3 dečije zanate za dan edukacije Valentine | RS.burnbrightlove.com

3 dečije zanate za dan edukacije Valentine

3 dečije zanate za dan edukacije Valentine

Kada čujete izraz, "Dan zaljubljenih", šta mislite o? Možda ste zamislili buket crvenih ruža, sveće, nakit i luksuznu četiri kursa obrok. Ili možda zamisliti diže planinu slatkiša-u svim oblicima, bojama i veličinama-a Sugar Rush da prati potrošnju.

Dok je drugo je nesumnjivo neprijatno perspektiva za roditelje dece školskog uzrasta, možete da Dan zaljubljenih i slatka i akademski obogaćuje. Sva tri zanata ispod su savršeno dopunjuje komad slatkiša i društvu članova porodice. Za više informacija o ovim obrazovnim aktivnostima, nastavite sa čitanjem:

load...

1. Dan zaljubljenih kartice

Kada je Novogodišnja slavlja zaključiti, police stacionarnih prodavnica i supermarketa napuniti Valentinovo kartice. Dok ćete možda odlučiti da kupi paket karata sa superherojima poruka za treći razred tvoje ćerke, podstičući je da stvori nekoliko sama može biti fantastična vežba pismenosti. Na primer, ako je ona trenutno studira osnovne poeziju i rimu obrasce u školi, kako je primijeniti ta saznanja na Valentinovo kartice za njene bake i deke? Može li uključiti reči koje se rimuju sa omiljenih hobija njene bake, ili sa omiljenim knjigama svog dede? Čak i deca koja su premladi da napiše može da diktira svoje poruke vama, a možete ih recituje unazad dok ih zapisati.

2. Festive foods

Ovog utorka, 14. Februar, doručak i večera-i ručak, ako vaša porodica homeschools-može da vas i vaše studentu odličnoj prilici za obrazovni istraživanja pružaju. Dan zaljubljenih je često obeležen boje roze i crveno, kao i predmeta koji su u obliku srca. Ove stavke obično uključuju slatkiše i deserte koje su obojene sa bojama hrane. Ako vaše dete uživa pečenje i kuvanje, izazov je da eksperimentiše sa metodama umiranja hranu koja se ne oslanja na ovih tipičnih aditiva-voća i povrća, kao što su cvekla i maline, može Boja svetlo hranu kao vanile torte i belog pirinča, na primer. Pitajte svog učenika o najboljem načinu da se ovo "boje" (tj Juicing na repu ili pasiranje malina), kao i zašto misli ovaj metod će raditi. Najveći deo tog broda je da je vaš eksperiment je jestivo!

load...

3. Valentinovo ukrasi

Ako planirate da razmene domaće Dan zaljubljenih kartice i da dele obrok svoju stvaranja, zašto ne previše da svoje ukrase? Deca svih uzrasta mogu učestvovati u ovom zanatu, a njegov oblik se može modifikovati tako da odgovaraju interesima bilo koje porodice i dostupne materijale. Možda ste dizajn venac od čipke ivica srca koja pomaže da se ojača kreativne i fine motorike vašeg predškolskog učenika. Ili možda vaš sedmi razred dete ima rastućoj strast za istoriju umetnosti. Možete joj pomoći u pronalaženju primjera Valentinovo ukrasa iz različitih vremenskih perioda (kao viktorijanskog doba ili 1950), koji je tada može da rekreira. Ovo je odličan način da ostvare svoje veštine istraživanja i čitanja.

Za više saveta i strategije kako bi vaš učenik uspeti u školi, posetite varsititutors.com.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Putovanje je stvarno zabavnije sada kada imam dete

Post Roditeljstvo

10 komada saveta o trudnoći, drago mi je što sam ignorisao

Post Roditeljstvo

Kako da ne kažete svom šefu da ste trudni

Post Roditeljstvo

Deca izuzetnih poklona nikada neće zaboraviti

Post Roditeljstvo

Šta da izlažemo noću pre prvog dana škole da ujutru napravi povetarac

Post Roditeljstvo

Baka Arkanzas je surogat za sina i snajka

Post Roditeljstvo

Voliće 10 cool činjenica o deci olimpijaca

Post Roditeljstvo

Od Montessori do Valdorfa: koje su razlike između predškolskih ustanova?

Post Roditeljstvo

Sam suicid izazvan plavi kit nije šala

Post Roditeljstvo

Babi imena koja znače čudo

Post Roditeljstvo

10 postpartalnih saveta koje će vam uštedeti zdrav razum

Post Roditeljstvo

Ono što želim da moje belce sinove znaju o ovim izborima