oliviju da je poljubila svog sina?

Post Roditeljstvo

Otvoreno pismo mojim republikanskim prijateljima, u vezi Betsi devosa

Post Roditeljstvo

Girardi u Beču žalio je na spontanom ishodu u zakazanom roku

Post Roditeljstvo

Daks Shepard kaže da će mu se svideti ako njegove ćerke žele biti glumci

Post Roditeljstvo

Pope francis kaže da je javno dojenje jezik ljubavi

Post Roditeljstvo

Neil Patrick Harris pita: da li ova deca ispunjavaju Santa ili dobijaju šut?

Post Roditeljstvo

Plan Ks je genije i sada ga morate naučiti svom tinejdžeru

Post Roditeljstvo

Raspored vojnika satova žena rodila - putem Skipe-a

Post Roditeljstvo

Ogorčena baka kaže da je unuka blokirana iz toaleta poslovnog razreda