5 lekcija koje sam naučio kao roditelj protiv pištolja koji pokreću dete koje voli pištolj | RS.burnbrightlove.com

5 lekcija koje sam naučio kao roditelj protiv pištolja koji pokreću dete koje voli pištolj

5 lekcija koje sam naučio kao roditelj protiv pištolja koji pokreću dete koje voli pištolj

Odrastao sam u strogi, no-pištolja dozvoljeno domaćinstva. Nema prave puške, nije igračka oružje. Čak skuirt oružje su zabranjeni. Neighborhood deca bi ostavili svoje oružje na ivici našeg dvorišta pre pokretanja do zvoni naše zvono da pitam da li moje sestre ili bih mogao da igram. Moja mama je nula izvinjenje zato što otvoreno protiv pištolj. Sada kao ja odraslu osobu i roditelj, mislim da vodim sličan stav prema pištolja i puške igri kada se radi o mojoj deci.

Gun nasilje je problem u epidemija u našoj zemlji. U proseku, 93 ljudi killedbi oružje svaki dan. Prema oružanog nasilja arhivu, 13 deca su pretrpeli smrt topova u vezi u 2017. To je 10. Januara istraživanja supportsfever oružje jednaka manje smrtnih slučajeva od pištolja. To ima smisla za mene i ja bih da ima smisla da se više ljudi.

load...

Masa puca prošle nedelje u Ft. Lauderdalegenerated tako malo ogorčenje i pažnje, osećao sam bolestan o kolektivnoj desenzibilizacije i samozadovoljstva našeg društva koji omogućava nasilje pištolj da budu deo tkanine naših života. Svi mi imamo krv na svojim rukama.

Ali ja digresiju.

Da budem iskren, mislio sam podizanje dece kao roditelj protiv pištolja bi bilo jednostavno i lako da uradi. Ne dozvolite Toi Guns u svoju kuću, kraj priče. Bila sam naivna. Ne dozvoljavajući oružje je efikasna strategija za prvih nekoliko godina života svog deteta, ali kada naš sin se tri, sve se promenilo.

On je počeo da gledaju filmove, koji našoj šok i užas, često prikazuje oružanog nasilja. Moj sin krenuo u školu i pridružio se klasu sa starijom decom koja su opsednut Star Vars. Bio je brz pretvoriti. Nikad neću zaboraviti da dolazi kući posle prvog dana škole i sedi me za važan razgovor. "Ko je Darth Vader i šta je blaster?" Me je pitao da, sa očima kao širok kao tanjire.

Uh Oh.

Tako je počelo naše putovanje za navigaciju kako podići malo dete koje gravitira ka Gun Plai u kući protiv pištolja. On je sada četiri i po i naša ćerka, koja je dva, se uči najbolje.

load...

Ja vrisnu F-Vord na mom tinejdžer preko blesavu raspravu

Prelaskom ovaj put je komplikovan i definitivno je teška borba, jer oružje su svuda. Oni su u kućama prijatelja (i igračka i prave puške). Oni su na TV-u. Oni su u filmovima. Možemo se potruditi da izbegnemo oružje u medijima naša deca troše, ali igračke kod prijatelja kuće i igrališta igre su tu da ostanu.

Moj sin je ljubav prema pištolja je iznenadio i izazvao me, nema sumnje. Ja sam prikupila tona povratne informacije od nastavnika, prijateljima i sipa preko članaka prošlu godinu i po dana da dobije podršku i razumevanje o tome kako pristupiti igru pištolj sa svojom decom. Evo pet lekcija sam do sada naučila:

1. Činjenica da je naš sin ne poseduje nikakve Toi Guns nije bitno.

Bilo šta i sve što može da se transformiše u pištoljem kroz njegove mašte, uključujući, ali bez ograničenja na, štapovima, Lego, balon štapić, njegov prste, Spajdermen figurina ili krejon. Ukazuje za kreativnost?

2. Zabrana pištolj igraju svi zajedno se ne preporučuje.

Postoji researchto podrška kad se deca ponašaju od nasilja kroz igru, uče da regulišu svoje impulse, što znači da se manje nasilnog ponašanja u svojoj dana u dan život. I naravno, kao roditelji, kada kažemo našoj deci notto ponovo i ponovo učiniti nešto, ili čine aktivnost tabua, kao moljac na plamen, oni gravitiraju prema tom ponašanju.

Mi skoro nije preživeo svoju prvu godinu kao stepfamili

3. Utvrđivanje granice oko pištolja predstave je prikladno i radi.

Saglasnost je velika tema u našoj kući, pa smo instrukciju našeg sina da traži izričitu dozvolu pre angažovanja u igri koja uključuje oružje. On često mora da se podsetim, ali je naučio da kaže, na primer, "Mama, da li želite da igrate Star Vars sa mnom?" Ili "Mama, da li želite da se oštro?" Kako slatko, zar ne? Ali poenta je, ne želimo naša deca da ukaže objekata na decu ili odrasle i pretvarati da ih ubiju iz vedra neba. Mora da postoji konsenzus i saglasnost pre nego što igra na ovaj način.

4. Kada je reč o bezbednosti oružja i deljenje zašto ja ne volim oružje je važna.

Moj sin zna da ne volim oružje. Veoma sam iskren sa njim i dele puške ubio i povredio ljude u stvarnom životu svaki dan i zato ne slažu uvek da učestvuju u Gun Plai. Dobio je poruku jasno i glasno. Pre neki dan je izmislio pesmu sa tekstovima, "moji roditelji ne vole oružje, Dun-Dun-Dun-Dun-Dun!" To je bio potpuno slučajan i ja sam ga voleo.

Mi smo takođe govore mnogo o tome šta treba da uradite ako je ikada vidi pištolj u kući prijatelja. On može da recituje "Ne diraj i trčim i odmah reći odraslu osobu." Nisam siguran da će ga u stvari sprečava da proveravam pištolj ako je ikada video jednu, koja me plaši da nema kraja, ali ja želim da shvate opasnost od sada. Kada nađe igračku pištolj u kući prijatelja, do sada, on je uvek i rekao mi, pa možda on apsorbuje više nego što mislim.

Nisam krstim moju decu jer želim im da pronađu svoj veru

5. Stalna firma o zabrani Toi Guns u našoj kući je prikladno.

Ne želim Toi Guns u mojoj kući, a ja stojim iza ove odluke za sve razloga sam gore navedenih. To nije uvek lako postići i znam da će verovatno dobiti teže i moja deca postanu autonomna u donošenju odluka i mišljenja, ali ja sam posvećen.

Ovaj praznik sezone, moj sin je dobio Star Vars skup znakova sa šest figurama. Neki od njih su imali lake sablje i nekoliko imali puške. U pravu kada sam videla skup, rekao sam mu da moramo ukloniti oružje pre nego što je mogao da se igra sa njom. U početku, on je stvarno uznemiren, ali sam ostao čvrst i na kraju je pristao. On nije imao izbora. Kasnije tog jutra, on je došao do mene i dao mi malo pištolj rukom sam propustio. Bila sam ponosna na njega.

Znam da smo na početku ovog putovanja. Upravo počinju da navigaciju kako objasniti zašto mi ne dozvoljavaju Toi Guns u našoj kući, ali i druge porodice rade. Upravo počinju da navigaciju kako da reaguje kada smo preko kod prijatelja i postoje Toi Guns prisutni. Upravo su počeli da kretanje našeg sina povećanu svest pištolja u medijima. Upravo su počeli da kretanje našeg sina samoproglašenu ljubavi oružja.

Tokom vikenda, on zavapi: "Znam da ne volim oružje, ali ja!", Kao što smo raspravljali da li bi stavio nalepnicu jedne Storm Trooper sa pištoljem na školskom projektu. Mi na kraju ugrožena nakon teško borili bitke. On je stavio nalepnicu na projektu, ali smo prikrila pištolj sa nalepnicom nasmejano lice.

Ono što je najvažnije, mi smo tek počinju da se krećete kako da razgovara sa našim odraslim prijateljima i roditeljima prijatelja našeg sina o tome da li su držali oružje u kući i ako je tako, kako se čuvaju. To može biti neprijatno, pogotovo ako oni držati oružje u kući, ali sam posvećen da razgovor o oružju i bezbednosti oružja sa ljudima naša deca provode vreme sa. Najbolji način da se zadrži svoju decu sigurno od oružanog nasilja je da ih drže podalje od pištolja. Razdoblje.

Kako se nositi oružje i pištolj igrati u svojoj kući?

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Kako sam objasnio predsjedniku Donaldu Trumpu mojoj ćerki

Post Roditeljstvo

Raspored vojnika satova žena rodila - putem Skipe-a

Post Roditeljstvo

Najnovija Sesame ulica pomaže deci u procesu traume

Post Roditeljstvo

Nikada ne kasni: jutarnji hakovi od mame od 5 godina

Post Roditeljstvo

Rođeni fotograf odbija da snima fotografije rođenja c-profila

Post Roditeljstvo

Sveet little valentine pokloni za decu

Post Roditeljstvo

Prince George već je bolesan u školi

Post Roditeljstvo

Spisak je u: možete li pogoditi najpopularnije imena beba 2018?

Post Roditeljstvo

Chrissi teigen na njenom stalnom domu - i nedostaju toalet

Post Roditeljstvo

Kako raditi domaći zimski odmor

Post Roditeljstvo

Kako naučiti svoju decu (i sebe) o crnom istorijskom mesecu

Post Roditeljstvo

James Corden pozdravlja bebu, najpre naziva njen Beionce