10 saveta za najlakše kostime dečije odeće za decu | RS.burnbrightlove.com

10 saveta za najlakše kostime dečije odeće za decu

10 saveta za najlakše kostime dečije odeće za decu

Noć veštica može biti jedan od najzabavnijih i bombone punjene doba godine - ali takođe može biti jedan od najvažnijih nervnog vracking. Pokušavajući da smisli savršen originalu, zašto-Zar nije-ja-Think-na-tom kostimu koji znate biti dokumentovani u fotografijama zauvek može biti veoma stresna u najmanju ruku.

Istina je da niko ne želi da se osvrne na pics za Noć veštica nošnje prošlosti i sećam se borba - last minute noćne sate proveo u agoniji u što je stvorio čudovište. Naravno da ne; umesto toga, želite da posle sećam Trick-or-lečenje, su Giggles (a možda i nekoliko krike) i neizbežna bombone mamurluka jutro. Ali, ako mašine za šivenje vas zastraše i najvještiji stvar koju si ikada uradio je sječena Beanie Babies na kišobrana za "Pada kiša mačke i psi" kostim, nikad strah! kucnu smo ljude na primara stručnjaka u svim stvari za bebe osnovama - za njihove savete o tome kako da glupo-lako DII Halloveen kostime iz stvari koje već imate.

load...

Dakle, ne paničite, udaljite se od spajalica i čitajte dalje.

Vreme je da se oprostim "seksi" Halloveen kostime za devojčice

Pojednostaviti

Pokušajte sa fokusom na jednoj šemu boja koja samo treba nekoliko dodatnih ukrasnim detaljima ili dodatnim stavkama da se napravi kompletan kostim.

Samo dodajte uši

Gledajući da bude lud stvorenje? Lako stvoriti svoj izgled sa nekim ušima, repom i udoban, čvrste boje vrha i dna. Sve se vrti oko odnosa, u svakom slučaju.

Koristiti pokućstvo

Ako nemate određenu stavku koju mislim da treba da završi svoj kostim, ne brinite! Velike su šanse da imate nešto leži u kući koja će učiniti trik jednako dobro. Angela goleme, kreativni direktor u osnovnom, ima ovaj savjet:. "Nemaju zanatsku ormar (ko ne ?!) Ako nemate kartice zaliha, koristite papirne tanjire Nemate poli-fil korišćenje? novinski beleške ili iscepao tkivo. "

Ovogodišnji najočaravajući Posvetiti kostim za bebe

load...

Ditch glavobolju

Niko ne želi da se zaglavi sa teška stvar kopanje u njihovu kožu glave celu noć. Kapica ili duks Hood svoj udoban Headpiece umesto i dobili osloboditi od te maske jedva se vidi iz. Zatim, "priložite ušiju, rogove, oči, kljun, ili bilo šta drugo naša bića treba da haubu sa sigurnosnim klinovima ili tkanina trake," sugeriše goleme.

No šivenje veštine?

Nema problema. Koristiti nešto što vam omogućava da lako sakriti greške - kao tkanina traka, čičak, tople lepka ili sigurnosne igle - Magic kostim odluka. Pro dojavu Primari: Ako vaš kostim ima Hot Glue žice na sebi, eksplozija je sa fen i oni će nestati.

Filc je fantastičan

Osetio je neverovatna tkanina koja je jeftin, svetlo, dolazi u svim bojama duge i prilično lako kalupa, cut, roll, krivine i saviti u sve što ti srce želi. "Od uši do repa do mesta (pa čak i valjani do stvoriti 3-D sladoled prska!), Osetio radove podjednako dobro sa toplom lepkom i tkanine trake", kaže goleme.

Traka: Ne samo za popravljanje stvari

Koristiti traku za kreiranje neverovatnih dizajna, pruge ili šare na kostima. Postoji toliko mnogo različitih vrsta trake sa neverovatnim svojstvima - elektro traka, Vashi traka, lepljiva traka - i svi dolaze u bezbroj boja.

Kuhinja ti je tvoja kutija za alat

Bilo koji oblik mogao da želite u svojoj kuhinji. Krugovi, trouglovi, ovali svih različitih veličina - samo koriste čaše i tanjire za trasiranje. "I zapamtite," sugeriše goleme, "ako sečenje simetrične oblike kao srce, oboriti tkivo na pola da uđe u trag i smanjiti, što će obezbediti dve čak strane."

10 Life hacks Sve Mame Potreba

Nemoj da stvari teže za sebe

Check out svoje lokalne zanatske radnje pre ronjenja u svom projektu i provesti ceo dan izbaciti 50 malecka zvezde za svoju zastavu kostim. Potražite unapred rez dizajn i oblicima, što je ogroman uštedu vremena i da će poštede ruke sati grčeve.

Dve glave su bolje od jedne

Ako se osećate poražen, ako slučajno lepljenjem prste zajedno ili ako ste samo u potrebi nekih svežih oči da vidi šta tvoj kostim nedostaje ili zamolite člana porodice ili prijatelju - ili čak možete nazvati kostim liniju (da, oni postoje). Na kraju krajeva, Noć veštica je sve oko zabavljamo, postaje malo Spooked i možda jedu previše slatkiša. Tako da ne stres; samo nazvati prijatelja.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

5 slatkih i jednostavnih zidara Ideje za jar plakate za decu

Post Roditeljstvo

Mama obožava internet sa fotografijom u porodilištu u cilju

Post Roditeljstvo

6 stvari koje svaka mama zna o deci i prehladama

Post Roditeljstvo

Sedmi greder isporučuje zapanjujuću pesmu o slamu o opasnostima progona popularnosti

Post Roditeljstvo

Rachel McAdams je navodno trudna sa svojim prvim detetom

Post Roditeljstvo

Tamera movri-houslei stvarno o roditeljstvu

Post Roditeljstvo

Anne Hathavai govori protiv nas bez roditeljskog odsustva

Post Roditeljstvo

Internet kaže: Donald Trump Jr. je smrdljiv koji je ukrao noći veštica od svog deteta

Post Roditeljstvo

Stavio sam sina na usvajanje - u redu je ako umrem bez drugog deteta

Post Roditeljstvo

7 prelepa Rian gosling citira o očinstvu i porodici

Post Roditeljstvo

Dijete Rođen prerano u automobilu stiže iu amniotsku vreću

Post Roditeljstvo

Teksaški školski biznis stavlja na ugrožene LGBT studente