4 lekcije koje vaše dijete može naučiti pomoću večere zahvalnosti | RS.burnbrightlove.com

4 lekcije koje vaše dijete može naučiti pomoću večere zahvalnosti

4 lekcije koje vaše dijete može naučiti pomoću večere zahvalnosti

Zlatni ćuretina, okružen desetinama ukusnih bočnih jela i poslastica, je glavni znak zahvalnosti za mnoge američke porodice. Naporan rad koji prati pripremu ovog jela i njenog čišćenja su svakako manje glamurozno, ali u slučaju bivšeg, pomažući da se sa zahvalnošću večeru može prenesu ključne lekcije za studente.

Uključite bundevu aktivnosti u mogućnosti učenja za tvoju decu

Dok prolazi na porodičnim receptima i tradicija je jedan takav koristi, postoje i drugi koji se direktno odnose na K-12 učionice. Ovde su četiri razmotriti i zahvalnosti pristupi:

load...

Saradnja

Tradicionalni zahvalnosti večera sa svojim predjelo, više priloga, i više poslastica je težak zadatak za jednu osobu da ostvari sama. Uspešni Thanksgiving obroci često su rezultat saradnje, kao uspešan obrazovanje će ponekad zahtevati saradnju sa vršnjacima i nastavnicima. Možete početi da uvedu svoje dete na osnovama saradnje kroz razmenu tasks- na primer, vaš student može oprati povrće koje ćete Chop And pečene kao prilog. Deca u srednje i visoke škole čak može preuzeti punu odgovornost za celu komponenta obroka, kao što je desert.

Komunikacija

Komunikacija igra značajnu ulogu u efikasnu saradnju, ali je takođe važno samo po sebi. Strong communication skills će služiti svoju studentsku dobro iu školi i na radnom mestu, a nekoliko sati pre zahvalnosti su savršen faza na kojoj se vežba. Pitajte svoje dete da vas uputim kroz stvaranje jelo koje uključuje više koraka, i do upravo kako kaže-kako njene reči prevesti? Da li je bilo neočekivanih praznina u vašem shvatanju? Možete raspakovati rezultate sa svojim učenikom i zatim promenite uloge da joj dozvoli da dožive (i poboljšati!) Obe strane u procesu komunikacije.

load...

Ne, tvoje dete ne mora da uradi sve vannastavne aktivnosti

Rešavanje problema

Mi smo svi doživeli kuhinju katastrofu: Vaši Entree opekotine, zaboravite ključni sastojak, ili vaš desert ne pravilno raste. Ovi trenuci mogu biti frustrirajuće, ali su odlične mogućnosti za učenje za decu svih uzrasta. Ako vam je potrebna sode bikarbone za vaš zahvalnosti večeru, a ako su sve prodavnice u vašem komšiluku zatvoren, mogu ti i tvoj učenik sprovede Internet potragu za alternativom? Može li sačuvamo gori posudu sa malo aluminijumsku foliju? Rešavanja problema je ključna veština u predmetima kao različitim i engleske književnosti i matematike, pa zašto to ne praktikuju tokom praznika?

Upravljanje vremenom

Kao što verovatno već znate, pečenje pitu od bundeve ili pečenje čitav ćurku potrebno više od 30 minuta. U danima pre zahvalnosti, sedite sa svojim detetom i zamoli je da pomogne da planirate svoju pripremu obroka. Na primer, koliko dugo će nadev potrebno? Kako komplikovano je kora za pitu ste odabrali? Kada se od trgovine zatvoriti na dan pre Dana zahvalnosti? Da li imate druge obaveze da istovremeno ravnotežu? Kao što razviti raspored sa svojim studentom, povući paralele sa svojim školi. Kako zahvalnosti uporediti sa tom složenom školskog projekta je je odlaganje?

Za više saveta i strategije kako bi vaš učenik uspeti u školi, posetite varsititutors.com.

4 saveta za uspostavljanje velike domaće zadatke navike ove školske godine

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Ne mogu da verujem da sam morao da pumpam tamo

Post Roditeljstvo

Moja ćerka je marširala pre nego što je prošla - ali aktivizam je više od toga

Post Roditeljstvo

46 pitanja trudnih žena treba da zatraže tokom svoje bolničke turneje

Post Roditeljstvo

Da li je feminizam uništio zajedničku ljubaznost prema trudnicama?

Post Roditeljstvo

Deca i oružje: šta roditelji treba da znaju

Post Roditeljstvo

Olivia Vilde se sjeći na grudima sa grudima i volimo je za to

Post Roditeljstvo

Srećan sam da sam OB otišla usred moji trudnoće

Post Roditeljstvo

10 mitova rada je vreme da se razbije

Post Roditeljstvo

Voliće 10 cool činjenica o deci olimpijaca

Post Roditeljstvo

Model Porsche Thomas govori protiv rasističkih šamera

Post Roditeljstvo

Nikki Reed kaže da će ona i Ian somerhalder uzeti mesec tišine nakon bebe

Post Roditeljstvo

Zadivljujuće domaće košarice za kosu možete uraditi sami u snap