5 načina da se vratite na posao nakon roditeljskog odsustva lakše | RS.burnbrightlove.com

5 načina da se vratite na posao nakon roditeljskog odsustva lakše

5 načina da se vratite na posao nakon roditeljskog odsustva lakše

Pre nego što sam imao svoju bebu, ja sam bio radoholičar. Voleo sam da radim, i znao sam da ne želim da budem boravak-at-home mama. Ali, čim beba rođena, odmah sam počeo da strah dan sam morao da se vrati na posao. Znao sam da ce mi nedostajati malog momka kao lud - šta sam didn'tknov je kako bih nositi.

Vraćajući na posao posle porodiljskog odsustva je jedna od najtežih stvari mnogi od nas rade. Evo pet najvažnijih saveta sam saznao da će pomoći olakšati teret.

Mrzeo sam Ko-Sleeping čak i više nego sam mislio da

  1. load...

    Tranzicija polako: Ako ste u stanju, nego da se vratimo odmah rade puno radno vreme, početi sa radom od kuće nekoliko dana ili nedelja pre nego što morate da zapravo fizički napusti kuću da se vrate na posao ili koordinira radnih dana pola umesto punih dana za početak - tako da ne morate da idete od nule do 100. Sam radila od kuće tri nedelje pre povratka u kancelariji, a to je bio veliki pomoć da bi mogli da iskopaju iz mog e-mail inbok i jednostavnost natrag u ( dok je još uzimajući u bulji u moju prelepu bebu sa drugog kraja sobe i držite ga u pauzama). To ne samo da je pomogao olakšati emocionalnu napetost uznemiren što se razdvaja, ona mi je pomogla tranziciju u jutrima i polako rampa do potrebe da se spremi i kroz vrata.

  1. Iseći od namenski vremena lepljenja: Spavanje je teško doći do sa novom bebom, ali otkrio sam da mi nije smetalo da ustajem rano sa njim radnim danima, jer je to značilo da smo imali više vremena zajedno pre nego što sam morao da odem. Takođe sam primoran da bude namerno o stavljanju moj mobilni i email dalje u večernjim satima i provode nepodeljenu kvalitetno vreme sa bebom. Tih nekoliko plemenitih sati svaki dan pomogao ublažiti bol da ceo dan da ga napusti.

    load...
Više: Gde je materinstva-Vear za kvir Folks?
  1. Rad od kuće, ponekad: Naravno, za neke poslove je ovo jednostavno nemoguće. Ali ako imaju fleksibilnost posao koji vam omogućava da radite od kuće, pokušati da to učini jedan dan nedeljno. Radim od kuće petkom kad budem mogao, i to čini veliku razliku na početku sedmice da mislim da će biti samo daleko od Babi četiri dana, a ne pet. Ako imate posao koji je skeptičan prema radu-iz-doma modela, pazite da traže samo ono što je razumno i neće vam upasti u nevolje - već i dokazati poslodavca da možete raditi na daljinu i dalje proizvoditi jednako mnogo. Ponekad, šefovi treba dokaz da i dalje radimo na tome (cak i ako niste fizički postoji), kako bi se prevazišli svoje skepticizam i omogućiti vam slobodu lokacije.

  1. Planirajte svoje vreme prep: Možda osećaju ogroman da radi ceo dan, briga za bebe celo veče (i cele noći) i dalje shvatiti kada da se uradi sve ostalo što je potrebno da uradite - kućne poslove, vežbanje, društveni život. A kamoli bilo zastoja nadoknaditi na svoju omiljenu TV emisiji. I to je lako da se osećaju krivim ako mi radno vreme uzimanja dok je beba budna da rade stvari koje im pažnju od bebe - na kraju krajeva, da nisi bio daleko od njega po ceo dan? Zato pokušajte da se pripremimo stvari za radne nedelje ili sledećeg dana unapred. Izabrati svoje odela za nedelju u nedelju uveče nakon što je beba ide na spavanje; ispeglati sve odjednom, tako da ne morate da se štedi na toj dragocen jutro zajedno vremena da to urade. Napravi veliki poslužavnik sa hranom za nedelju i unapred pakovati dela na ručak noć pre. I pro-tip: Vežba vithiour bebe (ozbiljno, ovo može biti zabavno, a 15 kilograma dnevni težina stvarno dodaje da zabave).

  1. Organizovati za ažuriranje: Teško da se ceo dan na poslu bez sluha od bebe ili znajući kako ona radi. I mada mi je sto na poslu postala je ne tako suptilan beba svetilište, sa slikama njim svuda, to često nije dovoljno da zasititi moju bol. Tako sam i dobiti ažuriranja - uključujući predivnu pics - od moje supruge, koja je sa njim kući tokom dana, a mi sredite da FaceTime kada je moj raspored i njihov dozvoljavaju. Ovo pomaže da se osećam mnogo bolje povezan, i ona skuplja razliku kada sam ga propustiti kao lud.

Više: Promenio sam ime moje ćerke na 8 meseci

Bilo da imate dve nedelje, dva meseca ili dve godine sa posla nakon bebu, to nikad lako vraća. Ovi saveti i druge smeštaj koji najbolje za vas rade mogu da olakšaju taj teret i da je tranzicija kao bezbolan - i jednostavan - moguće.

load...

Slične vesti


Post Roditeljstvo

Zabavne stvari sa decom ove jeseni

Post Roditeljstvo

Od jedne mame do druge: pismo moje devojke mog bivšeg muža

Post Roditeljstvo

Majka tužila transrodnu ćerku za prelazak

Post Roditeljstvo

5 znakova da vas deca prevazilaze

Post Roditeljstvo

Djevojke sa jasnim koljenima: moda koja nikad nije bila potrebna

Post Roditeljstvo

Da li vam roditeljski stil odgovara vašem znaku zvijezda?

Post Roditeljstvo

Evo šta je stvarno voleti biti mama sa ADHD-om

Post Roditeljstvo

Postpartalna psihoza me pretvorila u čudovišta sa vizijama ubijanja mog sina

Post Roditeljstvo

Čule su najluđe stvari koje su hranile bočice

Post Roditeljstvo

Zastrašujuće sitne krpice: da li ćete ih prepoznati ovog leta?

Post Roditeljstvo

Kim i Kanie pokreću liniju odjeće za decu - dizajnirana je na sjeverozapadu

Post Roditeljstvo

Prva crna Santa počinje da se pojavljuje u centru Amerike