10 načina da se osećam kao majka zmajeva svaki dan | RS.burnbrightlove.com

10 načina da se osećam kao majka zmajeva svaki dan

10 načina da se osećam kao majka zmajeva svaki dan

Sa Game of Thronesseason na nas, moj suprug i ja smo uzbuđeni zbog što naše termin u nedelju uveče vratio s HBO, jer je prilično naša omiljena serija gledati zajedno. Okrećemo televizor i odlepršaš na mitskih zemalja, uzimajući malu pauzu od matičnog života za neko vreme. Ali sam shvatio da je moj stvarni život se ne razlikuje mnogo od onoga što Daeneris Targarien bavi se svakodnevno sa svojim zmajevima. U stvari, verovatno bi mogao zamijeniti priče i biti BFFs. (Možda je čak će me naučiti kako da kikice kosu savršeno kao njene.)

Game of Thrones bebe imena pravih navijača treba da dodate na svoju listu

1. Ja sam pomogao moj Dragons "poklopac"

Dok su moji zmajevi nisu bili rođeni od požara i nije tehnički izlegu, igrao sam dosta veliku ulogu u ih nosi u svojoj utrobi za devet meseci, a zatim gurajući ih od mene. Da, ja bih rekao da iako Khaleesi i ja (i sve mame, jer nije bitno kakvu je ulogu igrala si u procesu porođajnom, da budem iskren) imaju veoma različita porodilišta priče, oni su podjednako važni.

load...

2. Ja sam često prekida borbe

Ova deca moji su 8 godina i 10 meseci, a iako možda nije moguće, oni se bore. U stvari, oni se bore mnogo. Ovaj mali ulazi u sve stvari svoje velikog brata i čak smislili kako da uključite Ksbok i isključivanje. I voli da to uradi dok je u sred igre, naravno. Pa gde sam u ovoj jednačini? Mogu da bude posrednik, uvek razbijanja borbe.

3. Ponekad se bore da održe kontrolu

Baš kao mojom devojkom Daeneris, često ne mogu da svoju decu pod kontrolom. Da, to se dešava se i najboljima od nas, čak i princezu koja je nekako uspeo da se tri zmajevi joj tvrde kao svoju majku. Barem moja ne mogu da lete daleko, jer onda život bi zaista bilo zanimljivo.

4. Mealtime drame

Sada, mogu samo da zamislim sta se dole tokom obroka u Targarien domaćinstvu, ali ja zamislim da to bude jako mnogo žale da je meso zmajevi su se hranili je bilo Preko ili prepekla - zato što uvek smo se podsetili kako smo radili notget tome kako treba. U našoj kući, to je prljav i prepun drame. Niko ne može da donese odluku o tome šta žele da jedu, ali su veoma tvrdoglav o opcijama koje su iznete pred njima. I nakon odluke konačno dobija se, pola obroka uvek vinds na podu. Svaki. Jedno. Vreme.

load...

16 mesta vaša deca zaista žele da ostanu ovog leta

5. Oni često imaju stavove

Ovi zmajevi koji pripadaju gospođi Targarien imaju neke 'tudes, što moja deca sigurno mogu da se porede. Nisam siguran da li ta deca jednostavno se ne spava dovoljno, ili u čemu je stvar, ali oka valjanje i vatra-disanje je van kontrole!

6. Stvari mogu da haotičan

Život je haotična svaki dan. Kraj.

7. Moj najstariji zmaj se često šalju u svoju sobu

Zbog agresivne prirode Khaleesi je zmajeva, oni su poslati da žive u tamnici, samo vidi svetlost dana kad god neko uđe tamo i prilazi im. Moj sin bi mogao da se odnosi na ovo. Kad god zagusti, u svoju sobu da ide i da ne sme da otvori vrata dok je on prvi prišao nas.

8. Ponekad, ljudi stradaju

Dešava se. Većina puta to je bila nesreća, ili možda moj sin igra teško sa svojom sestrom, ali slično uhvate u putu Khaleesi je zmajeva, moja deca mogu da naprave neki haos.

Vacation klinci klubovi nas čini boljim roditelje

9. Kunem dišu vatru

Ili to ili imaju neverovatnu sposobnost da u potpunosti sruše svaku igračku oni ikada molili za. Iako nikad nisam video dokaze, oni sigurno imaju neke destruktivne sposobnosti.

10. Moje "zmajevi" su zaštitni mene

Khaleesi voli svoje zmajeve i ja volim moj. I sa toliko ljubavi pluta oko, mnogo zaštitnih vrednosti formiraju, i oni su jaki. Baš kao što ne bih nikada dozvoliti da svojim malim zmajevima se išta dogodi, drže oči na mene. Oni uvek znaju gde sam i šta sam do, i niko ne sme da se zeza sa mnom. Pored njih, naravno.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kako da zelite svoju trudnoću

Post Roditeljstvo

Klimatske promene: preduzimanje akcije i pronalazak nade kao porodice

Post Roditeljstvo

Da li je u redu da pročitate tekstove vaših dece?

Post Roditeljstvo

Žena zatrudni dva puta u roku od 10 dana

Post Roditeljstvo

Voćni sok umeren je za decu

Post Roditeljstvo

Pope francis kaže da je javno dojenje jezik ljubavi

Post Roditeljstvo

Lauren Paul otvara se o ovom užasnom stanju dojenja

Post Roditeljstvo

Srodni stranac pomaže mami da se bavi tvrdoglavim decom

Post Roditeljstvo

Droge koje vaša deca znaju - i ti bi trebalo

Post Roditeljstvo

Ovaj klinac od stranih stvari ima dete, i nemamo pojma

Post Roditeljstvo

Uzmite decu u duh tradicije hanukkah sa zabavnim zanatima

Post Roditeljstvo

Ruth Bader Ginsburg je naša mama-valentina