10 razloga za pripremu za povratak u školu je kao stvarni užas | RS.burnbrightlove.com

10 razloga za pripremu za povratak u školu je kao stvarni užas

10 razloga za pripremu za povratak u školu je kao stvarni užas

Ne može se poreći činjenica da je kao roditelji, naše emocije o leđa u školu dolaze u talasima. Početkom leta, tako smo uzbuđeni što imamo LITTLES dom i imaju toliko Summer Fun planirano da se teško može sadržati naše uzbuđenje, ali čim ta fazi osećanja popuštati i deca počinju da se bore i. Dobro, biti deca. Počnemo da gledamo ka krajem avgusta ili početkom septembra sa mnogo više žalbi. U stvari, ponekad spremni smo da ih izbaciti vrata. Ja sam shvatio tokom godina da proces pripreme mog sina Back-to-škole je bila ništa drugo slično kao horor film. Evo 10 načina.

10 načina da stvari osećam kao majka Dragons Everi Dai

1. Nikad se ne zna šta krije iza ćoška

Budimo realni ovde. Mi smo se u prodavnicu i oni imaju svoju ogromnu Back-to-škole površinu sve izneo za naš perusing zadovoljstva, ali stvarno nikada ne zna šta vreba svakog ugla. Da li će to biti nezadovoljni mama koja ne može da pronađe olovke njeno dete učitelj tražene pet paketića u? Hoće li to biti prazan oltara, lišen grafa papira tvoja ćerka treba? Samo nikad se ne zna.

load...

2. Vi nikada ne možete naći upravo ono što tražite

Postoji trenutak u svakom scari film kada se glavni likovi traže nešto veoma specifičan i oni jednostavno ne mogu da ga nađem (obično izaziva neko bude povređen). Kada tražite školski pribor, rančevi, Lunchbokes, itd, neko je skoro uvek razočarana. Možda jedno dete nije moglo naći prave leggings boje da odgovaraju majicu su hteli da nose prvog dana ili prodavnica pobegao iz rečnika koju je trebalo da ima za određenu klasu. Vi nikada ne može u potpunosti pobedi sa back-to-škole.

3. Uvek će biti borba scena

Možda mama ima topljenje u sred radnje (bez presude), ili možda kindergartener je tako preko beskrajnog kupovinu školskog pribora i održavanje protesta svoje. Međutim, to se manifestuje, neslaganje da se desi.

4. Možete osetiti ljudi pokušavaju da izranjaju na vas

Tokom leđa u školu pripreme, vi ćete imati najmanje jedan trenutak kada se pokupi poslednji nečega što druga mama je posle. Možete osetiti njen vreba iza sebe da vidi da li ga spusti. Samo trči.

load...

5. Ponekad, neko ne nastrada

Otvaranje sve te pakete i dobija sve te zalihe organizovane u novim rančevi vaša deca "će sigurno dovesti do nekoliko Paper Cuts, tako da bi verovatno trebalo da pokupi dodati hanzaplast na svojoj sve većoj spisak za kupovinu.

6. Vi skoro nikad pripremljen

Nikad više.

Free Printables će vam pomoći da preživi Nazad do-School Time

7. Neko uvek mora da se vrati više

U svakom scari film, likovi ponestalo nečega presudnog i oni moraju da rizikuju svoje živote da se vrati i naći ga - bićete radimo isto u nazad u školu, vreme (mada na malo sigurnije nivou). Vaše dete će se vratiti kući iz škole prvog dana i reći, iako ste mislili da imamo prave veziva, ispostavilo se da je pola-inčni manji od onih koje stvarno treba. Da, moraš hit do Target ponovo.

8. Postoji Mad Dash

Osnovna razlika je u tome što u horor film, glumci bježe od nečega. U Back-to-škole stvarnosti, trčimo prema nešto: školski pribor. Nema sumnje da je Mad Dash kao svi roditelji i deca u celom svetu trke da se sve pre nego što nestane.

9. To je emocionalno

Horor filmova uvek počinju od Hunki-Dori, a onda tranziciju u istinsku horor, kao back-to-škole. To je emocionalno putovanje, ljudi! Prvo smo uzbuđeni, ljube naše devojke dok su se kandiduje za autobus. Onda smo nadu, čeka ceo dan da čujemo o svojim iskustvima i njihovih novih nastavnika. Kada stignu kući, a mi smo suočeni opet sa užasom koji je domaći. Dobro, stvari se realliscari od tog trenutka.

Svi možemo se odnose na ovu maminu Hilarious Back-to-School Pic

10. To će progoniti svoje snove

Bez obzira da li uzimajući u stresa vašeg deteta oko prvog dana škole ili nervozan da se alarm neće ići sa vremenom, nema poricanja da back-to-škole sezone proganja svoje snove. Zašto se to dešava? Zato što je na naše umove tako prokleto mnogo. To je do nas da mislimo na sve završavao, uverite se sve zalihe su kupili i da smo kupili pravu brend maticom putera da svaki klinac voli u svom lunch. To je iscrpljujuće - i užas ne prestaje nakon što smo zatvoreni oči.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Tata koji je otpušten zbog pohađanja rođenja sina dobija (bolje) ponude za posao

Post Roditeljstvo

Pošto ne možete da ga prodate, evo šta da radite sa istim automobilskim sedištem

Post Roditeljstvo

Dečak sa vitiligom upoznaje psa sa vitiligom

Post Roditeljstvo

Kako su bebe dečko više pogođeni stresom (i šta roditelji to mogu učiniti)

Post Roditeljstvo

Mora da znate savete za planiranje povratnog putovanja u školu

Post Roditeljstvo

Zašto mi je drago što moje dete više nije beba

Post Roditeljstvo

Upoznavanje otprema iz srednje škole: pravi razgovor sa tinejdžerima

Post Roditeljstvo

Konačno, roditeljski izvještaji su ovdje

Post Roditeljstvo

Nema više trudnoće za Kendra Vilkinson-basket, hvala, imala je dovoljno PPD-a

Post Roditeljstvo

Šeril Sandberg na putu kroz život nakon gubitka

Post Roditeljstvo

Rachel McAdams je navodno trudna sa svojim prvim detetom

Post Roditeljstvo

5-godišnjak saznaje da dobija novo srce