4 načina da se ovlada Biti jedina radna mama | RS.burnbrightlove.com

4 načina da se ovlada Biti jedina radna mama

4 načina da se ovlada Biti jedina radna mama

Michele Veldonom

Kada su moji sinovi bili 7, 5 i 2, bio sam jedan i radi puno radno vreme - i kada je telefon zazvonio u 6 ujutru, bilo je nevergood vest. Znao sam da je telefonski poziv da je rano može biti od moje brige o deci providercanceling za dan. To je značilo moj radni dan kao dodatak predavač na univerzitetu, pisac, autor i govornik je upravo raspala.

Srećom imam dve sestre - jedan advokat, drugi za osiguranje izvršne - koji je brigu o deci u mestu svojim domovima da sam mogao da iskoriste. Takođe sam molio prijatelje da gledam momke pre i posle škole - i uvek sam se vratio uslugu. Ponekad, uzeo sam moja najmlađa sa mnom u kampusu, gde sam molio sekretara da ga gledam dok sam bio u klasi. (Nije bilo na licu mesta obdanište.)

load...

I tako za dobar deo od 10 godina, uspaničio sam o mogućnosti da završim posao.

Upravljanje i mastering svoju karijeru kao jedan rada motherhas te trenutke, ali imate i zadovoljstvo održavanja ambiciju i značajnu radnu život podižući decu samu. Služite kao uzor upornosti i snage - ne samo za svoju djecu, ali za druge parentsas dobro. Evo nekoliko saveta kako da sve od sebe kao jedan radni majka.

Treba IVF tretman? Ovo su najbolje kompanije da rade za

1. Pronađite pleme

Single roditeljstvo ne znači da treba da se osećaju usamljeno u zajednici. Za podršku iz istomišljenika plemena, probajte osnaživanje Solo Fockers svuda, osnovana pre dve godine Marika Lidholm. Ona je objasnila inspiraciju za svog poslovanja u Nev Iork Daili Nevs. "Moja razvod odvezao kući dodatni emocionalni danak jedinstvene materinstva. Samo kada pojedinačne mame treba najveću podršku, prijatelji imaju tendenciju da se strane ili odlepršaš. Mi ovn posle razvoda usamljenost me je inspirisalo da izgradi zajednicu u kojoj solistički ne znači sama. "

load...

Imajući u vidu ovu zajednicu znači da mogu da se oslone jedni na druge da se, na primer, obaveza zamena za brigu o deci. Biti pouzdan tako da možete očekivati da drugi budu pouzdani i.

2. Izračunati troškove za brigu o deci i da prema njima planiraju

Osim ako su dovoljno srećni da imaju člana porodice koji mogu da gledaju svoje dete besplatno, imaju slobodan na licu mesta Child Care facilitiat Vašem radnom mestu, ili može da co-op dužnosti sa prijateljima, moraćete da platite za brigu o deci. Ovo je verovatno vaš najveći trošak i budžet briga, pa se pobrinite da to kako treba.

Lične finansije stručnjak, autor i voditelj Farnoosh Torabi piše u Mint Life, "Poslednji vlada brojke shovthat za porodicu sa srednjim prihodom, roditelji mogu očekivati da će potrošiti blizu četvrt miliona dolara da se podigne jedno dete u srednjoj školi. Ovo uključuje hranu, stanovanje, zdravstvenu zaštitu i osnovne potrepštine. Prosečna cena za brigu o deci je penjanje tokom godina. Dnevni boravak, na primer, sada košta u proseku $ 200 nedeljno, prema Care.com. Lični dadilja može biti $ 15 do $ 18 na sat u nekim oblastima. "

3. Znam šta je dostupan i moguće na poslu

14 puta Poznata Mame Imam urnebesno real o materinstvu

4. Pokušajte da rade za matično-prijateljski preduzeća

Ako radite za manju operaciju bez velikih sredstava, imati iskren razgovor sa šefom o fleksibilnim sati, povremeno rade od kuće i potencijal za brigu o deci rešenja. Dobrovoljno za istraživanje ideje i da se to dogodi. To je dobitna predlog za sve uključene.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Podaci o danu rada i trivijalnosti koji će vašim klincima dovesti do brzine na praznik

Post Roditeljstvo

Jade roper & toner Tolbert od Bachelor u raj dobrodošla bebica

Post Roditeljstvo

Zabavne stvari sa decom ove jeseni

Post Roditeljstvo

Ova Disnei princeza majka ima neverovatnu podlogu

Post Roditeljstvo

Jenna devan-tatums selfie je najnovija u apsurdnom mamu

Post Roditeljstvo

Svoju bebu sam izdao u mom autu

Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tveetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Nikki Reed kaže da će ona i Ian somerhalder uzeti mesec tišine nakon bebe

Post Roditeljstvo

Moj tinejdžer neće koristiti pametni telefon - da li će i dalje imati društveni život?

Post Roditeljstvo

Malo ljudi, veliko telo zvezda sveta - sramota za objavljivanje bebe bump fotografija

Post Roditeljstvo

Ova surogatna mama je zamoljena da kupi svoje dete za 22 EUR, 000

Post Roditeljstvo

7 stvari koje mamice koje domove školuju svoju decu žele da znate